18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sverige – Kosovo: Odds og optakt den 9. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Sverige tager tidligt lørdag aften mod Kosovo i Stockholmforstaden Solna på Friends Arena. Men der er ikke plads til at lege venner, for efter en forrygende åbning på VM-kvalifikationen med tre sejre i tre kampe tabte Sverige senest i Grækenland. Så nu skal der point på kontoen. Men Kosovo kommer med selvtillid efter deres første udesejr i VM-kvalifikationen nogensinde. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sverige – Kosovo. Der er kampstart lørdag d. 9. oktober 2021 kl. 18:00. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Sverige – Kosovo: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Di Bello, Italien
Stadion: Friends Arena, Solna
Vejret: 14° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 27. november 2021 10:20.

Optakt til Sverige – Kosovo: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var et ganske godkendt EM, Sverige fik fyret af i sommerens løb, og selv om det var skuffende at ryge ud til Ukraine, så var en plads i ottendedelsfinalen alt i alt godkendt. Det byggede videre pǻ den opløftende VM-kvalifikation i marts, hvor det blev til to sejre og blandt andet 3:0 i Kosovo. I september slog Sverige så hjemme i Stockholm Spanien med 2:1 og i seks dage svævede de blågule på en fluffy lyserød sky. Det kunne næsten ikke gå galt. 

Det gjorde det så alligevel, for næste kamp var på udebane i Grækenland, og selv om grækerne var noterede for tre uafgjorte før mødet med de maksimumpoint-indehavende svenskere, endte det alligevel med græsk sejr. Der er mulighed for revanche i den kommende uge, hvor grækerne gæster Sverige, men først skal de blågule ondulere Kosovo, som for en måned siden spillede 1:1 med Grækenland. Svenskerne er endnu engang uden Zlatan Ibrahimovic, ligesom de også mangler Isaac Kiese Thelin. I den anden ende af banen venter Victor Lindelöf spændt på at blive far, så derfor er han, som træner Andersson formulerer det: “Uafklaret”. 

Det er kun anden gang, Kosovo er med i VM-kvalifikationen, og deres første forsøg for fem år siden endte med et point. Det nappede de i deres allerførste VM-kvalkamp på udebane mod Finland, men siden fulgte altså ni nederlag i rap. Denne gang har de fire point efter de første fem kampe, og runden i september kvalificerer som en succes. Først slog de Georgien ude og sikrede for første gang tre VM-point på udebane. Så spillede de 1:1 med grækerne og tabte knebent 2:0 mod Spanien. De må være sprængfyldte med selvtillid. 

Sverige:

  • Victor Lindelöf (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Skadet
  • Isaac Kiese Thelin (Angreb, Fast) – Skadet

Kosovo:

  • Ingen kendte fravær

Sverige forventet startopstilling: Olsen; Johansson, Helander, Lindelöf, Augustinsson; Claesson, Olsson, Svanberg, Forsberg; Kulusevski, Isak.

Kosovo forventet startopstilling: Muric; Hadergjonaj, Rrahmani, Fazliji, Vojvoda; Rashani, Loshaj, Dresevic, Bytyqi; Rashica, Muriqi.


Odds på Sverige – Kosovo

Oddsene peger på, at Sverige er meget store favoritter i kampen.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Sverige gør sig ikke i dikkedarer

De seneste syv hjemmekampe for Sverige i VM-kvalifikationen har givet tre point. De har slået mandskaber som Frankrig, Italien og Spanien, og når de har mødt Luxembourg, Bulgarien og Belarus, er det blevet til komfortable sejre på mindst tre overskydende mål. Kun hjemmekampen mod Georgien tilbage i marts er endt med de lidt atypiske cifre 1:0 til svenskerne, der altså nok plejer at kunne udmønte verdensranglistens og seedningslagenes forskelle på banen. 

Kosovo har omvendt skærpet sig, og det omvendte nederlag mod Sverige på 3:0 i marts er det største nederlag til Kosovo i deres seneste 19 kampe i alle turneringer og inklusive testkampe. På udebane har de gjort det godkendt, og de har scoret i syv af deres seneste otte udekampe blandt andet mod Spanien og Slovenien. 

Omvendt har Sverige holdt buret rent i tre af deres seneste fire hjemmekampe, og det er kun Spanien, der har formået at score på svensk græs i den periode. Selv om svenskerne endnu engang må undvære Zlatan, og de også er uden Kiese Thelin, bør der være rigeligt med power og mål i trioen Forsberg, Kulusevski og Isak, så de vinder denne her.

Men vinder de en storsejr som mod de meget ringe mandskaber? Eller en kneben sejr, som mod de virkelig gode? Måske lander det midt imellem med svensk sejr men med scoring til Kosovo, som de har gjort i syv af deres seneste otte udekampe. Dermed lander vi på et bud på mindst tre scoringer, for det skal nok blive til svensk sejr. Stor eller lille.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,81
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Sverige – Kosovo: Statistik, topscorer og H2H

  • Sverige er på 2. pladsen i VM-kvalifikationens gruppe B, hvor de har hentet 9 point i de første 4 kampe. 

  • Sveriges statistik er 3-0-1 med scoren 7:3.

  • Kosovo er på 4. pladsen i gruppen med 4 point efter 5 kampe. 

  • Tallene for Kosovo siger 1-1-3, og deres målscore er 3:9.

  • Hos Sverige har Victor Claesson og Alexander Isak scoret hver 2 mål, og de er dermed svenske topscorere.

  • Vedat Muriqi er topscorer hos Kosovo med 2 træffere.
Info
NavnSverigeSVE
Land
Sverige
SVE
CheftrænerJanne Andersson
Websitewww.svenskfotboll.se
Form
Statistik
Turnering
VM-kvalifikation UEFA grp. B
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
3
Rent bur
4
Gule kort
15
Turnering
EM Gruppe E
Kampe spillet
4
Mål
5
Mål imod
4
Rent bur
2
Gule kort
5
Røde kort
1
Turnering
UEFA Nations League A Grp. 3
Kampe spillet
6
Mål
5
Mål imod
13
Gule kort
9
Røde kort
1


Expected Goals: Sverige vs. Kosovo de seneste tre kampe:

SverigeResultatxGKosovoResultatxG
Grækenland – Sverige(2-1)2,19 – 2,69Kosovo – Spanien  (0-2)0,69 – 1,34
Sverige – Usbekistan(2-1)1,91 – 1,29Kosovo – Grækenland(1-1)1,33 – 0,36 
Sverige – Spanien(2-1)0,71 – 1,09 Georgien – Kosovo(0-1)0,55 – 0,98 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar