18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vejle Boldklub – Randers FC: Odds og optakt den 18. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Vejle Stadion i Nørreskoven ligger hus til den første Superliga-kamp i den nye sæson for Vejle Boldklub og Randers FC. Carit Falch har overtaget tøjlerne i Vejle til den nye sæson, og det bliver spændende, om han kan implementere nogle af de underholdene takter vi så fra hans Lyngby-mandskab i sidste sæson. Randers står over for en spændende sæson med garanteret europæisk gruppespil, kronjyderne har formået at holde på truppens største profiler, og har tilmed fået et par tilgange. Kan udeholdet fortsætte sidste sæsons fremragende takter, eller har Carit Falch og co. hvad der skal til for at udfordre sidste sæsons pokalvindere? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle Boldklub – Randers FC. Der er kampstart søndag d. 18. juli 2021 kl. 14:00. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+.

GÅ TIL


Vejle Boldklub – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonas Hansen
Stadion: Vejle Stadion
Vejret: 24° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vejle Boldklub
Randers FC
Odds are subject to change. Last updated 18. juli 2021 13:56.


Optakt til Vejle Boldklub – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Søndag klokken 14.00 står Vejle for anden sæson i træk klar til at spille Superliga-bold i Nørreskoven, på trods af, at Vejle i sidste sæson endte på 10.pladsen i rækken foran de to nedrykkere fra Horsens og Lyngby, så nåede nedrykning aldrig rigtig at blive et tema i den stolte fodboldby. Det var rumænske Constantin Galca, som var ved roret i sidste sæson, da Vejle sikrede endnu en sæson i den bedste danske række, men han er i løbet af sommeren blevet byttet ud med Carit Falch, som i dele af foråret fik Lyngby til at spille dejlig underholdene fodbold, men ikke formåede at sikre nordsjællænderne overlevelse i Superligaen. Testkampene har budt på både op og nedture for Vejle, de fik røvfuld af Silkeborg, vandt stort over Esbjerg og spillede uafgjort mod AaB, præstationer lidt i samme stil som i sidste sæson, som også bød på lidt af hvert. Der er blevet skiftet tre spillere i Vejle-truppen, Ekitike, Ramadini og Kovacic er ikke længere at finde i Superligaen, mens Drammeh, James og Custovic er kommet til. Det står rimelig uvist hen om det bliver en forstærkning eller svækkelse af truppen, men både Ramadani og Ekitike viste i hvert fald fint niveau i Vejle-trøjen. Set med de neutrale briller, så ligner det endnu en sæson i den nederste del af rækken for Vejle Boldklub, især hvis ikke de formår at holde på den unge goalgetter Faghir.

Nøj!! Kronjyderne fra Randers har en spændende sæson i vente! Triumfen i den danske pokalturneringen i sidste sæson sikrede nemlig garanteret adgang til europæisk gruppespil i denne sæson. Til en start får Randers chancen for at kvalificere sig til Europa League-gruppespillet, og skulle det fejle, så er de som minimum garanteret deltagelse i Conference League. Kæmpestort! Alt i alt var det solidt det vi så fra Randers i sidste sæson, de spillede med i den bedste del af Superligaen i foråret, og selvom det ikke blev til mange sejre i mesterskabsspillet, så efterlod de et fint indtryk. Sejren i Sydbank Pokalen var helt sikkert altoverskyggende, men de leverede generelt fin fodbold hele sæsonen igennem, og viste, at de kan byde alle hold op til dans. Pokalmestrene har formået at holde på samtlige profiler i truppen, og har tilmed fået tilgang af Nicolai Brock-Madsen og tidligere Brøndby’er Simon Tibbling, på papiret nogle ganske fine signings, som bidrager til større kvalitet i truppens bredde. Det europæiske eventyr starter først i slutningen af august, så det er med at komme godt fra start i Superligaen inden de skal til at jonglere med europæisk fodbold også.

Vejle Boldklub:

  • Saeid Ezatolahi (Midtbane, Fast) – Karantæne

Randers FC:

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Brunst; Yamga, Kolinger, James, Engel; Schoop, Custovic, Mucolli; Sousa, Faghir, Jensen

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Piesinger, Marxen, Kopplin; Kehinde, Johnsen, Mistrati, Greve; Kamara, Egho


Odds på Vejle Boldklub – Randers FC

Oddsene peger på, at bookmakerne har Randers FC som smalle favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 18. juli 2021 13:56.

Odds-forslag: De skal ha’ sejren i (Kronjyl)land

Superliga-bolden ruller igen, og lørdag eftermiddag bliver der budt på til en omgang lun sommerbold i Nørreskoven. Udefra set står der et større spørgsmålstegn ud for hjemmeholdet end for udeholdet. Vejle har haft gang i svingdøren, nye spillere er kommet ind, mens andre er sendt videre i systemet. Det mest spændende er dog, at der er kommet nyt blod på trænerfronten i form af Falch, som til tider fik Lyngby til at spille flot fodbold, men samtidig ikke formåede at skrabe de fornødne point sammen til overlevelse. Hvad kan han udrette med det her Vejle-mandskab? Det står hen i det uvisse lidt endnu, til gengæld er der en klar forventning om hvad Randers bringer til bordet. Kronjyderne fortsætter med stort set samme hold, som præsterede forrygende i sidste sæson, og især Tibbling kan vise sig som et frækt sommerindkøb.

Selvom der nu er tilskuere tilbage på de danske stadions, og hjemmebanefordelen dermed ikke længere kan underkendes, så ligner det et pænt odds på Randers i denne omgang. De forsvarende pokalmestre var vel nok et par niveauer over Vejle i sidste sæson, og der er ikke noget der tyder på, at holdet står svagere i denne sæson. Kronjyderne får nok at se til med europæisk fodbold, men det eventyr starter altså først om lidt over en måned. Med tanke på, at Randers skal håndtere både Superliga og europæisk fodbold når vi når slutningen af august, så bliver det enormt vigtigt at ligge godt fra land i den hjemlige række, for der vil utvivlsomt komme udsving i præstationerne så snart de tager hul på Europa League/Conference League. Udeholdet har en lille håndfuld kampe i Superligaen inden det går løs på den europæiske scene, og med den kvalitet de viste i sidste sæson med både mesterskabsspil og pokaltriumf, så tror jeg, at de går indædt efter at få sat så mange point som muligt ind på kontoen i de første kampe. Vi ved præcis hvad vi får med Randers, og spillerne ved præcis hvor de har hinanden, mens det stadig er uvist hvor langt Carit Falch er med det her Vejle-mandskab. Derfor lyder anbefalingen på en udesejr til de forsvarende pokalmestre.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,60
2-tallet
Gå til Bwin *


Vejle Boldklub – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Vejle endte sidste sæson på 10.pladsen i Superligaen, og selvom de var det nærmeste hold på nedrykningsstregen, så var de aldrig rigtig i fare for at tage turen ned i 1.division. I denne sæson handler det først og fremmest om igen at redde skærene i den bedste danske række.

  • Randers FC var fuldkommen fremragende i sidste sæson, de kvalificerede sig til Superligaens mesterskabsspil, mens de vandt Sydbank Pokalen, og de er dermed sikret europæisk gruppespil i denne sæson. Kan de fortsætte de lovende takter, nu hvor de skal jonglere med både Superliga og europæisk fodbold?

  • Vejle har en stjerne in spe huserende i deres trup, Faghir viste sig fornemt frem i hans første sæson i den bedste danske række og har set skarp ud i Vejles testkampe. Rygterne om et sommerskifte lever i bedste velgående, men han er altså med søndag, og mon ikke, at han gerne vil gøre de potentielle bejlere endnu mere vilde i varmen…

  • Vito Hammershøy-Mistrati og Alhaji Kamara delte topscorerværdigheden i Randers i sidste sæson med 9 kasser hver, det kunne nok have blevet til en del mere for Kamara, som sad ude med en skade i den sidste del af sæsonen. Han skal nok få hamret bolde i kasser igen i denne sæson.

  • Det blev til fire indbyrdes opgør mellem Vejle og Randers i sidste sæson, to i Superligaens grundspil og to kvartfinalekampe i Sydbank Pokalen. Randers har den klare overhånd efter de fire opgør med 3 sejre og et enkelt X.


Expected Goals: Vejle Boldklub vs. Randers FC – de seneste tre kampe

Vejle BoldklubResultatxGRanders FCResultatxG
Vejle – Lyngby(2-2)1,84 – 2,02Randers – FCK(2-1)2,17 – 1,1
AaB – Vejle(2-1)1,46 – 0,46FCN – Randers(2-1)2,2 – 0,47
Vejle – OB(2-2)0,98 – 2,98FC Midtjylland – Randers(1-1)1,66 – 0,99
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar