18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – Silkeborg IF: Odds og optakt den 26. september 2021

Foto: Bildbyrån

Næsten halvvejs gennem grundspillet i Superligaen holder oprykkerne fra Silkeborg IF stadig fast i top 6. Søndag aften skal de på en tricky opgave mod Vejle Boldklub, der har spillet ni kampe uden at vinde i denne sæsons Superliga. Mon ikke de snart har sparet sammen til en sejr? Omvendt er Silkeborg IF svære at slå med bare to nederlag indtil nu. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle Boldklub – Silkeborg IF. Der er kampstart søndag d. 26. september 2021 kl. 20:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Vejle Boldklub – Silkeborg IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion: Vejle Stadion, Vejle
Vejret: 18° og let vind

Optakt til Vejle Boldklub – Silkeborg IF: Skader, karantæner og startopstillinger

I sidste sæson reddede Vejle Boldklub sig i Superligaen og var endelig klar til at tage hul på den svære ‘2. sæson’ efter i et par tilfælde at ryge direkte retur til underetagen igen efter bare én sæson i Superligaen. Men det ser ud til, de skal øve sig en smule mere på den svære 2. sæson, for ni runder inde i turneringen har de stadig ikke prøvet at hente alle tre point. 

Deres eneste sejre efter sommerferien er kommet i DBU Pokalen, hvor de først slog Vordingborg IF fra Sjællandsserien med spinkle 2:0, og i onsdags var de så for alvor helt ude i tovene mod Vanløse IF fra 3. division, som førte 3:1, da kampen gik ind i overtiden. Men Vejle Boldklub brugte de seks tillægsminutter fornuftigt og scorede hele tre gange, så de kunne sætte sig i bussen vestpå med en tiltrængt sejr i sportstaskerne. 

Silkeborg IF måtte godt nok forlade DBU Pokalen med et nederlag til AC Horsens, men de har til gengæld ikke bare en men hele to sejre i Superligaen og med fem uafgjorte er de noteret for kun to nederlag i de første ni runder og kan altså bryste sig af en position blandt tabellens seks øverste hold. 

Da de var i Superligaen forrige sæson spillede de nok en kende naivt og lukkede alt for mange mål ind, men denne gang har de fået bedre struktur på defensiven og formår at kombinere det med et forsøg på flydende pasningsspil og høj boldbesiddelse. Det er ikke sikkert det rækker frem til runde 22 med en placering i top 6, men Silkeborg IF ligner ikke et mandskab, der kommer i nedrykningsfare i denne sæson. 

Vejle Boldklub:

  • Ingen kendte fravær

Silkeborg IF:

  • Oscar Hedvall (Mål, Reserve) – Skadet
  • Milan Massop (Back, Reserve) – Skadet

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Grytebust; Mølgaard, Kolinger, Opoku, Davidsen; Schoop, Ezatolahi; Sousa, Mucolli, Engel: Ponce.

Silkeborg IF forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Calisir, Dahl; Oggesen, Brink, Thordarson, Klynge, Vallys; Helenius.


Odds på Vejle Boldklub – Silkeborg IF

Oddsene peger på, at bookmakerne har Silkeborg IF som lille favorit i duellen.

Odds-forslag: Vejle Boldklub i problemer

Det skulle jo egentlig have været en fest-sæson, hvor Vejle Boldklub skulle nyde, at de endelig fik en ‘sæson 2’ i Superligaen, men det ligner godt nok en tarvelig fest indtil nu, og den nye træner Peter Sørensen skal meget hurtigt finde en måde at skrabe point og måske endda sejre til klubben på. Det er trods alt kun i tre af deres ni kampe, at modstanderne har scoret mere end to gange, og det bør de selv være i stand til at udligne af og til, men de er hele fem gange gået målløse fra banen indtil nu. 

Det kender de også godt i Silkeborg IF, der jo åbnede sæsonen med tre gange 0:0. Efterfølgende har de haft yderligere to kampe, de ikke har fået scoret i, men her blev det til nederlag mod først FC Midtjylland og senest AGF. Deres samlede score på 8:9 for de første ni kampe vidner heller ikke om totale målorgier, og det har nok været hensigten fra start, at de skulle holde scoren lav. Det må man sige er lykkedes. 

Selv om målsnittet for Vejle Boldklub samlet set er på 2,66, så har de selv kun scoret lige godt et halvt mål per kamp, og det her kunne også godt ligne et opgør, hvor det ikke kommer til at regne med mål. Derfor vælger anbefalingen den forsigtige tilgang og går efter, at der højst falder to scoringer her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,00
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Vejle Boldklub – Silkeborg IF Statistik, topscorer og H2H

  • Vejle Boldklub sidder stadig tungt på jumbopositionen i Superligaen med 2 point efter de første 9 kampe. 

  • Tallene for Vejle Boldklub er 0-2-7 og deres målscore 5:19.

  • Silkeborg IF holder sig i top 6 i Superligaen, hvor de har skrabet 11 point sammen efter 9 runder. 

  • Silkeborg IFs statistik lyder 2-5-2 med en måldifference på 8:9.

  • Lukas Engel scorede to gange i overtiden, da Vejle Boldklub i midtugen afværgede et truende pokalexit mod Vanløse IF fra 3. division. Men i ligaen er det stadig Wahid Faghir, der har scoret mest for vejlenserne med 2 mål. 

  • To spillere med hver 2 scoringer er Silkeborg IFs topscorere, og det drejer sig om Sebastian Jørgensen og Nicolai Vallys.


Expected Goals: Vejle Boldklub vs. Silkeborg IF de seneste tre kampe:

Vejle BoldklubResultatxGSilkeborg IFResultatxG
Vejle Boldklub – Viborg FF(2-3)2,86 – 2,17Silkeborg IF – AGF(0-2) 0,50 – 0,63 
AGF – Vejle Boldklub (1-0) 1,12 – 0,94Brøndby IF – Silkeborg IF (1-1) 1,56 – 1,62 
Vejle Boldklub – FC København (0-4) 0,16 – 2,38Silkeborg IF  -Randers FC (2-1) 1,68 – 1,79 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar