18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – FCK: Odds og optakt den 31. juli 2022

Victor Claesson var varm i søndags, da han stod for to scoringer i FCK's 3-1 sejr over AaB. (Foto: Bildbyrån)
Victor Claesson var varm i søndags, da han stod for to scoringer i FCK’s 3-1 sejr over AaB. (Foto: Bildbyrån)

FCK fik søndag rejst sig ovenpå den skuffende premiere mod Horsens, da de besejrede AaB med 3-1 på udebane. Denne gang gælder det Viborg, som ligeledes står noteret for 3 point efter de to første spillerunder. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg – FCK. Der er kampstart søndag d. 31. juli 2022 kl. 16:00. Se kampen på 6’eren.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Viborg – FCK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonas Hansen 
Stadion: Energi Viborg Arena
Vejret: 21°, let vind

Optakt til Viborg – FCK: Skader, karantæner og startopstillinger

Søndag eftermiddag byder Viborg op til dans på Energi Viborg Arena, hvor de forsvarende mestre FCK kommer på besøg. Græstæppet på Viborgs hjemmebane var også i brug torsdag aften, da de grønne midtjyder spillede sig videre til Conference Leagues 3.kvalrunde efter en samlet 2-0 sejr over litauiske Suduva. Jacob Friis’ mandskab leverede to kontrollerede indsatser mod litauerne, som giver håb om, at de også kan spille sig videre fra næste kvalrunde.

Viborg leverede også en god indsats i 1.spillerunde af den nye Superliga-sæson, da de fortjent vandt over AaB på hjemmebane. I seneste spillerunde var dampen dog allerede gået af ballonen hos Viborg, som så noget flade ud, da de blev besejret med 3-1 af AGF. Måske var det de ‘kontinentale tømmermænd’, som spillede ind, selvom Viborg virkede til at have forholdsvis nemme arbejdsbetingelser mod Suduva. Så hvordan skal det gå denne gang, når de endnu engang har været i aktion i midtugen, og de forsvarende mestre kommer på besøg?

De danske mestre fra FCK fik en horribel start på den nye sæson, da de hjemme i Parken tabte til oprykkerne fra Horsens. Københavnerne er i en klasse for sig selv i forhold til økonomi og spillermateriale, så det var en gigantisk overraskelse, da ‘Den Gule Fare’ snuppede en 1-0 sejr i 1.spillerunde. Senest stemplede FCK dog ind med 3 point, da de ude mod AaB vandt 3-1. 1.halvleg i det opgør bekræftede københavnernes dårlige form, men der blev rettet op på tingene i 2.halvleg, hvor Claesson med to mål og en assist sikrede FCK en ganske fortjent sejr. Ligesom i sidste sæson, så er der ikke meget ‘champagne-bold’ over spillet på banen, men med et væld af individualister i truppen, så ender det som oftest med 3 point alligevel.


Viborg:

  • Mikkel Andersen (Mål, Reserve) – Tvivlsom
  • Lamin Jawara (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Anton Gaaei (Back, Reserve) – Tvivlsom
  • Alassana Jatta (Angreb, Reserve) – Tvivlsom


FCK:

  • Ingen kendte fravær

Viborg forventet startopstilling: Lund; Anyembe, Lauritsen, Bürgy, Sørensen; Bonde, Grønning, Leemans; Bech, Grot, Said

FCK forventet startopstilling: Grabara; Ankersen, Vavro, Boilesen, Kristiansen; Lerager, Falk; Johannesson, Biel, Claesson; Haraldsson


Odds på Viborg – FCK

Bookmakerne holder FCK som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Viborg med europæiske efterveer

Søndag går det løs igen for Viborg og FCK, som begge står noteret for 3 point efter de to første spillerunder. Vi har ikke at gøre med to af de mest velspillende mandskaber i den bedste danske række, til gengæld viste begge stor stabilitet i resultaterne i sidste sæson, og så har FCK selvfølgelig høj individuel klasse flere steder på banen.

FCK’s præstationer på banen lader stadig en del tilbage at ønske, præcis som tilfældet var det i sidste sæson. Det er ikke sindsoprivende at se de danske mestre spille, men der er så meget kvalitet i holdet, at de selv på dårlige dage vil gribe ud efter sejren.

Viborg har ikke for vane at spille europæiske kampe, faktisk er det 22 år siden de sidste havde fornøjelsen af dette, så der er selvsagt ikke meget erfaring med de krævende kampe, og det at jonglere med flere turneringer på én gang. I sidste weekendens kamp mod AGF virkede Viborg energiforladte, så jeg har også bange anelser for dem her, hvor de endnu engang har været i aktion i midtugen. FCK bør og skal vinde dette opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,90
FCK vinder
Gå til bwin *


Viborg – FCK: Statistik, topscorer og H2H

  • Viborg står noteret for 3 point efter de to første kampe, som har budt på en 2-1 sejr over AaB og et 3-1 nederlag til AGF.

  • FCK skuffede fælt med et 1-0 nederlag hjemme mod oprykkerne fra Horsens, men kom op på hesten senest med en 3-1 sejr over AaB.

  • Viborgs Tobias Bech er startet på bænken i sæsonens to første kampe, men er alligevel kommet på tavlen i begge. Stærkt!

  • Claesson var involveret i alle FCK’s tre mål i søndags. Svenskeren scorede de to første og assisterede det sidste.

  • De to indbyrdes opgør fra sidste sæson endte med en 1-1’er i Parken, og en 2-0 sejr til FCK på Energi Viborg Arena.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Expected Goals: Viborg vs. FCK de seneste tre kampe:

ViborgResultatxGFCKResultatxG
Viborg – Süduva(2-0) 1,52 – 1,23AaB – FCK(1-3) 0,43 – 2,01
AGF – Viborg(3-1) 1,53 – 0,53FCK – Horsens(0-1)2,15 – 0,97
Sūduva – Viborg(0-1) 0,2 – 1,11Feyenoord – FCK(0-7)0,46 – 1,79
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Viborg – FCK?

Viborg – FCK spilles søndag den 31. juli 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Viborg – FCK?

Viborg – FCK spilles på Energi Viborg Arena

Skriv første kommentar

Skriv et svar