18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vejle Boldklub – AC Horsens: Odds og optakt den 22. april 2021

Vejle Boldklub tager torsdag mod AC Horsens i endnu en bundkamp i nedrykningsspillet. AC Horsens har 13 point op til redning med syv kampe tilbage. Det er vist ved at være allersidste sidste chance for gæsterne. Men Vejle Boldklub er i fin form. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle Boldklub – AC Horsens. Der er kampstart torsdag d. 22. april 2021 kl. 18:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Sport.

GÅ TIL


Vejle Boldklub – AC Horsens: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Vejle Stadion, Vejle
Vejret: 10° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 02:45.


Optakt til Vejle Boldklub – AC Horsens: Skader, karantæner og startopstillinger

Vejle Boldklub har fundet tilbage til deres koncept fra de tidlige forårskampe, hvor de skaber tætte kampe med få mål, og de har indtil videre fået fint udbytte af nedrykningsspillet med fem point i de første tre kampe og dermed stadig ingen nederlag. Opgøret mod AC Horsens er ikke bare et lokalopgør; det er også en kamp, Vejle Boldklub med rimelighed kan forvente at vinde, så de kan holde afstanden til Lyngby, der stadig kommer buldrende bagfra i meget høj fart. Men sejr over OB og uafgjort mod Lyngby og AaB er godkendt for Vejle Boldklub. Med sejr i fem af de seneste seks indbyrdes møder i Vejle mod AC Horsens kan vejlenserne tillade sig at gå til dysten med hovederne højt løftede – også selv om de i seneste møde måtte nøjes med 0-0.

AC Horsens havde nok meget gerne nøjedes med 0-0, da de i weekenden fik klø af Lyngby med 3-1. Den Gule Fare havde ellers indledt nedrykningsspillet med uafgjort mod OB og sejr i Haderslev mod SønderjyskE, men nederlaget til Lyngby ligner det endegyldige stød, der sender AC Horsens mod 1. division i den kommende sæson. Men under træner Jens Berthel Askou bliver der ikke givet ved dørene. AC Horsens er et besværligt hold at møde, og selv om de har tabt seks kampe i foråret, har de kun en gang tabt med tre overskydende mål. De arbejder hårdt, disciplineret og begavet. Det vil de også gøre i Vejle torsdag aften, hvor de med sejr spiser tre point ind på en direkte konkurrent i kampen for at undgå nedrykning. Så vil de have 10 point til redning med seks kampe igen. Det er stadig svært men trods alt ikke umuligt. Spørgsmålet er selvfølgelig, om det er muligt for AC Horsens at snuppe alle tre point i Vejle for første gang siden 2004.

Vejle Boldklub:

 • Matthew Briggs (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Thomas Gundelund (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Wahid Faghir (Angreb, Fast) – Tvivlsom

AC Horsens:

 • Jannik Pohl (Angreb, Fast) – Skadet

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Groothuizen; Mølgaard, Kovacic, Kolinger, Bengtson; Ezatolahi, Schoop, Mucolli; Sousa, Ekitike, Engel.

AC Horsens forventet startopstilling: Delac; Reese, Gomez, Ludwig; Buus, Hansson, Prip, Jacobsen, Dyhr; Tengstedt, Qamili.

Odds på Vejle Boldklub – AC Horsens

Oddsene antyder, at bookmakerne ser Vejle Boldklub som favoritter i dette opgør

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Vejle Boldklub sætter prop i – igen

De seneste otte hjemmekampe for Vejle Boldklub i Superliga-regi har givet bare én sejr, et nederlag og seks uafgjorte. Mod FC Nordsjælland spillede de 2-2, men de øvrige syv kampe har højst budt på to scoringer. De har ikke just vænnet fansene til at forvente målfester. Måske ændrer det sig, nu der rent faktisk må være fans til stede igen? 

AC Horsens har absolut ikke udgjort nogen fare på udebane i sæsonen indtil nu. De første 11 kampe gav otte nederlag og tre uafgjorte. Og bare to scoringer ude i sæsonens første 10 kampe. Men de seneste tre udekampe har AC Horsens nettet fem gange og med det flotte comeback i Haderslev senest, hvor de vendte 0-2 til 3-2-sejr, var altså også sæsonens første sejr på udebane. Så det er selvfølgelig spændende, om de har fået så meget hul på tingene, at de nu begynder at hente sejr efter sejr på udebane. Det virker dog usandsynligt. 

Blandt andet selvfølgelig også fordi Vejle Boldklub altså er et solidt mandskab på hjemmebane. Der er meget på spil i de fleste kampe i nedrykningsspillet, der ser ud til at blive tæt helt frem til sidste spilledag både hvad angår 7. pladsen og de to nedrykningspladser. Det vil give mange tætte, anspændte og forsigtige kampe. Som denne her. Anbefalingen er at holde sig til under 2,5 mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,65
Under 2,5 mål
Besøg Unibet *


Vejle Boldklub – AC Horsens: Statistik, topscorer og H2H

 • Vejle Boldklub er nummer 4 i nedrykningsspillet med 29 point for 25 kampe.

 • Statistikken for vejlenserne er 7-8-10 og målscoren 27:38. På hjemmebane har de 3-5-4 og 14:17.

 • AC Horsens ligger sidst i nedrykningsspillet med bare 16 point efter 25 kampe.

 • Tallene for AC Horsens siger 3-7-15 og målscoren 20:43. Når de er væk hjemmefra, er de noteret for 1-3-8 og 7:20.

 • Vejle Boldklubs topscorer er Allan Sousa, der har scoret 8 mål i sæsonen.

 • Louka Prips 4 pletskud er nok til at være topscorer for AC Horsens.

 • De to hold mødtes 26. februar i grundspillet i Vejle, og den kamp endte 0-0.

 • Sæsonens første møde fandt sted i Horsens 29. november 2020, og dengang vandt Horsens 3-1.


Expected Goals: Vejle Boldklub – AC Horsens – de seneste tre kampe

AaBResultatxGOBResultatxG
Vejle Boldklub – AaB(1-1)0,25 – 1,45AC Horsens – Lyngby(1-1)1,79 – 1,79
OB – Vejle Boldklub(0-1)0,79 – 1,20SønderjyskE – AC Horsens(0-1) 1,16 – 1,20
Lyngby – Vejle Boldklub(0-0)0,81 – 0,53AC Horsens – OB(1-1)1,90 – 2,61
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Vejle Boldklub – AC Horsens den 21. april 2021

Vil du livestreame Superligakampen mellem Vejle boldklub – AC Horsens, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

 1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER*
 2. Klik på ”Prøv Viaplay”
 3. Vælg ”Viaplay Sport”
 4. Find kampen i kalenderen

Stream Vejle Boldklub – AC Horsens hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Skriv et svar