18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – Brøndby IF: Odds og optakt den 1. august 2021

Foto: Bildbyrån

Det har været en lunken start på sæsonen for både Vejle og Brøndby, som begge står uden sejr efter to spillerunder. Værterne fra Nørreskoven har slet ikke fået point endnu, mens Brøndby har spillet uafgjort imod både AGF og Viborg. Er Carit Falch og co. ved at være klar til point, eller bliver ‘drengene fra vestegnen’ for stor en mundfuld? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle Boldklub – Brøndby IF. Der er kampstart søndag d. 1. august 2021 kl. 16:00. Se kampen på Canal 9.

GÅ TIL


Vejle Boldklub – Brøndby IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Alexander Sundberg
Stadion: Vejle Stadion
Vejret: 18° og let vind


Optakt til Vejle Boldklub – Brøndby IF: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi kan godt sende et par rosende ord Vejles vej efter deres mandagskamp mod Sønderjyske, spillemæssigt var de godt med, faktisk måske bedst med målt på de 90 minutter. Men det kan man bare ikke bruge til fandens meget, når det ikke bliver til point. I hvert fald ikke i det lange løb. For selvfølgelig var det godt at holdet viste spillemæssig forbedring i forhold til første kamp mod Randers, men det skal også kaste point af sig. Den nye boss i Nørreskoven, Carit Falch, står med to nederlag i hans to første kampe som træner for Vejle, og hans hold er endnu ikke kommet på måltavlen. Egentlig ser Vejles fronttrio, på papiret, rimelig spændende ud. Mucolli, Faghir og Sousa har alle fart, teknik og evner til at udfordre, men indtil videre har de ikke fået nok ud af potentialet. Denne gang venter så de forsvarende mestre for Brøndby, som har været til at bide skeer med i de første par kampe, men som for Vejle, ligner endnu en svær opgave. Vejle-truppen er stort set fuldtallig, og med et (halvt)fyldt Vejle Stadion i ryggen, kan der måske alligevel ligge en overraskelse og lure her.

Tjaaaa, træerne vokser ikke ind i himlen. Brøndby snuppede endelig mesterskabet igen i sidste sæson, efter en decideret mesterskabstørke, men indtil videre har den nye sæson ikke budt på champagnebold. Det blev til X mod AGF i første kamp, et resultat som de kan være glade for på vestegnen, mens det var en anelse skuffende ikke, at få alle 3 point i hjemmekampen mod oprykkerne fra Viborg. Brøndby har sagt farvel til et par markante profiler over sommeren, som endnu ikke rigtig er blevet erstattet, og det er tydeligt, at især Lindstrøms fravær på den sidste tredjedel af banen har svækket Brøndbys evner til at score og kreere chancer. Det er som om, at der mangler lidt vildskab, og lidt kvalitet måske. Maxsø var ikke med sidst, fordi han også er på vej væk fra Brøndby, til gengæld er der endelig noteret en tilgang til Brøndby-truppen, den unge svenske midtstopper, Wikström, som umiddelbart ligner en afløser for Maxsø. Umiddelbart ligner Brøndby-truppen ikke en der kan udfordre i forhold til mesterskabet, men det sagde man jo også i sidste sæson, så mon ikke, at de bare lige skal spille sig lidt varme? Derudover ville det hjælpe gevaldigt, hvis Uhre han fik indstillet sigtekornet lige så skarpt som i sidste sæson, for ellers kommer der til at mangle en røvfuld mål. OBS: Andreas Bruus er fredag testet positiv for corona, og er ikke med her.

Vejle Boldklub:

  • Tobias Mølgaard (Back, Fast) – Skadet
  • Thomas Gundelund (Back, Reserve) – Skadet

Brøndby:

  • Blas Riveros(Back, Reserve) – Skadet
  • Peter Bjur (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Michael Lumb (Back, Reserve) – Skadet
  • Andreas Bruus (Back, Reserve) – Skadet

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Brunst; Yamga, Kolinger, Greve, Engel; Schoop, Ezatolahi, Mucolli; Sousa, Faghir, Jensen.

Brøndby forventet startopstilling: Hermansen; Børkeeiet, Skipper, Rosted; Gammelby, Frendrup, Radosevic, Slimane, Mensah; Uhre, Hedlund


Odds på Vejle Boldklub – Brøndby IF

Bookmakernes odds indikerer, at Brøndby regner som favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: To offensiver uden tur i den

Det er endnu ikke blevet til sejr for hverken Vejle eller Brøndby efter de to første kampe, Vejle står helt tomhændede tilbage efter nederlag til Randers og Sønderjyske, mens Brøndby trods alt har fået X mod både AGF og Viborg. En halvskuffende start for begge mandskaber, men endnu ikke en katastrofe, for der er jo masser af kampe endnu!

Der kommer til at blive knald på i Nørreskoven søndag eftermiddag, de lokale fans på lægterne glæder sig helt sikkert til at tage imod et af de store hold fra ‘djævleøen’, og der skal nok blive fyldt op, så meget som restriktionerne tillader det. Carit Falchs mandskab viste klar forbedring fra første til anden kamp, og var vel lidt uheldige med slet ikke at få point mod Sønderjyske. Men når man ikke kan score mål, så bliver det bare lidt sværere at få point. Brøndby er rigtig nok kommet på måltavlen i begge deres første kampe, men jeg synes, at offensiven hos begge mandskaber har virket en anelse tandløs her til start. Det har været minimalt hvad de to hold har kreeret af åbne scoringsmuligheder, og de fire kampe de to hold har spillet tilsammen, er alle gået under 2.5 mål, med det in mente, synes jeg, at linjen på under 2.5 ligger en anelse højt. Brøndby var farligst i sidste sæson, i de kampe hvor de kunne stå lidt dybt i banen og køre omstillinger, men havde mere besvær med selv at tage initiativet, og det kommer de nok til at skulle her, og det tror jeg kun er en god ting for dette odds.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,95
Under 2.5 mål
Gå til Unibet *


Vejle Boldklub – Brøndby IF: Statistik, topscorer og H2H

  • Vejle Boldklub endte som Superligaens 10’er sidste sæson, og efter to kampe af den nye sæson indtager de bundplacering med 0 point.

  • Brøndby generobrede endelig mesterskabet i sidste sæson! Den nye er dog startet lidt lunket, hvor Brøndby står med 2 point efter to x’er i de første kampe.

  • Hos Vejle Boldklub var farligste mand Allan Sousa, som nettede 10 gange i sæsonens løb. I sæsonens to første kampe er Vejle endnu ikke kommet på måltavlen.

  • Hos Brøndby var Michael Uhre voldsom giftig i sidste sæson, han har dog ikke fået hul på målbylden i denne sæson. Brøndbys to mål er blevet sat ind af Radosevic og Mensah.

  • I sidste sæson var de to hold oppe imod hinanden to gange, og i begge tilfælde endte det med sejr til Brøndby.


Expected Goals: Vejle Boldklub vs. Brøndby IF – de seneste tre kampe

Vejle BoldklubResultatxGBrøndby IFResultatxG
Sønderjyske – Vejle Boldklub(1-0)1,23 – 1,58Brøndby IF – Viborg(1-1)1,69 – 1,22
Vejle Boldklub – Randers FC(0-2)0,59 – 2,59AGF – Brøndby IF(1-1)0,59 – 0,82
Vejle Boldklub – Lyngby Boldklub(2-2)1,84 – 2,02Brøndby IF – OB(1-1)2,05 – 0,28
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar