18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – OB: Odds og optakt den 21. maj 2022

Jeppe Tverskov og OB har vist fin form i nedrykningsspillet, men de får svært ved at overhale Viborg FF i toppen. (Foto: Bildbyrån)

Vejle Boldklub tager mod OB i sæsonens sidste kamp for de to hold. For at undgå nedrykning skal Vejle Boldklub hente 18 mål og tre point på AGF. OB skal håbe, Viborg FF snubler i Haderslev, for så kan fynboerne med sejr i Vejle kravle på førstepladsen i nedrykningsspillet og sikre europæisk playoff. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle Boldklub – OB. Der er kampstart lørdag d. 21. maj 2022 kl. 17:00. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Vejle Boldklub – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Vejle Stadion, Vejle
Vejret: 14° og jævn vind

Optakt til Vejle Boldklub – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været en lang og pinefuld proces for Vejle Boldklub at nå hen til definitiv nedrykning. De har kæmpet bravt, men i de senere uger er det blevet mere og mere hypotetisk. Holdet skal indhente 18 mål på sidste spilledag på AGF, der skal tabe, samtidig med at vejlenserne vinder. Det er ganske enkelt umuligt. Men derfor kan Vejle Boldklub jo godt slutte ordentligt af foran eget publikum i sæsonens sidste hjemmekamp. 

De kan også vælge at vise deres fans, at det bliver en hurtig returbillet til Superligaen, fordi de har niveau til mere end Danmarks næstbedste række. Lige til det formål er OB måske en glimrende modstander, for de seneste tre indbyrdes møder i Nørreskoven er endt 2:0, 2:2 og 2:0 i hjemmeholdets favør. Scorer de to gange, bør de være tæt på sejren. 

For OB har haft svært ved at score mere end et enkelt mål per kamp på det seneste. De har tre gange 1:1 i rap, og fire af deres fem seneste kampe har de scoret præcis ét mål hver gang. Men de er på ni kampe uden nederlag, så selv om de ikke scorer alverden, fiser der heller ikke mange mål ind den anden vej. 

Fynboerne kan se frem mod pokalfinale Kristi Himmelfartsdag, hvor de skal møde FC Midtjylland, og der er lagt op til et brag af en fest på Brøndby Stadion med masser af både stribede fynboer og ulvefarvede midtjyder på lægterne. Spørgsmålet er selvfølgelig, om træner Alm går helhjertet efter muligheden for at overhale Viborg FF i tabellen, eller om der allerede er et halvt svensk øje på pokalfinalen på torsdag. Det vil vise sig.


Vejle Boldklub:

  • Ingen kendte fravær


OB:

  • Ryan Johnson Laursen (Back, Reserve) – Skadet
  • Aron Elis Thrandarsson (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Brunst; Kolinger, Albentosa, Opoku; Mølgaard, Hetemi, Ofori, Albornoz; Mucolli; Emmanouilidis, Djordjevic.

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Ivancevic, Larsen, King; Tverskov, Thomasen; Sabbi, Jebali, Frøkjær; Fenger.


Odds på Vejle Boldklub – OB

Skæver vi til oddssætningen på kampen, afsløres det, at de fynske gæster er knebne favoritter.


Odds-forslag: Sæsonen lukker med mål

Vejle Boldklub siger farvel og tak til Superligaen i denne omgang, og det vil de givet gøre ved at vise sig frem foran egne fans. De har kun tabt én af deres seneste ni hjemmekampe, hvor det er blevet til fem sejre over blandt andre OB og to gange AGF. Efter trænerskiftet har Ivan Prelec fået pustet god gejst og fin facon i holdet, så de bør klart kunne komme på tavlen her. 

OB har haft lidt svært ved at lukke helt af bagude, men det er faldet sammen med, at de mange offensive spillere har ramt en samlet set god periode. Altså hvor de på skift har suppleret hinanden og trådt til med scoringer og flot spil. Sabbi, Jebali, Breum, Svendsen og Fenger har alle været på måltavlen i nedrykningsspillet, og selv om de kun har været i stand til at score på straffespark i de seneste to kampe, har der været pæne offensive takter.

Det her kan lige så hurtigt, som Viborg FF bringer sig foran i Haderslev, blive til en sommerkamp, hvor der er mest fokus på offensiven og alt det sjove ved fodbold. Det kan blive ganske underholdende for tilskuerne, og selv hvis de ikke får scoret i Haderslev, er der gode muligheder for, at begge hold åbner for sluserne i Nørreskoven. Anbefalingen tror i hvert fald på, at der for fjerde kamp i træk for OBs vedkommende bliver scoret i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,61
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Vejle Boldklub – OB: Statistik, topscorer og H2H

  • Vejle Boldklub er på 5. pladsen og næstsidste i nedrykningsspillet med 26 point efter 31 kampe. 

  • Tallene for Vejle Boldklub er 6-8-17 og 29:59.

  • OB er nummer 2 i nedrykningsspillet med 38 point efter 31 runder. 

  • OBs statistik siger 8-14-9, mens deres måldifference er 44:44.

  • Hos Vejle Boldklub er ivrigste målskytte Arbnor Mucolli med 5 scoringer. 

  • Issam Jebali er OBs topscorer, og tuneseren er noteret for 10 kasser.


Expected Goals: Vejle Boldklub – OB de seneste tre kampe:

Vejle BoldklubResultatxGOBResultatxG
FC Nordsjælland – Vejle Boldklub(2-1) 1,01 – 1,34OB – Sønderjyske (1-1)2,29 – 0,55 
Vejle Boldklub – AGF (1-0) 0,50 – 0,40OB – Viborg FF (1-1) 2,15 – 1,27 
Viborg FF – Vejle Boldklub  (2-2) 1,38 – 1,01FC Nordsjælland – OB  (1-1) 0,95 – 1,32
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Vejle Boldklub – OB?

Vejle Boldklub – OB spilles lørdag den 21. maj 2022 klokken 17:00.

Hvor spilles Vejle Boldklub – OB?

Vejle Boldklub – OB spilles på Vejle Stadion i Vejle i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar