18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.14
1/10
Bologna
Juventus
Tipped at 2.14
Dagens Spil-avatar
20. maj.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Viborg tager imod Lyngby i en kamp, der kan knække kvalifikationsspillet

Viborg og Lyngby mødes i en kamp, hvor hjemmeholdet kan bringe sig meget tæt på sikkerhed, mens Lyngby skal bruge point for at være sikker på at holde sig over nedrykningsstregen i denne uge. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg – Lyngby. Der er kampstart søndag d. 21. april 2024 kl. 14:00. Se kampen på Canal 9 eller på Discovery +.

ViborgLyngby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jacob Kehlet
Stadion: Energi Viborg Arena, Viborg i Danmark
Vejret: 9° og let vind

Viborg vs OB
Viborg

Uafgjort

OB

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

ViborgLyngby preview

Viborg og Lyngby mødes i en kamp, hvor hjemmeholdet med en sejr kan skabe en afgørende afstand ned til netop Lyngby, som er lige over nedrykningsstregen.

Med en sejr vil Viborg have mindst otte point ned til nedrykningsstregen efter denne runde. Vinder Lyngby derimod, kan Viborg ende med kun at have et hul på fire point ned.

Serginho. Odds og optakt til Viborg - Lyngby

Ibrahim Said og Serginho jubler over en scoring. Foto: Ritzau / Alamy Stock Photo

Viborg er startet kvalifikationsspillet stærkt. Det er blevet til to sejre og en uafgjort. De er nu to point efter Randers på 7.pladsen, hvor der er en plads i Europa i næste sæson.

Lyngby derimod er startet mere svingende. Det er blevet til et nederlag og to uafgjorte. Det gør, at Vejle der er under nedrykningsstregen, er kommet tæt på, og er der blot to point mellem Vejle og Lyngby.

Forventede startopstillinger Viborg – Lyngby

Viborg: Skader og karantæner

Lyngby: Skader og karantæner

Odds-forslag: Det er to hold, der jagter mål

Det er to hold, der er på vej i hver sin retning. Viborg har ikke tabt tre kampe i træk, mens Lyngby ikke har vundet tre kampe i træk.

Viborg har i deres fem seneste hjemmekampe tre sejre og to nederlag. Viborg har scoret i deres seks seneste hjemmekampe, mens de i denne sæson blot har fået to clean sheets i Superligaen på hjemmebane.

Lyngby har vundet en kamp i de seneste otte Superligakampe. Det var mod netop Viborg, men den kamp blev spillet i Lyngby. Lyngby har scoret i fire af deres seneste seks kampe i Superligaen.

Viborg har i deres fem seneste Superligakampe tilladt modstanderne at score mindst en gang. Den seneste kamp hvor Viborg selv ikke fik scoret var ude mod Lyngby, men ellers har de scoret i ni af de seneste ti Superligakampe.

Lyngby har tabt deres seneste syv udekampe i Superligaen. De har scoret i tre af de kampe, mens de har tilladt mål imod i de seneste otte udekampe i Superligaen.

Det gør, at vi lurer på, at begge hold får scoret i denne kamp. De to hold scorer mål for tiden, mens de også tillader modstanderne at score, og da det er en vigtig kamp for begge hold, må vi forvente, at de satser på at få nogle mål for at få en sejr. Derfor går vi med begge hold scorer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,80
Begge hold scorer
Gå til bet365 *

Viborg – Lyngby live stream

Du kan se Superliga opgøret mellem Viborg – Lyngby på live streaming-tjenesten Discovery +.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles ViborgLyngby?

Viborg – Lyngby spilles søndag den 21. april 2024 klokken 14:00.

Hvor spilles ViborgLyngby?

Viborg – Lyngby spilles på Energi Viborg Arena, Viborg i Danmark.

Forventede startopstillinger Viborg – Lyngby

Viborg: Skader og karantæner

Lyngby: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar