18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle – FC Midtjylland: Odds og optakt den 29. november 2021

Gustav Isaksen var på pletten i FCM's vigtige sejr over Braga i torsdags. Kan han også gøre det på en kold mandag i Vejle? (Foto: Bildbyrån)
Gustav Isaksen var på pletten i FCM’s vigtige sejr over Braga i torsdags. Kan han også gøre det på en kold mandag i Vejle? (Foto: Bildbyrån)

Det er bund mod top i den sidste Superliga-kamp inden ligaen går på vinterhi. Bundproppen fra Vejle tager imod førerulven fra FC Midtjylland. Får vi en overraskelse at gå på vinterferie med, eller er midtjyderne for stærke? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle – FC Midtjylland. Der er kampstart mandag d. 29. november 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Vejle – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Vejle Stadion
Vejret: 1° og svag vind

Optakt til Vejle – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Vejle Boldklub er den absolutte bundskraber i Superligaen inden efterårets sidste spillerunde. Der er i skrivende stund 1 point op til SønderjyskE på 11.pladsen, mens FC Nordsjælland på 10.pladsen er hele 8 point foran. Ikke ligefrem opmuntrende læsning for den danske traditionsklub, som dog kan glæde sig over, at der er forbedring at spore. Sæsonen har kun budt på to ligasejre indtil videre, og de er kommet i de to seneste hjemmekampe, så på den måde peger pilen egentlig for første gang lidt opad for Peter Sørensen og co. Til dette opgør er Vejle uden en af deres vigtigste spillere i Allan Sousa, som ikke overraskende afsoner karantæne.

FC Midtjylland topper Superligaen inden efterårets sidste kamp med 4 point ned til FCK på 2.pladsen. Københavnerne har dog en besværlig udekamp mod AaB søndag eftermiddag, mens FCM her i mandagskampen får mere overkommelig modstand. Midtjyderne har hentet to fantastiske resultater i de to seneste Europa League-kampe, hvor det er blevet til sejr over Røde Stjerne og Braga, til gengæld er det i Superliga-regi blevet til noget ukarakteristiske TO nederlag i streg! Før landskampspausen tabte midtjyderne med 3-0 til AGF, mens de i sidste weekend også måtte se sig slået af Brøndby. Det hører til sjældenhederne at de midtjyske ulve render ind i flere nederlag i streg, men heldigvis har de lidt point at give af i topstriden. Topscorer Junior Brumado afsoner karantæne i dette opgør.

Vejle:

  • Allan Sousa (Kant, Fast) – Karantæne

FC Midtjylland:

  • Daniel Høegh (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Junior Brumado (Angreb, Fast) – Karantæne

Vejle forventet startopstilling: Grytebust; Kolinger, James, Heron; Schoop, Hansson, Ezatollahi, Engel; Mucolli, Ponce, Emmanouilidis

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Onyedika, Evander, Dyhr ; Isaksen, Marrony, Sisto


Odds på Vejle – FC Midtjylland

FC Midtjylland er favoritter hos bookmakerne. 


Odds-forslag: Der bør og skal være kvalitetsforskel

Både Vejle og FC Midtjylland kommer fra friske nederlag i seneste Superliga-runde, ja faktisk kommer midtjyderne med to friske nederlag i streg i den bedste danske række. Det er ikke hverdagskost for midtjyderne, som dog har alletiders mulighed for at komme tilbage på sporet her mod rækkens bundprop fra Vejle.

Godt nok kommer Vejle fra to sejre i de to seneste hjemmekampe, og muligvis er der lidt træthed i benene hos FCM efter deres højdramatiske sejr i torsdags, men… Kvalitetsforskellen på Superligaens pt. dårligste mandskab og Superligaens pt. bedste mandskab er for stor til, at jeg tror Vejle kan få noget med her. Midtjyderne vil være opsatte på igen at hente 3 point efter det er fejlet i de to seneste kampe, og det kommer til at gå udover værterne, som tilmed er uden deres mest kreative spiller i Allan Sousa. Anbefalingen bliver en sikker FCM-sejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,28
FC Midtjylland -1.5(AH)
Gå til unibet *


Vejle – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland topper Superligaen med 36 point. Statistikken er på 11-1-4 og målscoren på 30:14.

  • Vejle er sidst i rækken med 8 point, en statistik på 2-2-12 og en målscore på 15:40.

  • Junior Brumado er topscorer i Herning med syv kasser.

  • Emmanouilidis og Lukas Engel er mest scorende spiller hos Vejle, begge står noteret for to mål.

  • FC Midtjylland vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 4-1.


Expected Goals: Vejle vs. FC Midtjyllandde seneste tre kampe:

VejleResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
Randers – Vejle(4-1) 2,03 – 0,74FC Midtjylland – Braga(3-2) 2,35 – 0,58 
Vejle – SønderjyskE(3-1) 1,43 – 1,65FC Midtjylland – Brøndby IF(1-2)1,72 – 1,22
København – Vejle(3-0) 1,88 – 0,17AGF – Midtjylland(3-0)0,88 – 1,58
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Vejle – FC Midtjylland?

Vejle – FC Midtjylland spilles mandag den 29. november 2021 klokken 19.00

Hvor spilles Vejle – FC Midtjylland?

Vejle – FC Midtjylland spilles på Vejle Stadion

Skriv første kommentar

Skriv et svar