18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle – Viborg: Odds og optakt den 11. april 2022

Kan Vejle spille sig tættere på overlevelse i hjemmekampen mod Viborg?

Allan Sousa har gang i sin sidste tid i Vejle inden han drager til AaB. Foto: Bildbyrån

Vejle har egentlig haft et fornuftigt forår, men hænger stadig efter i tabellen. Derfor er der endnu engang brug for point for hjemmeholdet, når Viborg lægger vejen forbi Nørreskoven. Kan Vejle bibeholde det fine forår eller stikker Viborg en kniv i Vejles overlevelsesdrømme? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle – Viborg. Der er kampstart mandag den 11. april 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Vejle – Viborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Vejle Stadion, Vejle
Vejret: 7° og frisk vind

Optakt til Vejle – Viborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Vejle ser ud til at have fået styr på tropperne. I hvertfald målt ud fra de seneste par kampe. Den nye kroatiske cheftræner har været ved roret i to kampe, og det har kastet fire point af sig. Hvis Vejle kan holde samme pointsnit gennem resten af foråret, så skal klubber som FC Nordsjælland og OB begynde at orientere sig bagud, hvis ikke de allerede gør det. Inden weekendens opgør har Vejle fire point op til netop FC Nordsjælland og yderligere tre op til OB.

For Viborg ser det bare ud til at fortsætte. Uanset hvilken træner der sætter sig på trænerbænken, så virker organisationen og fundamentet så stærkt, at det bare fungerer for de grønblusede. Viborg har kurs mod en flot syvendeplads og kan de holde fast i den, vil det være en stor bedrift for oprykkerne.

Det bliver spændende at se, om Vejle kan fortsætte takterne eller om Viborg er for stærke, som tilfældet var for et par uger siden, da de to klubber tørnede sammen i grundspillet næstsidste runde.


Vejle:

  • Hans Høllsberg (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet


Viborg:

  • Tobias Bech (Kant, Fast) – Karantæne
  • Jay-Roy Grot (Angreb, Reserve) – Skadet

Vejle forventet startopstilling: Brunst; Kolinger, Albentosa, Opoku; Mølgaard, Drammeh, Ofori, Mucolli, Albornoz; Sousa, Djordjevic

Viborg forventet startopstilling: Lund; Anyembe, Burgy, Kramer, Sørensen; Lonwijk, Grønning, Leemans; Berger, Jatta, Bakiz


Odds på Vejle – Viborg

Oddsene peger på en favoritværdighed til gæsterne fra Viborg.


Odds-forslag: Hvor skal målene komme fra?

Kigger man på de to opgør som Vejle og Viborg har spillet mod hinanden i sæsonen, så er det endt med 2-0 og 1-1. Der er derfor ikke grund til at sætte næsen op efter en målfest. Vejle ser ud til at have fået styr på defensiven. De har sågar holdt nullet i tre af de seneste fire opgør, bl.a. mod et formstærkt AaB-hold. Faktisk er det kun Viborg der har scoret på Vejle i marts og april. Derudover er det værd at bemærke, at Vejle er langt bedre på hjemmebane. I sæsonen har de hentet hele 15 af deres point på Vejle Stadion og man skal tilbage til slutningen af september for at finde vejlegensernes seneste nederlag i Nørreskoven.

Viborgs fine sæson er primært også kommet i land via en stærk defensiv organisation. Målene er fordelt ud på mange spillere, særligt efter Sebastian Grønnings afgang. Desværre for Viborg, så mangler de deres bedste offensive spiller i Tobias Bech, som ellers har vist lovende takter. Uden ham er det svært at se, hvem der skal true Vejles stærke defensiv.

Umiddelbart ligner et uafgjort resultat ikke noget dårligt resultat for nogen af holdene. Derfor kan vi meget vel komme langt hen, hvis overhovedet holdene tør at åbne en smule op. Taktisk, fysisk og ikke særligt målrigt i mandagskampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,97
Under 2,5 mål
Gå til Nordicbet *


Vejle – Viborg: Statistik, topscorer og H2H

  • Vejle indtager 11. pladsen i Superligaen med fire point op til redning forud for søndagens kampe.

  • Viborg fører kvalifikationsspillet og har kurs mod play-off kampe om europæisk fodbold.

  • Vejle har fået lidt tur i den og har blot tabt en af de sidste fem kampe.

  • Viborg kommer også med selvtillid efter syv point i de seneste tre kampe.

  • Vejles Arbnor Mucolli har scoret flest af alle i Vejle-trøjen i denne sæson med tre mål.
  • Viborgs mest scorende i truppen er Jakob Bonde og Lars Kramer med fire mål hver.


Expected Goals: Vejle – Viborg de seneste tre kampe:

VejleResultatxGViborgResultatxG
AGF – Vejle(0-0) 0,66 – 1,45Viborg – SønderjyskE(2-1)1,20 – 0,85
Vejle Boldklub – OB (2-0)1,58 – 0,42 HSV – Viborg(4-5)2,49 – 1,42 
Viborg – Vejle(2-0) 1,57 – 0,75 AGF – Viborg(1-1) 1,20 – 2,24  
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Sønderjyske – OB?

Sønderjyske – OB spilles søndag den 10. april 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Sønderjyske – OB?

Sønderjyske – OB spilles på Sydbank Park i Haderslev i Danmark.

Skriv et svar