18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg FF – FC Nordsjælland: Odds og optakt den 29. april 2022

Stikker Viborg FF helt af i toppen af nedrykningsspillet?

FC Nordsjælland kan med endnu en sejr mod Viborg FF gå fra nedrykningskandidat til potentiel Europa Playoff-deltager på to runder. (Foto: Bildbyrån)

Viborg FF tager fredag aften mod FC Nordsjælland, og det er reelt to mandskaber, der begge bejler til den europæiske playoffkamp. Godt nok er Viborg FF aktuelt nummer et i nedrykningsspillet og har seks point ned til gæsterne. Men hvis FC Nordsjælland igen – som i seneste runde – besejrer Viborg FF, er alt åbent i toppen igen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg FF – FC Nordsjælland. Der er kampstart fredag d. 29. april 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Viborg FF – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anders Poulsen
Stadion: Energi Viborg Arena, Viborg
Vejret: 14° og let vind


Optakt til Viborg FF – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

To sejre og to uafgjorte i de første fire runder i nedrykningsspillet sendte Viborg FF på sikker kurs mod førstepladsen og en playoffkamp om europæisk bold næste sæson. Men med sidste rundes nederlag i Farum til FC Nordsjælland, er der måske alligevel rum for forfølgerne? Det kan Viborg FF så passende afvise helt og aldeles ved at vinde opgøret her. 

De to hold delte 2:2, da de mødtes første gang i sæsonen i Viborg, og det er jo heller ikke et helt urimeligt resultat at forvente denne gang. Viborg FF har med træner Jacob Friis fortsat de fine takter fra ‘Den Anden Friis’, og selv tabet af topscorer Sebastian Grønning ser de ud til at have løst fornuftigt.

FC Nordsjælland ser også ud til at være i bedring. Holdet har ellers lige lovligt længe ligget og flirtet med nedrykningszonen, men fire kampe uden nederlag har sendt dem i ‘neutral zone’ med syv point til nedrykning og seks point til Viborg FF på førstepladsen. Så hvis Flemming Pedersens tropper igen kan besejre Viborg FF, melder de sig ind i kampen om tabellens førsteplads. 

Eventyret om Simon Adingra fortsætter hos Farum-holdet, og han var på tavlen endnu engang i det omvendte opgør. Dermed er Adingra nu på otte sæsonmål. Samtidig begynder roen at sænke sig over holdets defensiv, hvor alt for meget indtil nu har været afhængigt af Andreas Hansens små mirakler i målet. Med duoen Marxen og Kian Hansen er der både rutine, kvalitet og soliditet, og det er formentlig det, der så småt sætter sig som ro og flere point i tabellen.


Viborg FF:

  • Mikkel Andersen (Mål, Fast) – Tvivlsom
  • Ibrahim Said (Kant, Fast) – Skadet


FC Nordsjælland:

  • Martin Frese (Back, Fast) – Karantæne
  • Lasso Coulibaly (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne

Viborg FF forventet startopstilling: Lund; Anyembe, Kramer, Lauritsen, Sørensen; Lonwijk, Grønning, Bonde; Bech, Grot, Bakiz.

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Hansen; Villadsen, Hansen, Marxen, Svensson; Kofod, Bidstrup; Hansen, Diomande, Adingra; Nygren.


Odds på Viborg FF – FC Nordsjælland

Oddsene peger på værterne som de mest oplagte vindere af kampen.


Odds-forslag: En nordsjællandsk kæp i oprykkernes velsmurte hjul

Viborg FF har haft lidt bøvl med at vinde deres hjemmekampe i sæsonen. De første 10 gange, de spillede på Energi Viborg Arena, blev det blot til en enkelt sejr. Nu har de vundet yderligere to og spillet en uafgjort i de følgende tre, så måske er formen ramt lige i plet på sæsonens afgørende tidspunkt. 

FC Nordsjælland har omvendt deres at slås med på fremmed græs. De åbnede sæsonen helt tilbage i august med udesejre i deres to første forsøg, men siden har de så blot formået at vinde én af de følgende 11 udekampe. Det var 7. marts, hvor de slog AGF 3:2 i Aarhus. 

Så rent statistik har vi et hjemmehold, der ikke vinder ofte hjemme, og et udehold, der sjældent vinder ude. Ligner det måske et kryds? Af de seneste syv indbyrdes møder i Viborg – og vi er langt tilbage i tid med første kamp af de syv i 2007 – har FCN vundet fem, mens to er endt uafgjort. Anbefalingen fornemmer medvind til Farum-drengene, og derfor satser vi på et spil, hvor vi vinder ved sejr til gæsterne, mens uafgjort giver pengene retur. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,04
DNB 2
Gå til Marathonbet *


Viborg FF – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

  • Viborg FF fører nedrykningsspillet med 35 point efter 27 kampe. 

  • Tallene for Viborg FF er 8-11-8 med scoren 38:39.

  • Gæsterne fra FC Nordsjælland er aktuelt på 3. pladsen i tabellen med 29 point efter 27 runder. 

  • FC Nordsjællands statistik er 7-8-12, mens deres målforskel er 31:41.

  • Sebastian Grønnings 6 mål i efteråret er stadig nok til at være Viborg FFs topscorer.

  • Hos FC Nordsjælland har Simon Adingra nettet 8 gange, og det gør ham til holdets farligste mand. 


Expected Goals: Viborg FF – FC Nordsjælland – de seneste tre kampe

Viborg FFResultatxGFC NordsjællandResultatxG
FC Nordsjælland – Viborg FF(2-0) 1,05 – 1,17FC Nordsjælland – Viborg FF(2-0)1,05 – 1,17
Viborg FF – OB (1-1)1,55 – 2,39Vejle Boldklub – FC Nordsjælland(0-0)1,41 – 0,31 
AGF – Viborg FF(0-2) 0,39 – 2,68 FC Nordsjælland – Sønderjyske(2-0) 1,57 – 1,01 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Hvornår spilles Viborg FF – FC Nordsjælland?

Viborg FF – FC Nordsjælland spilles fredag den 29. april 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles Viborg FF – FC Nordsjælland?

Viborg FF – FC Nordsjælland spilles på Energi Viborg Arena i Viborg i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar