18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg FF – Vejle Boldklub: Odds og optakt den 9. maj 2022

Viborg FF leder efter formen, og det kan de passende gøre mandag aften, når Vejle Boldklub kommer på besøg. (Foto: Bildbyrån)

Oprykkerne fra Viborg FF tager mandag aften mod Vejle Boldklub. Værterne kan ved kickoff være blevet overhalede af OB, for i skrivende stund skiller blot ét point de to hold, og OB har søndag været i Farum. Gæsterne fra Vejle Boldklub kan teoretisk være dumpet ned på sidstepladsen igen, men det ændrer ikke på, at de formentlig skal have mindst ni og sandsynligvis 12 point i sæsonens sidste fire kampe for at turde håbe på overlevelse. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg FF – Vejle Boldklub. Der er kampstart mandag d. 9. maj 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Viborg FF – Vejle Boldklub: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Energi Viborg Arena, Viborg
Vejret: 19° og jævn vind


Optakt til Viborg FF – Vejle Boldklub: Skader, karantæner og startopstillinger

Det flyder ikke helt så frit og pålideligt i Viborg for tiden. De lignede på et tidspunkt det eneste stabile hold i nedrykningsspillet, men formen svigtede dem, samtidig med at OB åbnede for hanerne for et forrygende fynsk forår. Det bliver tæt i spillet om den europæiske playoffkamp – og i næste runde mødes OB og Viborg FF i en direkte duel i Odense. 

Man må give Viborg FF, at de under alle omstændigheder har leveret en flot sæson. At være sikret mod nedrykning allerede på nuværende tidspunkt er mere end rigeligt til at være godkendt. De måtte endda sige farvel til træner Lars Friis i løbet af foråret, da han flirtede med AaB. Så hentede de grønne blot Jacob Friis – netop i Aalborg – og han har fortsat det fine arbejde med mandskabet. Men de har blot fået to point i deres tre seneste kampe, og det strammer en anelse til. 

Vejle Boldklub er vist for længst forbi en anelse strammen. De sidder fast i tæt på en gordisk knude i bunden af Superligaen. Det så faktisk ellers solidt ud med træner Prelec, og holdet var ikke ude i gigantiske sensationer og syvmileskridt men simpelthen godt gammeldags solidt arbejde fra træner og spillere, der kamp for kamp bragte dem et skridt tættere på overlevelsen. 

Men 0:3 hjemme mod Sønderjyske i seneste runde kombineret med samlet nederlag til FC Midtjylland i DBU Pokalens semifinaler har nu alligevel fået de kulsorte skyer til at trække sig sammen over Nørreskoven. De har aktuelt seks point til redning og får besøg af AGF i næste runde. Sejr her og mod AGF vil klart genoplive vejlenserne, men det er svært at tro på med de seneste indsatser. Det er, som om holdet er slukket. Håbet er dødt. Men sådan så det selvfølgelig også ud for Sønderjyske, da de klaskede vejlenserne selv med 3:0. 


Viborg FF:

  • Ingen kendte fravær


Vejle Boldklub:

  • Ingen kendte fravær

Viborg FF forventet startopstilling: Lund; Anyembe, Burgy, Lauritsen, Sørensen; Lonwijk, Grønning, Bonde; Bech, Grot, Bakiz.

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Brunst; Kolinger, Albentosa, Opoku; Mølgaard, Hetemi, Ofori, Albornoz; Emmanouilidis, Mucolli; Ponce.


Odds på Viborg FF – Vejle Boldklub

Kigger vi mod kampens odds, viser det sig, at værterne er favoritter hos bookmakerne.


Odds-forslag: Dårlig form + Dårlig form = Få mål

Det er sæsonens fjerde møde mellem de to klubber. Begge opgør i Vejle endte uafgjort – senest med en Viborg-udligning til 2:2 i kampens overtid – mens de 13. marts spillede i Viborg med hjemmesejr på 2:0 til følge. Godt nok er Viborg FF nede i en pointmæssig bølgedal, men de virker mere homogene end Vejle Boldklub. 

Og det gør de sådan set primært baseret på Vejle Boldklubs helt aktuelle forfatning med tre nederlag i den seneste uge via to gange i pokalen mod FCM og så det helt igennem uforståelige kollaps mod Sønderjyske. Det er svært at have store forhåbninger til Vejle Boldklub baseret på de tre kampe, men omvendt er det jo heller ikke, fordi Viborg FF har været vildt skræmmende på det seneste. 

Vejle Boldklub har spillet seks udekampe i Superligaen i foråret. Fire af de fem seneste har budt på maksimalt to scoringer. Inklusive det tidligere opgør i Viborg, som jo altså endte 2:0. Viborg FF har også skruet ned for underholdningen målmæssigt på det seneste, for fire af deres fem hjemmekampe i foråret har budt på højst to scoringer, og det gør sig også gældende for deres fire seneste, når vi tager både ude og hjemme med. Vi går med endnu en kamp med højst to mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,02
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Viborg FF – Vejle Boldklub: Statistik, topscorer og H2H

  • Viborg FF fører nedrykningsspillet med 36 point efter 28 kampe.

  • Viborg FFs statistik er 8-12-8 og 39:40.

  • Gæsterne fra Vejle Boldklub er næstsidst og ligger til nedrykning med 22 point efter 28 runder. 

  • Tallene for Vejle Boldklub er 5-7-16, mens deres målscore er 25:55.

  • Viborg FFs flittigste målskytte i sæsonen er stadig Sebastian Grønning med 6 træffere. 

  • Hos Vejle Boldklub hedder topscoreren Arbnor Mucolli, og han er noteret for 4 scoringer. 


Expected Goals: Viborg FF – Vejle Boldklub – de seneste tre kampe

Viborg FFResultatxGVejle BoldklubResultatxG
Viborg FF – FC Nordsjælland (1-1) 1,05 – 0,77FC Midtjylland – Vejle Boldklub (3-1)1,61 – 0,63 
FC Nordsjælland – Viborg FF(2-0)1,05 – 1,17Vejle Boldklub – Sønderjyske(0-3) 2,04 – 1,45 
Viborg FF – OB(1-1)1,55 – 2,39Vejle Boldklub – FC Midtjylland(0-1) 0,61 – 0,54 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Hvornår spilles Viborg FF – Vejle Boldklub?

Viborg FF – Vejle Boldklub spilles mandag den 9. maj 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles Viborg FF – Vejle Boldklub?

Viborg FF – Vejle Boldklub spilles på Energi Viborg Arena i Viborg i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar