18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg FF – Silkeborg IF: Odds og optakt den 15. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Der er bred enighed om, at de to oprykkere til Superligaen i denne sæson er meget stærke. Alligevel er de aktuelt placeret i hver sin ende af tabellen. Viborg FF er nummer 10, mens Silkeborg IF luner sig på femtepladsen. Derfor er det et vigtigt opgør, når Viborg FF fredag aften tager mod Silkeborg IF.  Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg FF – Silkeborg IF. Der er kampstart fredag d. 15. oktober 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Viborg FF – Silkeborg IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion: Energi Viborg Arena, Viborg
Vejret:  11° og frisk vind

Optakt til Viborg FF – Silkeborg IF: Skader, karantæner og startopstillinger

De kom forrygende fra land, Viborg FF. Som vindere af NordicBet Ligaen og efter en stribe år, hvor de bankede på, var det på tide, og de lagde ud med fire point i to svære udekampe. De bliver ikke spillet ud af græsset i deres kampe, men de er alligevel med 11 point at finde på 10. pladsen med udsigt til nedrykningsspil og jo altså blot aktuelt tre point fra en nedrykningsplads. 

Omvendt er der også bare tre point op til OB på sjettepladsen, og vi er trods alt kun halvvejs gennem grundspillet. Så der er stadig både håb og muligheder for Viborg FF, men det er opgør som dette, de skal have point med fra. Det omvendte opgør i Silkeborg var ganske jævnbyrdigt, men det endte alligevel med nederlag til Viborg FF på 4:1. Op til landskampspausen hentede de grønne tre point i de sidste tre kampe via tre gange 1:1 mod Vejle Boldklub, OB og FC København. 

Det siger jo meget godt, hvad udfordringen er. Hvis de er i stand til at spille uafgjort med FC København – endda i Parken – går det ikke, at de også deler med både midterholdet OB og bundholdet Vejle Boldklub. Det er blevet til to sejre, og det var premieresejren i Farum og hjemme mod et på daværende tidspunkt skidt kørende AGF i slutningen af august. I de to kommende runder venter AaB og Brøndby, så hvis ikke Viborg FF skal gå sejrsløse gennem både september og oktober, er det her et godt bud på at hente sejr nummer tre. Til opgøret her er der tvivl om Anyembe og Mads Frederiksen i bagkæden, mens Mads Søndergaard på midten og Christian Wagner i front også er tvivlsomme. 

Gæsterne fra Silkeborg IF er svære at bryde ned. De har blot tabt to af deres foreløbige 11 kampe, og nederlagene kom i Herning, hvor de blev skilt ad af et oplagt FC Midtjylland-hold og så hjemme mod AGF, hvor to minutters opmærksomhedssvigt kostede to mål til aarhusianerne, der rejste hjem med sejren. Silkeborg IF åbnede med en sejr og fire uafgjorte i den første håndfuld kampe, og før pausen lukkede de med to vigtige sejre mod Vejle Boldklub og FC Nordsjælland. 

Silkeborg IF kommer til opgøret med et mandskab, der ser ramt ud på skadeslisten. André Calisir er formentlig ude, og det samme er måske også Joel Felix, som begge ville være i spil til midterforsvaret. Længere fremme på banen er Oggesen og Kaalund også i farezonen for at sidde over, mens unge Alexander Lind er ude i angrebet. Det minimerer mulighederne for træner Kent Nielsen for at agere undervejs, men mon ikke han i det store hele bare vil forsøge at gentage tingene fra 4:1-sejren på hjemmebane? 

Viborg FF:

  • Daniel Anyembe (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Mads Frederiksen (Back, Reserve) – Tvivlsom
  • Mads Søndergaard (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • Christian Wagner (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Silkeborg IF:

  • Oscar Hedvall (Mål, Reserve) – Skadet
  • Andre Calisir (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Joel Felix (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Milan Massop (Back, Reserve) – Skadet
  • Mads Kaalund (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • Andreas Oggesen (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • Alexander Lind (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Viborg FF forventet startopstilling: Lund; Putros, Kramer, Lauritsen, Sørensen; Bonde, J. Grønning, Lonwijk; Bech, S. Grønning, Grot.

Silkeborg IF forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Busch, Dahl; Thordarson, Brink, Gojani; Jørgensen, Helenius, Vallys.


Odds på Viborg FF – Silkeborg IF

Oddsene hælder en anelse til sejr til Viborg FF i denne oprykkerduel.

Odds-forslag: Oprykkere med mod på mål

Nu skal man passe på med at lægge for meget vægt på tidligere møder, for spillere kommer og går hurtigere, end man kan nå at sige ‘Top 6’, men de to seneste møder er dog fra henholdsvis 12. maj og 6. august i år. De er endt 3:3 og 4:1 til Silkeborg IF. Altså en god portion mål. 

De to holds kampe har i sæsonen budt på henholdsvis 2,9 mål i snit for Viborg FF – 32 mål i alt – og 2,54 scoringer per kamp for Silkeborg IFs vedkommende, for deres kampe har indeholdt 28 træffere. Viborg FF har i 9 af sæsonens 11 kampe set begge hold score, og det samme gør sig gældende i 6 af Silkeborg IFs seneste 8 Superligakampe. 

8 af de seneste 10 indbyrdes betydende kampe i Viborg mellem de her to mandskaber har set mål fra begge sider. Anbefalingen tror, det samme sker her, og derfor er buddet, at begge hold scorer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,55
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Viborg FF – Silkeborg IF: Statistik, topscorer og H2H

  • Viborg FF er aktuelt på tabellens 10. plads med 11 point efter 11 runder.

  • Tallene for Viborg FF er på 2-5-4, og deres måldifference er 14:18

  • Silkeborg IF er nummer 5 i Superligaen med 17 point for 11 kampe. 

  • Silkeborg IFs statistik siger 4-5-2 med scoren 16:12.

  • Sebastian Grønning er Viborg FFs topscorer med 3 mål.

  • Hos gæsterne fra Silkeborg IF er det Sebastian Jørgensen, der scorer mest, og han er noteret for 5 kasser. 


Expected Goals: Viborg FF vs. Silkeborg IF de seneste tre kampe:

Viborg FFResultatxGSilkeborg IFResultatxG
FC København – Viborg FF(1-1) 0,79 – 0,56Silkeborg IF – FC Nordsjælland (4-1) 1,54 – 1,72 
Viborg FF – OB (1-1) 1,39 – 1,51Vejle Boldklub – Silkeborg IF(2-4)2,06 – 3,58 
Vejle Boldklub – Viborg FF(1-1)2,86 – 2,17 Silkeborg IF – AGF (0-2) 0,50 – 0,63 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar