18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – OB: Odds og optakt den 20. marts 2022

Vejles nye træner åbner med vital overlevelseskamp mod OB

Issam Jebali er topscorer hos OB, og tuneseren virker i vældigt spillehumør. (Foto: Bildbyrån)

Dén gik ikke for Peter Sørensen. ‘Sølle’ syv sejre i 20 kampe med dét materiale, de har i Vejle Boldklub var ikke tilfredsstillende for ledelsen, og så måtte Sørensen ud. Ind er kommet den 34-årige kroat Ivan Prelec, som tilsyneladende tålmodigt vil skabe et offensivt mandskab. Spørgsmålet er, hvor langt tålmodigheden rækker, hvis de fortsætter med at tabe mere, end de vinder? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle Boldklub – OB. Der er kampstart søndag d. 20. marts 2022 kl. 14:30. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Vejle Boldklub – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Vejle Stadion, Vejle
Vejret: 9° og svag vind

Optakt til Vejle Boldklub – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Man må give den nye cheftræner i Nørreskoven, at han virker til at kunne sin Superliga. Det kan virke lidt overraskende, at en 34-årig balkantræner på den måde har godt styr på den bedste danske række, men efter første træning i Vejle Boldklub kunne han tilfreds melde, at ‘kvaliteten i vores trup er ikke dårligere end de andre hold i Superligaen’. Det er en frisk melding, når man tænker på vejlensernes output indtil videre i sæsonen, men det skal blive spændende at se, om han kan forbedre tingene hos Vejle Boldklub. 

De kan måske drage fordel af hjemmebanen her, for i de seneste fire hjemmekampe er det blevet til tre sejre og ingen nederlag for Vejle Boldklub. Senest altså den dramatiske 3:2-sejr mod AGF og før jul med vigtige sejre over rivalerne i bunden, FC Nordsjælland og Sønderjyske. Sejr her vil også trække fynske OB ind i spillet om de to kedeligste pladser i Superligaen. 

Dét vil de givetvis gerne undgå i Ådalen, men de har ikke gjort det let for sig selv med blot to point i forårets første fire kampe. Spillet er af svingende kvalitet, og undervejs har det set rigtig godt ud som i forårspremieren mod FC København, hvor OB med rimelighed kan betragte sig som uheldige med at tabe 2:0. 

Siden blev det 2:2 mod FC Midtjylland, der scorede i overtiden, og mod Sønderjyske smed fynboerne en 2:0-føring efter blandt andet et fælt forsvarskoks. I seneste runde måtte de hjemme se sig besejrede 3:2 af AaB i en kamp, hvor OB nok var en del på bolden men reelt ikke fik skabt nok til at opveje defensivens gavehumør. Det kan blive et meget langt fynsk forår, hvis de ikke får rettet op på tingene, og taber de her, er de allerede en aktiv del af nedrykningskampen. Træner Alm er stadig i karantæne efter sit usportslige hopperi mod FC Midtjylland. 


Vejle Boldklub:

  • Ingen kendte fravær


OB:

  • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Andreas Alm (Træner, Fast) – Karantæne

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Hägg Johansson; Mølgaard, Albentosa, Kolinger, Albornoz; Hetemi, Ofori, Mucolli; Sousa, Djordjevic, Babayan.

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Tverskov, Ivancevic, King; Thomasen, Thrandarsson; Sabbi, Jebali, Svendsen; Fenger.


Odds på Vejle Boldklub – OB

Bookmakernes odds til kampen viser, at de mest hælder til fynsk sejr. 


Odds-forslag: Vejle Stadion byder på målrig bundgyser

Syv sejre og tre uafgjorte er facit for OB i deres seneste 11 besøg i Vejle. Omvendt kan værterne glæde sig over, at de to seneste besøg af OB er endt med 2:2 og 2:0 til hjemmeholdet. Måske har de langt om længe knækket koden til at banke rivalerne fra Fyn?

Der ser i hvert fald ikke ud til at skulle alverden til at rokke båden hos OB i dette forår, hvor det blot er blevet til to point i fire kampe, og var der enkelte meget optimistiske stribede fans, der håbede på en mirakuløs plads i top 6, må de nu se realiteterne i øjnene, og de er, at klubben med nederlag her vil være i nedrykningsfare. 

Med ny offensivt indstillet træner i spidsen må vi forvente, at Vejle Boldklub her vil frem på banen og klø på, og med OBs aktuelle form er det vel reelt også en af de kampe, som Vejle med rimelighed kan forestille sig at dominere. Omvendt må OB have brugt ugen på at træne defensiven, der næsten egenhændigt forærede AaB sejren med sløje indgreb, så de vil givet byde trods. De er dog også glade for at gæste Vejle Boldklub, og der bør være mål i vente. Anbefalingen tror på, begge hold kommer på tavlen, og at vi får mindst tre scoringer i opgøret.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,05
Begge hold scorer OG Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Vejle Boldklub – OB: Statistik, topscorer og H2H

  • Vejle Boldklub er netop nu nummer 11 i Superligaen med 13 point for de første 21 kampe. 

  • Tallene for Vejle Boldklub er 3-4-14 og 19:48.

  • Gæsterne fra OB finder vi på 9. pladsen i tabellen, hvor de har 21 point efter 21 runder. 

  • OBs statistik lyder på 4-9-8 med en måltotal på 31:33.

  • 2 mål er stadig nok til at være blandt de flittigste målskytter i sæsonen hos Vejle Boldklub, og det antal har blandt andre Arbnor Mucolli og Wahid Faghir sat i nettet. 

  • Hos OB er topscoreren tunesisk, for Issam Jebali har scoret flest af alle striberne med 6 pletskud.


     


Expected Goals: Vejle Boldklub – OB de seneste tre kampe:

Vejle BoldklubResultatxGOBResultatxG
Viborg FF – Vejle Boldklub(2-0) 1,57 – 0,75OB – AaB(2-3) 1,38 – 1,34 
AaB – Vejle Boldklub (0-0) 0,75 – 0,94Sønderjyske – OB(2-2)1,02 – 0,74
Vejle Boldklub – AGF (3-2) 2,58 – 1,81 OB – FC Midtjylland(2-2) 0,91 – 2,42
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Vejle Boldklub – OB?

Vejle Boldklub – OB spilles søndag den 20. marts 2022 klokken 14:30.

Hvor spilles Vejle Boldklub – OB?

Vejle Boldklub – OB spilles på Vejle Stadion i Vejle i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar