18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – AGF: Odds og optakt den 6. november 2022

Viborg bliver ved med at levere! Senest med en 2-1 sejr ude over Silkeborg. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Viborg bliver ved med at levere! Senest med en 2-1 sejr ude over Silkeborg. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)


Det er imponerende hvad Viborg bedriver i denne sæson! Sidste sæsons Superliga-oprykkere har sneget sig helt frem på rækkens 2.plads, og kommer fra to udesejre i streg. Søndag eftermiddag gælder det AGF, som kæmper for en top-6 placering. Kan hjemmeholdet fortsætte de fine takter? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg – AGF. Der er kampstart søndag den 6. november 2022 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Viborg – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
Stadion: Energi Viborg Arena
Vejret: 12°, regn og let vind

Optakt til Viborg – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Det kører for Viborg! I sidste sæson overraskede midtjyderne med et fremragende stabilt niveau efter oprykningen fra 1.division, og i denne sæson har de lagt endnu et lag på med et endnu højere topniveau. Det er gået stærkt for hjemmeholdet, som ikke var spået de bedste muligheder for overlevelse i fjor, men nu har fået lov at spille europæiske kvalkampe, og aktuelt ligger helt oppe på Superligaens 2.plads. Imponerende. Selv med salgene af Christian Sørensen og Justin Lonwijk er hjemmeholdet forsat ufortrødent med at levere resultater. Senest blev det til en 2-1 sejr ude over Silkeborg, og i kampen forinden slog de også AaB med 3-1 på udebane. Og hjemmebaneresultaterne er endnu bedre end dem på fremmed græs. Jacob Friis’ mandskab er det eneste hold i rækken, som endnu ikke har tabt på eget græs. Energi Viborg Arena har lagt hus til fem sejre og to X’er indtil videre, og med 1.pladsen inden for overskuelig rækkevidde, går de helt sikkert efter endnu et stærkt resultat i egen hule.

AGF ligger lidt længere nede i tabellen, men ikke desto mindre har gæsterne vist klar fremgang i forhold til sidste sæson under David Nielsen. Tyske Uwe Rösler har haft en god indflydelse på holdet, og selvom der stadig er vej op til den absolutte top, så kan aarhusianerne dog drømme om en plads i mesterskabsspillet. Midterfeltet i Superligaen er uhørt tæt, og AGF er en af de klubber, som ligger i et limbo mellem øvre og nedre halvdel. Aktuelt er gæsterne på 7.pladsen med 21 point, lige så mange som Silkeborg, FCK og FCM, mens der blot er 2 point op til Randers på 3.pladsen og 3 ned til Horsens på 10.pladsen. Derfor var det også usandsynlig vigtigt, at AGF i seneste spillerunde lykkedes med at hive sejren i land mod Lyngby. Röslers mandskab skulle dog bruge 94 minutter for at få hul på bylden, men det gjorde så kun jublen større, da Patrick Mortensen endelig fik listet kuglen i nettet.


Viborg – skader:

 • Daniel Anyembe (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Lamin Jawara (Forsvar/Back, Reserve) – Skadet
 • Marokhy Ndione (Angreb, Reserve) – Skadet

Viborg – karantæner + karantænefare:

 • Viborg har ingen spillere i karantæne.
 • Jeppe Grønning og Jay-Roy Grot får karantæne ved næste gule kort.


AGF – skader:

 • Oliver Lund (Back, Reserve) – Skadet

AGF – karantæner + karantænefare:

 • Gift Links har karantæne.
 • AGF har ingen spillere i karantænefare.

Viborg forventet startopstilling: Lund; Gaaei, Bürgy, Zaletel, Bundgaard; Bonde, Grønning, Leemans; Mortimer, Grot, Said.

AGF forventet startopstilling: Hansen; Kristensen, Tingager, Bisseck; Mølgaard, Madsen, Poulsen, Yakob, Kahl; Haugen, Mortensen.Odds på Viborg – AGF

Bookmakerne har Viborg som favoritter.


Odds-forslag: Silkeborg er møre

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,14
Viborg vinder
Gå til marathonbet *

Det er imponerende, hvordan Viborg bare bliver ved med at levere. Bundniveauet må hører til rækkens højeste, og det holder hjemmeholdet i live i stort set alle opgør. Jacob Friis’ mandskab er det bedste hjemmehold i rækken med 17 point i syv kampe, så det er ikke uden grund, at de er gjort til favoritter søndag eftermiddag. Viborg er kun 3 point fra FCN på 1.pladsen, og det er sandsynligt, at de kan nærme sig yderligere efter denne runde, da nordsjællænderne skal på en svær udebanetur hos FC Midtjylland.

Både Viborg og AGF havde marginalerne med sig i seneste spillerunde, da de hentede 3 vigtige point hver, men hvem tilsmiler lykken denne gang? Begge trænere har stort set alle profiler klar til kamp, mens begge hold har brug for point til henholdsvis topstrid og top-6 ræs, så der er lagt op til en intens affære. Viborg virker umiddelbart mere velspillende og velkørende end AGF, og det kan samtidig ikke ignoreres, at de grønne midtjyder er det bedste hjemmehold i ligaen. Jeg forventer en tæt affære, hvor Viborg lige akkurat sniger sig afsted med sejren.

Viborg – AGF: Statistik, topscorer og H2H

 • Viborg er nummer 2 i Superligaen med 28 point for 15 kampe.

 • AGF er nummer 7 i Superligaen med 21 point for 15 kampe.

 • Viborg har endnu ikke tabt på hjemmebane i de hidtidige syv hjemmekampe.

 • AGF har fået point i fire af otte udekampe i sæsonen.

 • Jay-Roy Grot er topscorer hos hjemmeholdet med 7 kasser.

 • Patrick Mortensen er topscorer hos AGF med 8 kasser.

 • Dommeren Jørgen Daugbjerg Burchardt har dømt Viborg 11 gange. Her har Viborg vundet 5, spillet 3 uafgjorte og tabt 3. I de 11 kampe har Burchardt uddelt 24 gule kort, 0 røde, og tildelt et enkelt straffespark.

 • Dommeren Jørgen Daugbjerg Burchardt har dømt AGF 28 gange. Af de 28 kampe har AGF vundet 8, spillet 7 uafgjorte og tabt 8 kampe. 62 gange har han uddelt et gult kort, 2 gange røde kort og dømt 3 straffespark.


Expected Goals: Viborg vs. AGF – de seneste tre ligakampe:

ViborgViborgResultatxGAGFAGFResultatxG
Silkeborg – Viborg(1-2)1,84 – 1,73Lyngby – AGF(0-1)0,91 – 1,55
AaB – Viborg(1-3)0,62 – 1,73AGF – Brøndby(2-2)0,97 – 2,26
Viborg – OB(0-0)1,2 – 0,62Nordsjælland – AGF(1-1)1,83 – 0,48

Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
København FC København28.421 (#6)
Viborg Viborg FF2628 (#2)
Midtjylland FC Midtjylland22.921 (#8)
Nordsjælland FC Nordsjælland22.631 (#1)
AGF AGF21.121 (#7)
Randers Randers FC20.623 (#3)
Lyngby Lyngby20.55 (#12)
SilkeborgSilkeborg IF1921 (#5)
Brøndby Brøndby18.420 (#9)
OBOB1722 (#4)
Horsens Horsens16.718 (#10)
AaB AaB16.414 (#11)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Hvornår spilles Viborg – AGF?

Viborg – AGF spilles søndag den 6. november 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Viborg – AGF?

Viborg – AGF spilles på Energi Viborg Arena

Skriv første kommentar

Skriv et svar