18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg FF – FC Nordsjælland: Odds og optakt den 5. november 2021

Foto: Bildbyrån

Det nyeste kuld af unge Nordsjælland-talenter har endnu ikke kunne leve op til deres forgængere. De er uden sejr i otte Superligakampe i træk, og risikerer at blive isoleret i bunden med Sønderjyske og Vejle. Denne gang står den på udebanetur til Viborg, som også mangler stabilitet i resultaterne. Kan dette blive vendepunktet for FCN? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg FF – FC Nordsjælland. Der er kampstart fredag d. 5. november 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller stream den på Viaplay.

GÅ TIL


Viborg FF – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjaersgaard
Stadion: Energi Viborg Arena, Viborg
Vejret:  6°, let regn, let vind

Optakt til Viborg FF – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

Oprykkerne fra Viborg har egentlig efterladt et fint indtryk i 3F Superligaen indtil videre, de giver altid kamp til stregen og har for de fleste modstandere vist sig svære at overvinde. MEN… Der mangler alligevel en eller anden form for kontinuitet i resultaterne, det bliver til for mange x’er og for lidt sejre. Viborg endnu ikke vundet to Superligakampe i træk, men heldigvis for oprykkerne, klarer Vejle, Sønderjyske og Nordsjælland sig værre. Efter fire 1-1’er i træk blev det pludselig til en flot storsejr ude over AaB, inden de i sidste weekend var uheldige at indkassere et sent mål mod Brøndby, som resulterede i et nederlag.

FC Nordsjælland er pt. inde i lidt af en resultatmæssig krise. De er uden sejr i deres seneste otte Superligakampe, herunder hele syv nederlag. Det fine uafgjorte resultat hjemme mod FC Midtjylland for tre weekender siden havde potentiale til at blive et lille vendepunkt, men det blev det langt fra. Siden er det blevet til nederlag til Superligaens bundprop fra Vejle, nederlag til formsvage AaB og exit i Sydbank Pokalen til OB. Det nyeste kuld af unge talenter har endnu ikke kunne indfri potentialet, og især offensivt ser det lidt tyndt ud for gæsterne.

Viborg FF:

  • Ingen kendte fravær.

FC Nordsjælland:

  • Kian Hansen (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Jonathan Amon (Kant, Reserve) – Skadet
  • Ibrahim Sadiq (Angreb, Fast) – Skadet

Viborg FF forventet startopstilling: Andersen; Putros, Kramer, Lauritsen, Sørensen; Bonde, J. Grønning, Lonwijk; Bech, S. Grønning, Leemans

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Ogura; Thychosen, Svensson, Woledzi; Villadsen, Kofod Andersen, Diomande, Francis, Frese; Schjelderup, Antman


Odds på Viborg FF – FC Nordsjælland

Oddsene viser os, at bookmakerne ser størst chancer for en hjemmesejr.

Odds-forslag: Gæsterne har for lidt at stå imod med

Med tanke på, at Viborg FF er et oprykkerhold, så har de faktisk grebet tingene fint an i Superligaen. De har holdt fast i deres koncept, og de har troet på egne evner. De nordsjællandske gæster holder virkelig også fast i deres koncept, både på godt og på ondt. Viborg og FCN ligger med 1 point imellem dem på 9. og 10.pladsen, så der er vigtige point på spil her, selvom der er et pænt stykke ned til Vejle og Sønderjyske.

Krisen begynder for alvor at kradse i Farum, syv nederlag til i de seneste otte kampe taler sit klare billede. Selv Vejle lykkedes med at hente sæsonens første sejr, da de fik de unge knægte fra Farum på besøg, og umiddelbart er der ikke meget fremskridt at spore hos gæsterne, som stadig er uden styrmand Kian Hansen i forsvaret. Der mangler lidt rutine og standhaftighed i de bagerste geledder, og det tror jeg, at det fysisk stærke Viborg-mandskab kommer til at udnytte. Hjemmeholdet har haft svært ved at vinde fodboldkampe, men her får de besøg af et let bytte. Anbefalingen lyder på en hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,0
Viborg vinder
Gå til comeon *


Viborg FF – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

  • Viborg indtager Superligaens 9.plads med 15 point, en statistik på 3-6-5 og en målscore på 20:22

  • FC Nordsjælland følger lige efter på 10.pladsen med 14 point, en statistik på 4-2-8 og en målscore på 17:26.

  • Sebastian Grønning, 1.divisions topscorer fra sidste sæson, topper igen i denne sæson listen for Viborg. Han står noteret for fire Superliga-scoringer.

  • Simon Adingra er topscorer hos FC Nordsjælland, ligeledes med fire mål.

  • Viborg og FC Nordsjælland tørnede sammen i sæsonens første spillerunde, og her tog oprykkerne fra Viborg, en dengang, lidt overraskende sejr på det nordsjællandske kunstgræs.


Expected Goals: Viborg FF vs. FC Nordsjælland de seneste tre kampe:

Viborg FFResultatxGFC NordsjællandResultatxG
Viborg FF – Brøndby(0-1) 0,56 – 0,89Nordsjælland – AaB(0-2) 1,94 – 1,83
AaB – Viborg FF(2-5)1,39 – 3,24Nordsjælland – OB(1-4)0,94 – 3,29
Viborg FF – Silkeborg(1-1)1,55 – 1,53Vejle – Nordsjælland(2-0) 1,26 – 0,64 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv første kommentar

Skriv et svar