18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vejle – SønderjyskE: Odds og optakt den 9.maj 2021

Den er lige ved at være der! Vejle kæmper for endegyldigt, at sige farvel til nedrykningskampen, og i stedet sige goddaw til endnu en sæson i Superligaen. Der mangler ikke meget. Gæsterne fra SønderjyskE kæmper til gengæld for at ende som det bedste af de dårlige hold og muligheden for at spille sig i Europa til næste sæson. Hvem trækker det længste strå i Nørreskoven? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle – SønderjyskE. Der er kampstart søndag d. 9. maj 2021 kl. 14:00. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+. 

Foto: Bildbyrån

GÅ TIL


Vejle – SønderjyskE: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion: Vejle Stadion
Vejret: 19° og svag vind samt risiko for nedbør

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vejle Boldklub
SoenderjyskE
Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 13:57.


Optakt til Vejle – SønderjyskE: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi har fire spillerunder tilbage i Superligaen, og det ser ud til at Vejle klare frisag i forhold til nedrykning. Med tre nederlag i træk til evigt jagtende Lyngby, og en fin resultatmæssig stime for Vejle, så er forspringet ned til Lyngby nu oppe på 8 point. De to nedrykningskandidater støder sammen i sidste spillerunde i sæson, men det hele kan være afgjort inden da. Vejle har egentlig haft et udmærket nedrykningsspil, de har spillet seks kampe og de er kun gået fra banen uden point én gang. I sidste weekend var de ude i et vanvids-comeback imod Horsens, hvor de var nede med 3-0 indtil det 63. minut, men et hattrick af indskiftede Onugkha reddede alligevel et vigtigt point til nedrykningskampen. Det må have givet et ordenligt skud selvtillid til Vejle truppen, at lave et comeback af den slags! Et par point mere til drengene fra Nørreskoven vil definitivt sikre dem en sæson mere i Superligaen. De har stadig lidt skadeskvaler med Faghir, Mølgaard og Schoop, som formentlig må tage plads på tribunen.

Sønderjyske hang gevaldigt med næbbet i de sidste kampe af grundspillet og de første kampe af nedrykningsspillet, men Guld-Glen og hans gæve sønderjyske gutter har fået rettet ind, og pointhøsten i de seneste spillerunder kunne ikke være meget bedre! Sejren imod OB i sidste weekend var den tredje sejr i streg, og den tredje i streg uden at indkassere mål. Fra en så dårlig form, at man kunne begynde at tænke de kunne blive en del af nedrykningskampen, er de nu steget i tabellen og indtager nedrykningsspillets 2.plads, blot 1 point efter AaB. Der er en potentiel europæisk billet på spil for nedrykningsspillets nr.1, men den mulighed har Sønderjyske også via Sydbank Pokalen, hvor finalen venter på torsdag i næste uge. Der er en mulighed for at Riddersholm kunne være så trofæ-fikseret, at han kunne finde på, at spare lidt spillere til dette opgør, for så at gå benhårdt efter endnu en pokaltitel i næste uge. Som det ser ud bliver Dal Hende ikke klar til dette opgør, men udover ham, råder Riddersholm over en fit trup.

Vejle:

 • Wahid Faghir (Angreb, Fast) – Skadet
 • Tobias Mølgaard (Back, Fast) – Skadet
 • Mads Greve (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jacob Schoop (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

SønderjyskE:

 • Marc Dal Hende (Back, Fast) – Skadet

Vejle forventet startopstilling: Brunst; Yamga, Ojala, Kolinger, Bengtsson: Ramadani, Ezatolahi, Mucolli; Sousa, Ekitike, Onugkha.

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Gartenmann, Banggaard, Kanstrup; Simonsen, Albæk, Ekani, Holm; Hassan, Wright, Jacobsen.


Odds på Vejle – SønderjyskE

Skæver vi til oddsene, fortæller de os, at bookmakerne tror mest på sejr til SønderjyskE i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 13:57.


Odds-forslag: Guld-Glen vil have flere trofæer – det får man ikke i nedrykningsspillet

Sønderjyske sikrede sig med sejren over OB i sidste weekend endnu en sæson i den bedste danske række, de er et point bag AaB i den sløje halvdel af Superligaen, og her kan 1.pladsen potentielt give et europæisk eventyr til næste sæson. MEN, den mulighed har Sønderjyske jo også, hvis de lykkes med at vinde pokalfinalen på torsdag og det er det, som tipper den afgørende fordel over til Vejle i dette opgør. Der er ikke nogen tvivl om, at Glen Riddersholm prioriterer pokalturneringen enormt højt. Det fik vi at se sidste år, hvor de løb med titlen og den triumf tror jeg Sønderjyske vil gå benhårdt efter igen. Selvom både træner og spiller har været ude i pressen og pointere, at den næste kamp (Vejle) selvfølgelig er den vigtigste, og at den ikke vil blive nedprioriteret, så må der være et vist fokus på at generobre pokal-trofæet. Vi så tegn på vigtigheden at turneringen, da Sønderjyske spillede de to semifinaleopgør imod FC Midtjylland, for der var rotationer i startelleveren forud for de opgør.

Vejle er endnu ikke helt i land. Der mangler liiiige et par point mere, før de endegyldigt kan kalde sig Superliga-hold igen til næste sæson. Med den motivation in mente, deres fine form i nedrykningsspillet, et halv fyldt Vejle Stadion i ryggen, og Sønderjyskes formodede fokus på torsdagens pokalfinale – så tror jeg på en hjemmesejr her. Vejle har vist at de kan ondulere Sønderjyske, med to sejre ud af tre mulige i denne sæson. Man kan ikke længere tilsidesætte hjemmebanefordelen, for det gør enormt meget, at have sine hjemmefans i ryggen igen, det har vi allerede set eksempler på.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,05
1-tallet
Besøg ComeOn *


Vejle – SønderjyskE: Statistik, topscorer og H2H

 • Vejle hænger på pladsen lige over nedrykningsstregen med en statistik på 8-9-11 og en målscore på 33:42.

 • SønderjyskE er nummer 2 i nedrykningsspillet med 38 point efter 28 kampe. Statistikken for gæsterne lyder på 11-5-12 og målforskellen 39:39. 

 • Allan Sousa fører den interne topscorerliste hos Vejle med 8 kasser i Superligaen.  

 • Anders K. Jacobsen er topscorer for SønderjyskE med foreløbig 10 sæsonmål.

 • Vejle har overhånden i sæsonens indbyrdes opgør, begge kampe i grundspillet resulterede i sejre til hjemmeholdet. Mens den første indbyrdes kamp i nedrykningsspillet blev vundet med 1-0 af Sønderjyske.


Expected Goals: Vejle vs. SønderjyskE – de seneste tre kampe

VejleResultatxGSønderjyskEResultatxG
Horsens – Vejle(3-3)1,95 – 2,28SønderjyskE – OB(2-0)1,04 – 0,63
SønderjyskE – Vejle Boldklub(1-0)1,38 – 1,68SønderjyskE – Vejle(1-0)1,38 – 1,68
Vejle – Horsens(3-0)1,86 – 0,11Lyngby – SønderjyskE(0-1)0,40 – 1,08
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

1 kommentar

 1. Siden dette, fremragende, spiltip er skrevet, har SønderjyskE meldt ud at 5 1.holdsspillere er ude grundet Corona.

Skriv et svar