18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg FF – Brøndby: Odds og optakt den 31. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Både Viborg FF og Brøndby hentede et stort resultat i sidste weekend. Viborg FF vandt hele 5-2 på udebane mod AaB, mens Brøndby slog deres evige rivaler fra FCK med 2-1. Hvem af de to klubber kan følge op på sidste weekends overbevisende præstationer, når de tørner sammen søndag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg FF – Brøndby. Der er kampstart søndag d. 31. oktober 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller stream den på Viaplay.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Viborg FF – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
Stadion: Energi Viborg Arena, Viborg
Vejret:  11° og frisk vind

Optakt til Viborg FF – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er noget af en rutsjebanetur, som Viborg FF har været ude på i denne sæson. Det startede forrygende ud med en sejr i premieren efterfuldt af et point mod de danske mestre fra Brøndby. Derefter gik de grønblusede fra domkirkebyen i stå og tabte tre kampe i streg inden der kom en forløsende sejr mod AGF. Siden er det blevet til en håndfuld kampe med nederlag og uafgjort, men i den seneste kamp var der fuld valuta for pengene, hvis man altså holder med Viborg FF. Vinderne af NordicBet Ligaen i sidste sæson overrumplede ganske simpelt AaB på samtlige parametre, og så kunne de tage fra Aalborg med en solid og flot 5-2 sejr. Nu skal denne præstation så følges op mod Brøndby, som endelig ser ud til at have fået tur i den. Kan Viborg FF tage to sejre på stribe for første gang i sæsonen?

Efter en katastrofal sæsonstart ser Brøndby bedre og bedre ud for hver kamp der går. I midtugen fik de bærende kræfter et tiltrængt hvil, da man slog Serie 1-mandskabet fra Aalborg Freja med 3-0 uden at imponere. Men man klarede skærene og kan nu se frem til en heftig kvartfinale mod FC Midtjylland. I Superligaen er der bestemt også bedring at spore. Fire kampe i træk uden nederlag og det er endda ovenpå kampe mod nummer to og nummer tre, FCK og Randers FC. I Europa har Brøndby det stadig svært, men det kommer ikke som den store overraskelse. Brøndby skal forsøge at ride videre på den bølge som de har ramt i Superligaen.

To hold, som er ud til at være inde i en god resultatmæssig periode. Hvem af dem løber ind i et nederlag, hvis ikke de deler i porten?

Viborg FF:

  • Daniel Anyembe (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Mads Frederiksen (Back, Reserve) – Tvivlsom
  • Mads Søndergaard (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Brøndby:

  • Mads Hermansen (Målmand, Fast) – Tvivlsom
  • Rasmus Wikström (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Mikael Uhre (Angreber, Fast) – Tvivlsom

Viborg FF forventet startopstilling: Andersen; Putros, Kramer, Lauritsen, Sørensen; Bonde, J. Grønning, Lonwijk; Bech, S. Grønning, Leemans

Brøndby forventet startopstilling: Mikkelsen; Heggheim, Maxsø, Rosted; Mensah, Frendrup, Radosevic, Slimane, Riveros; Hedlund, Uhre


Odds på Viborg FF – Brøndby

Oddsene viser os, at bookmakerne forventer en fuldstændig lige kamp.

Odds-forslag: To hold med selvtillid

Det må være to hold med selvtillid, som går på banen søndag aften. Viborg FF, fordi de udklasserede AaB senest og Brøndby fordi de spillede en god kamp mod FCK og fortjent vandt det opgør. Viborg FF fik langt op længe hul på bylden fra flere spillere. I en lang periode har det været småt med scoringer fra Viborg og i de seneste fire kampe forinden AaB-kampen spillede Viborg FF 1-1. Med tanke på, at Viborg FF er et oprykkerhold, så har de faktisk grebet tingene fint an i Superligaen. De har holdt fast i deres koncept, og de har troet på egne evner.

Brøndby fik i glimt vist lidt af det, som gjorde dem til mestre i sidste sæson. En forrygende kamp for de tre midtbanespillere, som dominerede FCK fuldstændig. De lagde et godt pres, og var samtidig stærke på bolden. Hvis de kan bibeholde disse takter, så bør de også være Viborg FF overlegne. Problemet er, at Brøndby har svinget utroligt meget i niveau i denne sæson. Defensiven står ikke nær så stærkt som i sidste sæson, så Viborg FF skal nok få deres muligheder. Omvendt så bør Hedlund og Uhre (hvis han spiller) have en klar fordel mod Kramer og Lauritsen. Mange interessante kampe i kampe, men det er to hold der gerne vil fremover stepperne og det bør kaste mål af sig.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
1,73
Over 2,5 mål
Gå til Betfair *


Viborg FF – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

  • Viborg FF er aktuelt på tabellens ottendeplads med 15 point efter 13 runder.

  • Brøndby er aktuelt placeret på sjettepladsen med 18 point for 13 kampe.

  • Sebastian Grønning er Viborg FFs topscorer med fire mål.

  • Mikael Uhre er Brøndbys topscorer med syv mål i sæsonen.


Expected Goals: Viborg FF vs. Brøndby de seneste tre kampe:

Viborg FFResultatxGBrøndbyResultatxG
AaB – Viborg FF(2-5) 1,39 – 3,24Aalborg Freja – Brøndby(0-3)
Viborg FF – Silkeborg(1-1) 1,55 – 1,53Brøndby – FCK(2-1)1,76 – 0,77
FCK – Viborg FF(1-1)0,79 – 0,56Rangers – Brøndby(2-0) 2,30 – 0,57 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv første kommentar

Skriv et svar