18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – OB: Odds og optakt den 17. april 2022

Viborg starter nedrykningsspillet som førerhold. Holder de hele vejen hjem? (Foto: Bildbyrån)
Viborg ser ud til at være det stærkeste mandskab i kvalifikationsspillet. (Foto: Bildbyrån)

Viborg buldrer afsted i nedrykningsspillet og de kan sætte en stor tyk streg under, at de er det stærkeste hold, hvis de formår at slå OB på hjemmebane. Men mon ikke OB har i sinde at forsøge at knække de stærke viborgensere og skabe spænding om syvendepladsen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg – OB. Der er kampstart søndag den 17. april 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Viborg – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer:
Stadion: Energi Viborg Arena
Vejret: 14° og svag vind

Optakt til Viborg – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er svært at se hvem der skal stoppe Viborg i jagten på syvendepladsen. Sidst var det AGF der fik ørerne i maskinen mod oprykkerne og dermed er Viborg oppe på fem kampe i streg uden nederlag. De har en margin på seks point ned til netop OB og AGF pt., hvorfor der er tale om en ægte sekspointskamp. Viborg kan virkelig stikke af med en sejr, mens OB kan få kontakt til Viborg, hvis de formår at rejse fra domkirkebyen med tre point.

OB kommer også med en frisk sejr i erindringen og har faktisk også sat gang i en lille stime. I nedrykningsspillet har fynboerne hentet syv ud af ni point i de første tre kampe, og med AGF elendige form, så ligner OB det eneste hold der kan true Viborg, men det kræver et godt resultat i søndagens eneste Superliga-opgør.


Viborg:

  • Mikkel Andersen (Mål, Fast) – Tvivlsom
  • Ibrahim Said (Kant, Fast) – Skadet


OB:

  • Ryan Johnson Laursen (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet

Viborg forventet startopstilling: Lund; Anyembe, Kramer, Lauritsen, Sørensen; Lonwijk, Grønning, Bonde; Bech, Grot, Bakiz

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Larsen, Tverskov, King; Thrandarson, Kløve; Sabbi, Jebali, Frøkjær; Fenger


Odds på Viborg – OB

Oddsene peger på Viborg som kampens favoritter. 


Odds-forslag: Det dufter af mål i domkirkebyen

Både Viborg og OB er inde i en god periode i øjeblikket. Det har betydet fem kampe som ubesejret for Viborg og tre kampe som ubesejret for OB. Samtidig har begge klubber fået gang i målscoringen. I begge klubbers seneste tre kampe har de scoret to gange, og når de samtidig har lukket henholdsvis tre og fem mål ind i disse fem kampe, så er der god grund til at tro på et målrigt opgør.

Viborg har overrasket de fleste i denne sæson, men skal man kritisere oprykkerne for noget, så er det deres defensive disciplin. De har trods alt indkasseret 36 mål i sæsonen. Det samme kan faktisk siges om OB, som har hentet bolden ud af netmaskerne hele 39 gange i sæsonens løb.

OB skal frem og jagte sejren, hvis de skal være i spil til førstepladsen i nedrykningsspilet, og det bør åbne op for en chancerig kamp med muligheder i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,80
Over 2,5 mål
Gå til Bet365 *


Viborg – OB: Statistik, topscorer og H2H

  • Viborg topper nedrykningsspillet med 34 point. Statistikken er på 6-9-7 og 31:33.

  • OB ligger lige efter med 28 point.

  • Viborgs topscorer er Jakob Bonde med fem mål.

  • OBs topscorer er Max Fenger og Jebali, som har scoret fem mål hver.

  • Viborg vandt det seneste indbyrdes opgør med 3-2.
     


Expected Goals: Viborg vs. OB de seneste tre kampe:

ViborgResultatxGOBResultatxG
AGF – Viborg(0-2) 0,39 – 2,68OB – Vejle(2-1) 0,46 – 1,31 
Vejle – Viborg(2-2) 1,18 – 2,79SønderjyskE – OB(2-2) 0,77 – 1,38
Viborg – SønderjyskE(2-1) 1,20 – 0,85OB – FC Nordsjælland(2-1) 2,07 – 1,08
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Hvornår spilles Viborg – OB?

Viborg – OB spilles søndag den 17. april 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Viborg – OB?

Viborg – OB spilles på Energi Viborg Arena

Skriv første kommentar

Skriv et svar