18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vejle Boldklub – Viborg FF: Odds og optakt den 19. september 2021

Foto: Bildbyrån

Det kan godt ligne en form for overlevelseskamp, når Vejle Boldklub og Viborg FF brager sammen i Vejle søndag eftermiddag. Værterne fik akkurat reddet endnu en sæson i Superligaen i sidste sæson, men efter otte kampe i den nye sæson har de endnu sæsonens første sejr til gode. Gæsterne fra Viborg FF har hentet en hel del flere point, men de er alligevel nede på tabellens niendeplads forud for opgøret. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle Boldklub – Viborg FF. Der er kampstart søndag d. 19. september 2021 kl. 14:00. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Vejle Boldklub – Viborg FF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aydin Uslu
Stadion: Vejle Stadion, Vejle
Vejret: 15° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. september 2021 09:23.


Optakt til Vejle Boldklub – Viborg FF: Skader, karantæner og startopstillinger

Syv nederlag og blot en enkelt uafgjort. Stadig ingen sejr til Vejle Boldklub efter otte af grundspillets 22 runder. De må nok allerede nu se i øjnene, at det bliver til endnu en omgang i Superligaens nedrykningsspil, og de kan med fordel benytte resten af grundspillet til at skrabe et par sejre til sig, så deres udgangsposition ikke ser helt umulig ud. Kampprogrammet giver dem dog en god mulighed i de kommende dage for at høste en smule medvind.

Her får de besøg af oprykkerne fra Viborg FF, mens de på onsdag kan tanke selvtillid mod Vanløse i DBU Pokalen, og næste runde i Superligaen er en hjemmekamp mod den anden oprykker, Silkeborg IF. Så det er nu, der skal sejre på kontoen for Nørreskovens helte, og vinder de mod begge oprykkerne, kan de med vind i sejlene gå ind til en værre periode i oktober med udekampe mod OB, FC København og Brøndby IF. 

Viborg FF kom fint fra land i Superligaen med fire point i de første to kampe ude mod FC Nordsjælland og Brøndby IF. Siden er det blevet til yderligere en sejr og en uafgjort men også fire nederlag mod Randers FC, FC Midtjylland, Silkeborg IF og senest AaB. Det betyder, at viborgenserne er dumpet ned i rækken og nu er på niendepladsen med bare tre point ned til Sønderjyske på nedrykningsplads. Så kampe mod de andre hold i suppedasen skal give udbytte, hvis de grønne fra midtjylland vil holde fast i en tilværelse i Superligaen. 

Sidste sæson tordnede Sebastian Grønning bolde i kassen for Viborg FF, men de første seks kampe i sæsonen kom han slet ikke på tavlen. Nu har han scoret i de to seneste Superligakampe, og hvis han for alvor får gang i målscoringen, bliver han meget værdifuld for Viborg FFs bestræbelser på at forlænge abonnementet med landets bedste række. 

Vejle Boldklub:

 • Denis Kolinger (Forsvar, Fast) – Karantæne

Viborg FF:

 • Mads Frederiksen (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Mads Søndergaard (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Younes Bakiz (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Christian Wagner (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Grytebust; Mølgaard, Kolinger, Opoku, Davidsen; Schoop, Ezatolahi; Sousa, Mucolli, Engel: Ponce.

Viborg FF forventet startopstilling: Lund; Putros, Lauritsen, Kramer, Sørensen; Berger, J. Grønning, Bonde; Bach, S. Grønning, Said.


Odds på Vejle Boldklub – Viborg FF

Oddsene peger på, at bookmakerne har Viborg FF som kneben favorit.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 20. september 2021 09:23.

Odds-forslag: Der dufter af mål i Nørreskoven

De seneste 10 indbyrdes møder mellem Vejle Boldklub og Viborg FF har i alt budt på 31 scoringer. Det er et snit på 3,1 mål per kamp, og i de to holds kampe i sæsonen indtil nu er der i alt faldet 48 mål i 16 opgør, og det er også et snit på tre styk. De har selv stået for 15 af de 48 mål, og det er omvendt kun lige knap ét mål i snit, de to hold har sat på tavlen. 

Man kan sagtens forestille sig, at det bliver en lidt forsigtig affære, men indtil videre har begge forsvar vist sig at være ganske skrøbelige, og det virker overvejende sandsynligt, at begge mandskaber kommer frem til flere chancer i løbet af opgøret. Så er det op til især Allan Sousa og Ponce hos Vejle Boldklub og gæsternes Sebastian Grønning at få chancerne konverteret til mål. 

Hvem der vinder opgøret, tør anbefalingen ikke kaste sig ud i, og bookmakernes odds antyder da også et nogenlunde lige opgør, men vi prøver i stedet med endnu et målrigt opgør mellem de to mandskaber, og dermed lander buddet til denne kamp på mindst tre scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,83
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Vejle Boldklub – Viborg FF: Statistik, topscorer og H2H

 • Vejle Boldklub er på sidstepladsen i Superligaen med 1 point efter 8 runder. 

 • Vejle Boldklubs lyder på 0-1-7 og deres score 4:18.

 • Gæsterne fra Viborg FF er på 9. pladsen i tabellen med 8 point for deres første 8 kampe. 

 • Tallene for Viborg FF siger 2-2-4 med en målforskel på 11:15.

 • Før han blev solgt til tyske Stuttgart, nåede Wahid Faghir at score 2 gange for Vejle Boldklub, og det er indtil videre nok til at holde fast i positionen som holdets topscorer.

 • Hos Viborg FF har 3 forskellige spillere scoret hver gange, og dermed er Sebastian Grønning, Jacob Bonde og Lars Kramer flittigste målskytter hos oprykkerne.

Expected Goals: Vejle Boldklub vs. Viborg FF – de seneste tre kampe

Vejle BoldklubResultatxGViborg FFResultatxG
AGF – Vejle Boldklub(1-0)1,12 – 0,94Viborg FF – AaB(2-3)2,38 – 4,11 
Vejle Boldklub – FC København(0-4)0,16 – 2,38 Sønderjyske – Viborg FF(2-2)1,82 – 3,55
FC Nordsjælland – Vejle Boldklub(3-1)1,73 – 0,67Viborg FF – AGF  (2-0)2,17 – 0,81
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv et svar