18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – FC København: Odds og optakt den 27. februar 2022

FC København har fået serveretten. Den giver de ikke fra sig igen.

Victor Kristiansen og FC København fører Superligaen. (Foto: Bildbyrån)

Viborg FF tager hjemme på Energi Viborg Arena mod FC København søndag eftermiddag. Begge mandskaber åbnede foråret med en sejr, og Viborg FF kan vel godt tillade sig lidt endnu at drømme om en fin stime, der kan sende dem med i top 6. Men det kræver point mod FC København, der i forårspremieren vandt uden at imponere spillemæssigt, men de tre point betød. at de overtog førstepladsen i tabellen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg FF – FC København. Der er kampstart søndag d. 27. februar 2022 kl. 16:00. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Viborg FF – FC København: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Energi Viborg Arena, Viborg
Vejret: 6° og mild vind

Optakt til Viborg FF – FC København: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har set lidt kaotisk ud udefra, hvad der er foregået med den ene og den anden Friis på Viborg FFs trænerbænk. Men det virker, som om de er kommet helskindede gennem det, og det er i hvert fald en godkendt start på foråret at vinde i Randers – også selv om kronjyderne kan argumentere med, at de var optagede af de europæiske kampe. For det står jo ingen steder, når tabellen gøres op. Der kan vi bare se, at Viborg FF hapsede de tre point. 

De slap godkendt fra kamp 1 uden topscorer Sebastian Grønning, der nu scorer mål i Sydkorea i stedet for i Viborg. I hans fravær var det Bakiz, der stod for viborgensernes mål, og det var altså rigeligt til at snuppe sejren mod et lidt skuffende Randers-hold. 

FC København leverede ikke just champagne-fodbold, da de åbnede foråret i Parken foran mere end 26.000 tilskuere, men sejre kan undskylde mangen halvfesen indsats, og der var individuelle præstationer, der var meget opløftende for FC København. Dennis Vavro ligner en mand, der virkelig er klar til rollen som forsvarskaptajn, og det pyntede på den københavnske defensiv, da de mødte et OB-hold, der spillede en rigtig flot kamp, så længe det ikke handlede om at score mål, for farlige blev fynboerne ikke sådan for alvor. 

Længere fremme var der fine indhop til både Mukairu og Babacar, mens Nicolai Jørgensen lige skal bruge lidt ekstra tid, før han er helt tilbage i storform. Men der er jo også 14 kampe endnu til det danske mesterskab skal placeres, så det kan blive rigtig godt for FC København, når de for alvor finder sammen og finder formen. De blev fredag parret med PSV Eindhoven i Conference Leagues ottendedelsfinaler, og det er en matchning på højeste niveau, som bliver en spændende styrkeprøve for træner Thorups tropper. 

Viborg FF:

 • Mikkel Andersen (Mål, Fast) – Skadet
 • Lars Kramer (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Ibrahim Said (Kant, Fast) – Skadet

FC København:

 • Valdemar Lund (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Marios Oikonomou (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Carlos Zeca (Midtbane, Fast) – Karantæne/Skadet
 • Andri Baldursson (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Hakan Arnar Haraldsson (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Luther Singh (Kant, Reserve) – Tvivlsom

Viborg FF forventet startopstilling: Pedersen; Anyembe, Burgy, Lauritsen, Sørensen; Lonwijk, Grønning, Bonde; Bech, Grot, Bakiz.

FC København forventet startopstilling: Grabara; Diks, Vavro, Boilesen, Kristiansen; Stage, Lerager; Bardghji, Biel, Falk; Babacar.


Odds på Viborg FF – FC København

Et blik på kampens odds fortæller, at gæsterne er favoritter.


Odds-forslag: FC København tager fuld plade med hjem fra Jylland

OK. Det ligner en stribe helt og aldeles fornuftige indkøb, FC København har hentet til klubben. Er det nok til at sikre dem mesterskabet foran FC Midtjylland? Måske. Vil de blive bedre og bedre, som foråret skrider frem? Helt sikkert. For det er kvalitet over hele linjen, og med tilbagekomsten af Rasmus Falk er der nu ekstra strenge at spille på centralt også. Det ligner en komplet trup. 

Viborg FF skal ingenlunde undervurderes. De præsterede flot i efteråret. Og indsatsen i forårsåbneren mod Randers FC viste, at spillerne har tænkt sig at fortsætte med at levere, uanset hvilken Friis der står på sidelinjen. Men der er formentlig en øvre kant for mandskabet. 

Og den øvre kant kan de meget vel løbe ind i, når FC København kommer til Viborg søndag eftermiddag. 2:0 uden at være helt sammenspillede. 2:0 uden at imponere mod OB. Der er helt sikkert blevet arbejdet intenst med automatismer og relationer i den forløbne uge, så det bliver et endnu stærkere FC København-mandskab, der kommer til Viborg. Anbefalingen var imponeret sidste runde. Så imponeret, at vi tror på sejr her også til Løverne. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,90
FC København
Gå til Bet365 *


Viborg FF – FC København: Statistik, topscorer og H2H

 • Viborg FF er aktuelt nummer 8 i Superligaen med 23 point efter 18 kampe. 

 • Viborg FFs statistik lyder på 5-8-5 med scoren 27:27.

 • Gæsterne fra FC København topper tabellen med 36 point for 18 runder. 

 • Tallene for FC København er 10-6-2 med en målforskel på 36:13.

 • Hos Viborg FF er solgte Sebastian Grønning topscorer med 6 mål. 

 • Pep Biel er stadig FC Københavns topscorer med 8 sæsontræffere.


Expected Goals: Viborg FF – FC København – de seneste tre kampe

Viborg FFResultatxGFC KøbenhavnResultatxG
Randers FC – Viborg FF (0-1) 1,25 – 1,08FC København – OB (2-0) 1,84 – 0,91 
Viborg FF – Sønderjyske (1-1) 0,59 – 1,43 Breidablik – FC København (3-4) 1,50 – 2,81
OB – Viborg FF (2-3) 1,71 – 2,23 Halmstad – FC København (1-2) 0,20 – 1,98
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Viborg FF – FC København?

Viborg FF – FC København spilles søndag den 27. februar 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Viborg FF – FC København?

Viborg FF – FC København spilles på Energi Viborg Arena i Viborg i Danmark.

Skriv et svar