18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – AGF: Odds og optakt den 25. februar 2022

AGF jagter både point og håneret i østjysk derby

Jack Wilshere er klar til debut i Superligaen. (Foto: Bildbyrån)

Der er derby i østjylland, når Vejle Boldklub lægger græs til et møde med AGF. Værterne kom fra land i foråret præcis så ringe, som deres placering i tabellen indikerer. Det gjorde AGF sådan set også, men de kom lidt hurtigere efter det, da de vendte 0:2 i Haderslev til 3:2-sejr. Og nu er det formentlig tid til debut til Jack Wilshere. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle Boldklub – AGF. Der er kampstart fredag d. 25. februar 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Vejle Boldklub – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg
Stadion: Vejle Stadion, Vejle
Vejret: 5° og jævn vind

Optakt til Vejle Boldklub – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Vejle Boldklub har helt givet brugt vinteren på at ruste sig til fortsat kamp mod nedrykning, så det var næppe en del af deres slagplan, at de skulle udspilles på kryds og tværs i forårspremieren ude mod Silkeborg IF. Men det blev de. Og nederlag på 0:3 var ikke ét eneste mål for stort. De var chanceløse. Rådvilde. Og udspillede. Det kan blive et langt forår mod et tilsyneladende uundgåeligt endeligt under stregen, hvis ikke der sker næsten mirakuløse forbedringer meget hurtigt. 

Men de kan selvfølgelig gribe fat i de positive elementer, der trods alt var i første halvleg på JYSK Park, hvor vejlenserne sådan set godt kunne have bragt sig foran. Et mål i overtiden til hjemmeholdet skiftede kampens præmis, og efterhånden som Vejle Boldklub skulle jage mål mere og mere desperat, lukkede Silkeborg IF på kynisk vis kampen med flere mål. Vejle har ikke slået aarhusianerne i de seneste fem indbyrdes kampe på hjemmebane. Tre uafgjorte og to nederlag er det blevet til. Seneste sejr hjemme skal vi tilbage til 2009 for at finde. 

Så længe behøver de hverken lede efter sejr eller noget at være optimistisk over hos AGF. De så godt nok noget tøvende ud i premierens åbning mod Sønderjyske, hvor de hurtigt kom bagud 0:2, men Patrick Mortensens reducering inden pausen åbnede for et comeback og yderligere to mål i anden halvleg – det sidste i kampens overtid af Mortensen – sikrede sejren og tre aarhusianske point. 

Og nu venter vi så på Jack Wilshere. Englænderen har trænet med hele ugen, og træner Nielsen har antydet over for pressen, at Wilshere er med i kamptruppen. Det bliver næppe til en startplads, men det bliver da spændende, hvis vi kan få ‘giraffen’ at se. De to hold mødtes senest i Vejle sidste sæson i februar, hvor det endte 0:0 i en trist affære. Det var egentlig heller ikke specielt festligt, da de mødtes i Aarhus tilbage i september, hvor det blev 1:0 til AGF. 

Vejle Boldklub:

  • Ali Adnan (Back, Reserve) – Tvivlsom

AGF:

  • Oliver Lund (Back, Fast/Reserve) – Karantæne

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Hägg Johansson; Mølgaard, Albentosa, Kolinger, Albornoz; Hetemi, Ofori, Mucolli; Sousa, Djordjevic, Babayan.

AGF forventet startopstilling: Hansen; D’Alberto, Hausner, Bisseck, Kahl; Grønbæk, Poulsen, Anderson; Bundu, Mortensen, Thorsteinsson.


Odds på Vejle Boldklub – AGF

Oddsene peger på en favoritrolle til gæsterne fra AGF.


Odds-forslag: Tæt, intenst og med endnu en sejr til aarhusianerne

Blot ét mål i de to seneste møder mellem de to mandskaber kan antyde en lavtscorende kamp, men forud for de to målmæssige ørkenvandringer finder vi to gange 4:2 til AGF. Så de kender vejen til målet, og der er faldet 31 mål i de seneste 10 indbyrdes opgør – altså lidt mere end 3 mål i snit. 

AGF må have fået et gevaldigt løft af deres comeback i seneste runde, og læg dertil den ekstra hype der er som følge af tilføjelsen af Jack Wilshere til truppen. Der er udsolgt i udebaneafsnittet i Vejle, og der er ikke plads til mange smuttere for AGF, hvis de skal kravle med ind i mesterskabsspillet og slutte blandt de seks øverste i tabellen. 

Derfor tror anbefalingen også, at der vil være helt lige på skalaen over motivation. Hjemmeholdet kæmper med ryggen – ikke mod en mur, for den er trods alt solid, men snarere ud mod en skrænt med risiko for at styrte i afgrunden og 1. division. Det må give fråde om munden hos hjemmeholdet. 

Det er en mere positiv motivation hos gæsterne, der kæmper for at fastholde en plads blandt landets seks bedste mandskaber, og de skal nok formå at snuppe sejren her også. Det bliver formentlig ikke kønt. Det behøver ikke engang være underholdende eller målrigt. Men det ender med tre point til gæsterne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,85
AGF
Gå til Bet365 *


Vejle Boldklub – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • Vejle Boldklub åbnede foråret med et nederlag og er stadig på sidstepladsen i Superligaen med 9 point efter 18 kampe. 

  • Tallene for Vejle Boldklub siger 2-3-13 og 16:44.

  • AGF befinder sig på en træls 7. plads og kan kigge på et hul på 4 point op til top 6. De har 24 point efter 18 runder. 

  • AGFs statistik er 6-6-6, mens deres måldifference er 18:21.

  • Med 2 mål deler Wahid Faghir, Lukas Engel og Dimitrios Emmanouilidis den noget tvivlsomme ære at være delte topscorere hos Vejle Boldklub. 

  • Hos AGF kom der igen gang i målscoringen hos Patrick Mortensen, der som holdets topscorer nu er noteret for 5 træffere.



Expected Goals: Vejle Boldklub – AGF – de seneste tre kampe

Vejle BoldklubResultatxGAGFResultatxG
Silkeborg IF – Vejle Boldklub (3-0)2,64 – 0,10Sønderjyske – AGF(2-3) 2,88 – 0,96 
OB – Vejle Boldklub (0-0) 1,38 – 0,80 AGF – Bodø Glimt(0-1) 0,78 – 0,98 
Kolding IF – Vejle Boldklub (2-1) 1,28 – 0,83 AGF – Silkeborg IF (1-1) 1,75 – 2,28
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Vejle Boldklub – AGF?

Vejle Boldklub – AGF spilles fredag den 25. februar 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles Vejle Boldklub – AGF?

Vejle Boldklub – AGF spilles på Vejle Stadion i Vejle i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar