18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Tidligere Manchester United spiller om Christian Eriksen til Brentford

Christian Eriksen meldes meget tæt på en kontrakt i Brentford under ledelse af danske Thomas Frank. Vi har taget en snak med den tidligere Manchester United-spiller, Paul Parker, om hvad den kreative dansker kan tilføje, Thomas Frank og de mange danskere i Premier League.

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Eriksen til Brentford kan blive “Signing of the Season”

SpilXperten har været i kontrakt med den tidligere engelske landsholdsspiller, Manchester United spiller og efterfølgende træner, Paul Parker.

Kort inde i interviewet med den nu 57-årige englænder stod det meget klart, at Eriksen var og er en topspiller i hans øjne.


Christian Eriksen ser ud til at lande en aftale med Brentford. Hvad siger du til det skifte?

Paul Parker – “Eriksen til Brentford kan meget vel ende op med at blive “the signing of the season”. At få nogen med sådan en kvalitet til den pris

Det (Christian Eriksens faldt om, red. ) har selvfølgelig fået en del mere opmærksomhed, fordi det skete under Europamesterskaberne, men hvis jeg husker ret, skete det samme for Daley Blind. 

For nogle år siden havde det været lidt et problem, fordi ingen virkelig forstod omfanget. Det var ikke ordentlige eksperter og ingen ordentlig ekspertise. Men sådan er det ikke længere.

Han ender i Brentford, og jeg tror det ender med, at en del klubber ville ønske, at de havde taget chancen. Men der er mange, som vil have været bekymret for deres forsikring.

Ved at signe Christian Eriksen, får de en spiller, der har alt det Manchester United ikke har på stående fod – en spiller der med sin boldkontrol kan dominere midtbanen. Han styrer tempoet i spillet på samme måde som Nevea (Jesus, red.) og Moutinho. Det handler om erfaring, så man ikke kommer til at løbe rundt som høns uden hoved og her vil han blive afgørende.”


Thomas Frank som manager deler vandene i England

Brentford manager Thomas Frank har lige signet en ny kontrakt der løber til 2025. Hvad synes du om ham som manager, og hvordan gør han det i Brentford?

Paul Parker – “Thomas Frank er en der dele vandene. Enten elsker man ham eller også gør man ikke – Der er ikke nogen mellemting. Der har været en del snak om, at hans opmærksomhed på supporters, er noget han gør for publicity, men det er bare, sådan han har det. Jeg så dem slå Bournemouth i kampen for at nå oprykningsfinalen og her gik han inden kampen rundt og gav highfives til så mange supporters, han kunne nå. Han har også en godt forhold til hans spillere. 

Jeg tænker altid på brødrene Laudrup, som jeg spillede imod nogle gange. Jeg tror næsten jeg skulle på hospitalet sådan, som de kørte om hjørner med mig.

Paul Parker er ikke overrasket over, at der er mange danskere i Premier League for tiden. Han har nemlig før set brødrene Laudrup gøre ekstraordinære ting.

Lige nu er der rekord i antallet af danske spillere i Premier League

Paul Parker – “Vi har set det tidligere, og jeg kan huske fra mine egen tid i Manchester United for mange år siden, at der er mange gode danske spillere. Danske spillere har altid gjort det godt og spillet i store klubber, der har gjort det godt Europa.

Jeg tænker altid på brødrene Laudrup, som jeg spillede imod nogle gange. Jeg tror næsten jeg skulle på hospitalet sådan, som de kørte om hjørner med mig.

Lige nu virker det til, at der er god grobund for, at danskerne kan dominere endnu mere det engelske spil”


Paul Parkers karriere

  • 1982-1987 – Fulham – 153 kampe (2 mål)
  • 1987-1991 – Queens Park Rangers – 125 kampe (1 mål)
  • 1991-1996 – Manchester United – 105 kampe (1 mål)
  • 1996 – Derby County – 4 kampe (0 mål)
  • 1996 – Sheffield United – 10 kampe (0 mål)
  • 1997 – Fulham – 3 kampe (0 mål)
  • 1997 – Chelsea – 4 kampe (0 mål)
  • England – 19 kampe (0 mål)

Læs også SpilXpertens inteview med Di Marzio omkring Christian Eriksens fremtid

Skriv et svar