18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vejle Boldklub – Lyngby Boldklub: Odds og optakt den 24. maj 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Det er afskedens dag på Vejle Stadion, når Vejle Boldklub og Lyngby Boldklub sammen afslutter de to klubbers Superligasæson. Vejle Boldklub siger farvel til træner Constantin Galca, og hele Superligaen siger farvel til Lyngby Boldklub. Der er ikke rigtigt noget på spil, så mon ikke det bliver en kamp med fokus på offensiv fodbold? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle Boldklub – Lyngby Boldklub. Der er kampstart mandag d. 24. maj 2021 kl. 14:00. Se kampen på Eurosport 2 eller på Eurosport Player. 

GÅ TILVejle Boldklub – Lyngby Boldklub: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Vejle Stadion, Vejle
Vejret: 15° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 09:41.


Optakt til Vejle Boldklub – Lyngby Boldklub: Skader, karantæner og startopstillinger

Femte gang viste sig at være lykkens gang for Vejle Boldklub. Fire gange siden år 2000 er holdet rykket op i Superligaen, men hver gang er de rykket direkte tilbage i 1. division i den følgende sæson. Men ikke denne gang. Som oprykker har Vejle Boldklub sikret endnu en sæson i rækken, og godt nok ser det ud til, det bliver på en 10. plads og altså yderste mandat, men der har været mange opløftende momenter undervejs for østjyderne. 

Nu siger de farvel til træner Constantin Galca, og mon ikke det vil være motivation nok i sig selv for den sammenbragte flok at sige ordentligt farvel til rumæneren, der har flyttet meget i klubben, siden han ankom i marts 2019 som en tiltænkt redningsmand, da Vejle Boldklub var på vej ud af Superligaen endnu engang. Missionen mislykkedes for Constantin Galca, men han tog turen med ned i 1. division og sikrede ikke bare oprykning men altså også overlevelse i den første Superligasæson. 

Overlevelse formåede Lyngby Boldklub til gengæld ikke at sikre sig. De havde et elendigt efterår, og de vandt deres første kamp i sæsonen, da de 3. februar besejrede OB på udebane. Dér lå de hjælpeløst sidst i tabellen. Siden kom en periode fra 1. marts, hvor de vandt fem og spillede to uafgjort af otte kampe. En kort overgang var der tro, gejst og optimisme på overlevelsens vegne. Men så faldt det sammen igen, og holdet har nu seks nederlag på stribe og er dømt til nedrykning.

Med en sejr kan de sikre, de ikke ender på sidstepladsen, og det har jo sin helt egen værdi. Men er det mon nok til at motivere de kongeblå, der drømte så flot om endnu en Superligasæson og nu i bedste fald kan glæde sig over ikke at ende sidst. 

Vejle Boldklub:

 • Mads Greve (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Tobias Mølgaard (Back, Fast) – Skadet
 • Jacob Schoop (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Saeid Ezatolahi (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Yiber Ramadani (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Hugo Ekitike (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Lyngby Boldklub:

 • Adam Sørensen (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Brian Hamalainen (Back, Fast) – Skadet
 • Filip Panjeskovic (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Marcel Rømer (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Frederik Gytkjær (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Brunst; Yamga, Kolinger, Ojala, Davidsen; Hetemi, Mucolli; Jensen, Sousa, Engel; Faghir.

Lyngby Boldklub forventet startopstilling: Schram; Jørgensen, Enghardt, Tshiembe, Crone; Hebo, Rømer, Kornvig; Kaastrup, Jakobsen, Warming.


Odds på Vejle Boldklub – Lyngby Boldklub

Værterne er favorit i denne kamp ifølge bookmakerne. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Slip tøjlerne og send bolden i nettet

De to klubber har spillet 0-0 i de seneste to indbyrdes opgør. Men de er begge spillet i Lyngby. Ser vi på de indbyrdes møder i Nørreskoven, er det i 10 kampe blevet til i alt 30 scoringer. Alene i de 2 seneste er der faldet 12 mål. Snittet for de 10 seneste kampe er på 3 –  og for de seneste 2 er det opmuntrende snit på 6. 

Vejle Boldklub har spillet et mere end godkendt nedrykningsspil, hvor de kun har tabt én kamp ud af foreløbig 9. De har 3 sejre og 5 uafgjorte. I alt er der faldet 23 mål i deres 9 kampe, hvilket er 2,55 i snit. Det er en anelse lavere end deres sæsontotal, der byder på 88 mål i alt og et snit på 2,83 mål pr. kamp. 4 af deres 9 kampe i nedrykningsspillet har givet mål til begge hold – 3 af dem i de seneste 4 kampe. 

Hos Lyngby falder målene lidt hyppigere. Der er scoret 95 gange i deres 31 kampe, og det svarer til 3,06 i snit. I de 9 kampe i nedrykningsspillet er der scoret 27 mål, så det holder snittet på 3 mål nydeligt. Også for Lyngby Boldklub gælder, at 4 af deres 9 kampe i nedrykningsspillet har udløst scoringer fra begge hold, og aktuelt i 2 af de 3 seneste kampe. Så det er 2 hold, der kender vejen til målet. Særligt i de seneste 4 runder, hvor Vejle Boldklub har været involveret i 19 scoringer – et snit på 4,75 – mens Lyngby Boldklubs seneste 4 kampe holder 4 mål i snit med 16 kasser. Anbefalingen er mindst 4 scoringer i denne betydningsløse duel. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,63
Over 3,5 mål
Besøg Unibet *


Vejle Boldklub – Lyngby Boldklub: Statistik, topscorer og H2H

 • Vejle Boldklub er placeret som nummer 10, og de har 37 point for 31 kampe. 

 • Statistikken for Vejle Boldklub siger 9-10-12 med en måldifference på 40:48.

 • Lyngby Boldklub er næstsidst i nedrykningsspillet og er sikker på at rykke ned allerede før sidste spillerunde. De har 25 point efter 31 runder. 

 • Tallene for Lyngby Boldklub er 6-7-18 og scoren 34:61.

 • Allan Sousa er Vejle Boldklubs topscorer med foreløbig 10 pletskud. 

 • Hos Lyngby Boldklub er Mathias Hebo flittigste mand på måltavlen med 6 træffere.


Expected Goals: Vejle Boldklub – Lyngby Boldklub – de seneste tre kampe

Vejle BoldklubResultatxGLyngby BoldklubResultatxG
AaB – Vejle Boldklub(2-1)1,46 – 0,46Lyngby Boldklub – OB(1-2)0,79 – 0,91
Vejle Boldklub – OB(2-2)0,96 – 2,98Sønderjyske – Lyngby Boldklub(2-0)1,21 – 2,32
Vejle Boldklub – Sønderjyske(4-2)2,07 – 1,66Lyngby Boldklub – AC Horsens(3-4)1,42 – 1,28
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar