18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – Silkeborg: Odds og optakt den 14. august 2022

Viborg spillede sig tirsdag videre i Conference League-kvalen, men kan de også holde dampen oppe i Superligaen? (Foto: Bildbyrån)
Viborg spillede sig tirsdag videre i Conference League-kvalen, men kan de også holde dampen oppe i Superligaen? (Foto: Bildbyrån)

Viborg havde ingen problemer med at spille sig videre i Conference League-kvalen tirsdag aften mod upåagtede B36 fra Færøerne. Søndag venter dog noget sværere modstand, når formstærke Silkeborg gæster Energi Viborg Arena. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg – Silkeborg. Der er kampstart søndag d. 14. august 2022 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Viborg – Silkeborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Tykgaard
Stadion: Energi Viborg Arena
Vejret: 28°, let vind

Optakt til Viborg – Silkeborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Kæmpe cadeau til Viborg, som for første gang i 22 år spiller betydende europæiske kampe, og så endda med lutter sejre indtil videre. Jacob Friis’ mandskab har leveret stabilt i Conference League-kvalen, som godt nok har budt på overkommelig modstand i litauiske Sudava og færøske B36, men som også har kastet fire sejre ud af fire mulige af sig. Godt for Viborg, og godt for de danske koefficientpoint. Nu venter to kæmpekampe mod engelske West Ham, hvoraf den første spilles på udebane torsdag i næste uge.

Med tanke på, at Viborg har været spændt hårdere for end i mange år med kampe i midtuge og weekend, så har de egentlig gjort en god figur i Superligaens første fire kampe. Godt nok er det blevet til nederlag i de to hidtidige hjemmekampe mod henholdsvis AGF og FCN, men hjemme har de til gengæld vundet begge mod henholdsvis AaB og FCK. Jacob Friis og co. falder sjældent helt igennem, bundniveauet er højt, og derfor er de også svære at besejre.

Der skal bestemt også lyde en kæmpe ros til Silkeborg, som bare fortsætter med at levere. De sikrede overraskende 3.pladsen i sidste sæson, men de vil også lege med i denne. Godt nok lagde ud med en skuffende 2-2’er mod oprykkerne fra Lyngby, men siden er det blevet til tre sejre ud af tre mulige mod stærke modstander i FCM, Brøndby og senest AaB. Spørgsmålet er, om de kan holde på profilerne til transfervinduet lukker i? Rasmus Carstensen røg til Genk i sidste uge, mens også Vallys og Helenius er på radaren hos mange klubber. Tonni Adamsen er kommet ind fra Helsingør, og han fik en forrygende debut, da han lukkede og slukkede mandagens kamp mod AaB med en scoring i overtiden.


Viborg:

  • Mikkel Andersen (Mål, Reserve) – Tvivlsom
  • Lamin Jawara (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Anton Gaaei (Back, Reserve) – Tvivlsom
  • Alassana Jatta (Angreb, Reserve) – Tvivlsom


Silkeborg:

  • Gustav Dahl (Back, Reserve) – Skadet

Viborg forventet startopstilling: Lund; Anyembe, Lauritsen, Bürgy, Sørensen; Bonde, Grønning, Leemans; Bech, Grot, Said

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Sonne, Salquist, Felix, Engel; Klynge, Brink, Thordarson; Vallys, Helenius, Jørgensen.


Odds på Viborg – Silkeborg

Bookmakerne holder Silkeborg som favoritter i opgøret.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: To mandskaber med selvtillid kaster mål af sig

I sidste sæson var de oprykkere til Superligaen, men både Viborg og Silkeborg har i den grad etableret sig på rekordtid. Viborg spiller Conference League-kval, hvor det allerede er blevet til fire sejre ud af fire mulige, mens Silkeborg byder sig til i toppen af Superligaen, ydermere tager de hul på deres Europa League-eventyr i den kommende uge.

Viborg har vundet alle fire hjemmekampe i denne sæson på tværs af Superliga og Conference League-kval, så der venter ikke Silkeborg en nem opgave på søndag. De seneste to indbyrdes opgør på Energi Viborg Arena er begge endt i X, og det ligner da også en jævnbyrdig duel denne gang.

Silkeborg har fortsat de fine offensive takter fra sidste sæson, og det kommer nok til at fortsætte så længe de kan holde fast på deres stærke offensivspillere. Silkeborg har allerede scoret ti gange i de første fire kampe, så de bliver svære at holde fra fadet. Til gengæld har de også indkasseret mål i tre af fire kampe. To hold med masser af selvtillid og momentum kunne snildt give en målrig og underholdende affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,70
Over 2.5 mål
Gå til bet365 *


Viborg – Silkeborg: Statistik, topscorer og H2H

  • Viborg har hentet 6 point i sæsonens fire første Superliga-kampe.

  • Silkeborg har gjort det endnu bedre med 10 point i fire kampe.

  • Clint Leemans og Tobias Bech er mest scorende Viborg-spillere indtil videre i sæsonen med 2 kasser hver, sidstnævnte er dog ikke længere at finde i klubben.

  • Nicklas Helenius er startet stærkt ud i denne sæson, hvor han allerede står noteret for 4 scoringer.

  • Silkeborg hentede 4 point i de to indbyrdes opgør fra sidste sæson, som endte med 1-1 i Viborg og en 4-1 sejr hjemme.


Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Expected Goals: Viborg vs. Silkeborg de seneste tre kampe:

ViborgResultatxGSilkeborgResultatxG
B36 – Viborg(1-2) 1,47 – 1,17Silkeborg – AaB(3-1) 1,87 – 0,44
Nordsjælland – Viborg(1-0) 0,83 – 2,06Silkeborg – Brøndby(2-0)1,63 – 1,43
Viborg – B36(3-0) 2,9 – 0,02Midtjylland -Silkeborg(1-3)0,92 – 0,88
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Viborg – Silkeborg?

Viborg – Silkeborg spilles søndag den 14. juli 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Viborg – Silkeborg?

Viborg – Silkeborg spilles på Energi Viborg Arena

Skriv første kommentar

Skriv et svar