18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vejle – OB: Odds og optakt den 14.maj 2021

Den er hjemme! Vejle Boldklub sikrede sig med 4-2 sejren over SønderjyskE i sidste weekend endnu en sæson i Superligaen. Kan de give deres trofaste hjemmebanefans endnu mere at glæde sig over fredag aften, når OB kommer på besøg? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle – OB Der er kampstart fredag d. 14. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+. 

Foto: Bildbyrån

GÅ TIL


Vejle – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Vejle Stadion
Vejret: 19° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vejle Boldklub
OB
Odds are subject to change. Last updated 14. maj 2021 18:56.


Optakt til Vejle – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Med tre spillerunder tilbage kan de endelig slappe lidt af i Vejle, overlevelsen blev sikret efter en enormt underholdende affære hjemme imod Sønderjyske i sidste weekend, en kam der bølgede frem og tilbage, mens som Vejle trak sig sejrrigt ud af i sidste ende! Med Lyngbys nederlag til Horsens står det nu klart, at de drengene fra Nørreskoven får endnu en sæson i den bedste danske række. Der er stadig lidt på spil i de sidste kampe af sæsonen, for forspringet op til 1.pladsen i nedrykningsspillet er blot på 3 point, ydermere ville de nok elske at give deres fantastiske fans noget at glæde sig over, nu de endelig er tilbage på lægterne!

OB ligger á point med Vejle i Superligaens nedrykningsspil, med helt præcis samme antal sejre, x’er og nederlag for sæsonen, og lige som Vejle sikrede de sig også endnu en sæson i Superligaen i sidste weekend, da de vandt 1-0 over AaB. Det har været ekstremt ustabilt hvad fynboerne har præsteret igennem sæsonen, men det begynder at se bedre ud. Kadriis comeback i angrebet har gjort dem godt, en spiller med de afslutningsevner vil altid være til nytte! OB har lige som Vejle 3 point op til AaB på nedrykningsspillets 1.plads, som potentielt kan give et lille europæisk eventyr til næste sæson, så hvorfor ikke give den en skalle i de sidste 3 runder?

Vejle:

 • Denis Kolinger (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Tobias Mølgaard (Back, Fast) – Skadet
 • Mads Greve (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

OB:

 • Ryan Johnson Laursen (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Janus Drachmann (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Troels Kløve (Midtbane, Fast) – Skadet

Vejle forventet startopstilling: Brunst; Yamga, Ojala, Kolinger, Bengtsson: Ramadani, Ezatolahi, Mucolli; Sousa, Ekitike, Onugkha.

OB forventet startopstilling: Christensen; Østrøm, Tverskov, Juel Andersen, Skjelvik; Okosun, Thrandarson, Thomasen; Jebali Fenger, Kadrii

Odds på Vejle – OB

Skæver vi til oddsene, fortæller de os, at bookmakerne tror mest på sejr til Vejle i en jævnbyrdig duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 14. maj 2021 18:56.


Odds-forslag: Forår og glade dage i Nørreskoven

Det er to fuldkommen jævnbyrdige mandskaber der tørner sammen fredag aften i Vejle, det kan vi aflæse i tabellen, hvor de har nøjagtig samme pointantal med de nøjagtige samme statistikker for sæsonen, og vi kan aflæse det i oddsene. Værterne fra Vejle er blevet gjort til smalle favoritter hos bookmakerne, og det skyldes formentlig bare hjemmebanefordel, for de to hold minder meget om hinanden i deres ustabile præstationer sæsonen igennem.

Det er netop den ustabilitet, som gør opgøret svært at spå om, for man ved aldrig rigtig hvad man får når de to hold indtager grønsværen. Begge mandskaber sikrede sig overlevelse i sidste weekend, og hvad kommer det til at betyde for de to hold i de sidste spillerunder? Går de på tidlig sommerferie, eller vil de nyde fodbold-friheden og folde vingerne ud? Svært at sige på forhånd, men senest imod Sønderjyske var Vejle i hvert fald kommet for at underholde deres hjemmefans, og jeg tror også den motivation bliver tungen på vægtskålen her. Sæsonen er ved at gå på hæld, der er ikke alverden på spil i tabellen… MEN, fansene er tilbage, og hjemmeholdet skylder at give den fuld gas fredag aften. Det er den ekstra motivation, som kommer til at gøre forskellen, og så ser Vejles offensiv endelig ud til at bide lidt fra sig!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,45
1-tallet
Besøg Unibet *


Vejle – OB: Statistik, topscorer og H2H

 • Vejle hænger på pladsen lige over nedrykningsstregen med en statistik på 9-9-11 og en målscore på 37:44. Overlevelsen blev sikret i sidste weekend!

 • OB ligger á point med Vejle efter 29 spillerunder og er dermed også sikret endnu en sæson i Superligaen. Fynboernes statistik siger 9-9-11 og 32:36. 

 • Allan Sousa fører den interne topscorerliste hos Vejle med 10 kasser i Superligaen.  

 • OBs topscorer hedder Issam Jebali, og tuneseren står noteret for 8 pletskud.

 • WOW! Vejle har vundet alle tre indbyrdes opgør imod OB i denne sæson, alle tre gange uden at indkassere mål. Stærkt!


Expected Goals: Vejle vs. OB– de seneste tre kampe

VejleResultatxGOBResultatxG
Vejle – SønderjyskE(4-2)2,07 – 1,66OB – AaB(2-0)1,96 – 1,06
Horsens – Vejle(3-3)1,95 – 2,28SønderjyskE – OB(2-0)1,04 – 0,63
SønderjyskE – Vejle Boldklub(1-0)1,38 – 1,68OB – Lyngby(2-0)1,04 – 0,63
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar