18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tidligere Man United-stjerne faldt på halen over undervurderet Højbjerg: Wow for en spiller

Den tidligere Manchester United spiller Paul Parker siger til SpilXperten, at han er meget imponeret over Pierre-Emile Højbjerg, som han kalder for undervurderet. 

Pierre-Emile Højbjerg høster store roser af den tidligere Manchester United stjerne Paul Parker. Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

´Wow, han er god´, tænkte jeg

Højbjerg har storspillet for Tottenham i indeværende sæson, og han er en af de første på Antonio Contes holdkort, ligesom at den hårdtarbejdende midtbanemand er en nøglespiller på Kasper Hjulmands landshold. 

Paul Parker fik særligt øjnene op for dette, da han så Danmark spille, hvor han så en helt anden spiller, end den Højbjerg han så i Southampton. 

“Da han spillede i Southampton, kunne jeg godt se, at han var en virkelig god spiller. Men han var ikke iøjenfaldene, men en dag så jeg ham spille for det danske landshold og tænkte bare ´wow han er en god spiller”, indleder Parker.

“Han dominerede spillet og lukkede modstanderne ned. Han var fantastisk. Højbjerg har en vidunderlig personlighed, og han er en meget klog spiller.

Højbjerg er undervurderet

Parker kalder landsholdsprofilen for undervurderet og understreger, at han er meget vigtig for Tottenham, og han tilføjer desuden, at danske spillere generelt er undervurderede i England. 

“Han er en virkelig undervurderet spiller, og jeg tror ikke, at folk rangerer danske spillere så højt i England, selvom de har bevist over en længere periode, at de er fantastiske fodboldspillere med den rette mentalitet.”

“Han er meget vigtig for Tottenham, og han har en stor indflydelse på deres hold. Det ser man tydeligt, når han ikke spiller. Han laver kloge afleveringer, kloge tacklinger og laver ikke så mange dumme frispark”, afslutter Parker. 

Skriv et svar