18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tidligere Man United-profil roser Premier League-danskere

Christian Eriksen og Joachim Andersen har nydt stor succes i Premier League i indeværende sæson, hvor de danske landsholdspillere har funklet for henholdsvis Manchester United og Crystal Palace. 

Christian Eriksen og Joachim Andersen høster store roser fra Paul Parker, der er imponerede over de danske landsholdsspillere. Foto: Bildbyrån

Den tidligere Manchester United-profil Paul Parker hylder nu de to danske for deres præstationer i denne sæson, hvor han peger på Christian Eriksen som en absolut nøglespillere. 

Man United ville være i store vanskeligheder uden Eriksen

“En læge ville sige, at en person kun kan have ét hjerte, og det er sandt, men en fodboldklub kan godt have flere hjerter på et hold. Christian Eriksen og Casemiro er helt klart hjerterne på Manchester Uniteds hold”, indleder Paul Parker, inden han fortsætter: 

“Eriksen er meget undervurderet. Han er bindeleddet mellem forsvaret og angrebet, og Man United ville være i store vanskeligheder uden ham.”

“Han var et absolut nøglekøb i sommers, og jeg forventer kun, at han bliver endnu bedre i fremadrettet, så der er en meget lys fremtid i vente for ham i Man United.”

Også Joachim Andersen høster store roser for sine præstationer i Crystal Palace, der dog har måttet undvære forsvarskrumtappen i de seneste kampe, da han har været skadet. Og det har man tydeligt kunne se, siger Parker. 

“Joachim Andersen er uundværlig”

“Joachim Andersen er prototypen på en moderne forsvarsspiller. Han er fænomenal med bolden, og det er lige før, at jeg nærmest ville kalde ham en offensiv trussel. Modstanderens forsvar skal konstant tænke på de lange bolde, han lægger med en stor præcision.”

“Man har tydeligt kunne se, at Crystal Palace har manglet ham i de seneste kampe. Jeg har været til mange kampe på Selhurst Park i denne sæson, og han står ud som værende uundværlig, hver gang jeg ser ham spille”, afslutter Parker.

Skriv et svar