18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg FF – OB: Odds og optakt den 26. september 2021

Foto: Bildbyrån

Der er midteropgør i Viborg søndag eftermiddag, når værterne fra Viborg FF tager mod OB. Hjemmeholdet er på ottendepladsen i Superligaen, mens gæsterne aktuelt indtager pladsen et tak højere i tabellen som nummer syv. OB høstede måske lidt selvtillid i midtugens pokalkamp, hvor de bankede NordicBet Ligaens tophold fra FC Helsingør 3:0. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg FF – OB. Der er kampstart søndag d. 26. september 2021 kl. 14:00. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Viborg FF – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Energi Viborg Arena, Viborg
Vejret: 18° og svag til let vind

Optakt til Viborg FF – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Som oprykker kom Viborg FF flot fra land med fire point i to udekampe, men siden er de kommet mere ned på jorden med fire nederlag i de følgende syv kampe, hvor det kun er blevet til yderligere én sejr. De kan formentlig glæde sig over, at de kun én gang i sæsonen er gået målløse fra banen, og de kan helt sikkert glæde sig over, at Sebastian Grønning efter en lidt tøvende sæsonstart nu har scoret de seneste tre kampe i rap. 

Men måske er det lidt bekymrende, at de tre kampe trods fem scoringer til Viborg FF blot har resulteret i to point, fordi modstanderne samtidig har scoret seks gange. Men det er dog ikke værre, end at de stadig holder både AGF og Brøndby IF bag sig, og at de med en sejr her passerer OB og formentlig vil ligge som førsteudfordrer til Silkeborg IF og en plads i top 6. Det ligner et rigtigt lille eventyr for de to oprykkere, at de sådan presser på i kampen om en slutspilsplads. Det vil være en kærkommen og uventet tidlig redning af endnu en sæson i Superligaen, hvis en af dem – eller begge – ender med at spille med i mesterskabsspillet. 

Mesterskabsspillet vil fynske OB så helt utroligt gerne være med til. De kvalificerer sig ikke helt så ofte, som deres selvforståelse og strategi siger, de bør, men til deres ros skal det siges, at de hvert eneste år formår at lyde som om, de selv tror på det, før sæsonen går i gang. Faktum er, at de kun én gang i de seneste 10 sæsoner er endt blandt de seks første, og da det skete i sæsonen 2018-2019, blev det til en endelig 5. plads i tabellen. 

De prøver igen i år, og med svenske Andreas Alm i trænersædet har de forsøgt at tænke nyt. Alm bliver betragtet som et stort navn i svenske trænerkredse, men hans sidste opgave på svensk jord betød, at han forlod et BK Häcken-mandskab under nedrykningsstregen i Allsvenskan Det kan selvfølgelig være på grund af dårligt materiale, men det virker heller ikke helt, som om han får forløst alt potentialet på Fyn endnu. 

Viborg FF:

 • Lars Kramer (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Daniel Anyembe (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Mads Frederiksen (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Mads Søndergaard (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Younes Bakiz (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Christian Wagner (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

OB:

 • Alexander Juel Andersen (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Ryan Johnson Laursen (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Moses Opondo (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Issam Jebali (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet

Viborg FF forventet startopstilling: Lund; Putros, Lauritsen, van der Kaap, Sørensen; Bonde, J. Grønning, Lonwijk; Bech, S. Grønning, Grot.

OB forventet startopstilling: Bernat; Østrøm, Larsen, Tverskov, Skjelvik; Thrandarson, Thomasen; Sabbi, Frøkjær, Kløve; Kadrii.


Odds på Viborg FF – OB

Bookmakernes odds til kampen viser en lille favoritværdighed til hjemmeholdet. 

Odds-forslag: Fynsk fordel i temmeligt jævnt opgør

Den indledende gejst som oprykker er slidt væk i Viborg FF, som nu kæmper en benhård kamp for at hente hvert eneste point, de kan. Senest hentede de 1:1 ude mod Vejle Boldklub, og det siger nok meget godt, hvor de grønne står aktuelt, for det var blot vejlensernes andet point i sæsonens første ni forsøg. 

OB kommer fra et nederlag i Aalborg, hvor de igen bed godt fra sig uden at få udbytte, men mon ikke den sikre sejr i pokalkampen i Helsingør har givet mere mod på tilværelsen hos fynboerne? De skal finde en måde at få gang i Bashkim Kadrii på, for han har slet ikke vist sine evner frem. Måske skal han en tak tilbage i banen, så hans arbejdsiver kommer til sin ret, og så kunne der blive plads til Mart Lieder i front. Hollænderen falder ikke helt naturligt ind i spillet, men han plejer at score mål, og det kunne OB godt bruge. 

Måske har de ligefrem Issam Jebali med igen hos OB, og glider han nok bare ind på holdet med det samme. I hvert fald ligner det en kamp, OB vil være tættest på at vinde, hvis de da ikke ligefrem gør det. Men anbefalingen kigger i stedet i retning af scoringer i begge ender. Viborg FFs seneste fire kampe har set mål fra begge mandskaber, mens OB godt nok har deres seneste to kampe uden mål til begge hold, men før det var det seks kampe i streg, at begge hold var på måltavlen. Det kommer de også her med Sebastian Grønning i form for værterne og et sultent fynsk mandskab: Begge hold scorer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,57
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Viborg FF – OB: Statistik, topscorer og H2H

 • Viborg FF indtager tabellens 8. plads i Superligaen med 9 point efter 9 kampe.

 • Tallene for Viborg FF er 2-3-4 og scoren 12:16.

 • OB er et nøk bedre på 7. pladsen efter 9 kampe og 10 point. 

 • Den fynske statistik siger 2-4-3 med en målscore 11:15.

 • Sebastian Grønning er helt som ventet Viborg FFs topscorer med 3 mål. 

 • To scoringer hver af Jørgen Skjelvik og Mart Lieder holder dem øverst på listen over fynske målskytter indtil videre. 
Info
NavnViborgVFF
Land
Danmark
DAN
CheftrænerLars Friis
Websitewww.vff.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
17
Mål
26
Mål imod
27
Rent bur
1
Gule kort
44
Røde kort
2
Turnering
3F Superligaen Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål imod
3
Gule kort
4
Info
NavnOBOB
Land
Danmark
DAN
CheftrænerAndreas Alm
Websitewww.ob.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
17
Mål
25
Mål imod
24
Rent bur
3
Gule kort
26
Røde kort
1


Expected Goals: Viborg FF vs. OBde seneste tre kampe:

Viborg FFResultatxGOBResultatxG
Vejle Boldklub – Viborg FF(2-3)2,86 – 2,17FC Helsingør – OB
(0-3) 2,05 – 1,23 
Viborg FF – AaB
(2-3) 2,37 – 4,11 AaB – OB
(2-0) 1,58 – 1,00 
Sønderjyske – Viborg FF
(2-2) 1,82 – 3,55OB – Sønderjyske
(2-1) 1,07 – 1,33 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv et svar