18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle – AGF: Odds og optakt den 12. maj 2022

Der skal point på kontoen for Jacob Nielsens AGF, hvis ikke de skal gå ind i en nervepirrende afslutning på sæsonen. (Foto: Bildbyrån)
Der skal point på kontoen for Jacob Nielsens AGF, hvis ikke de skal gå ind i en nervepirrende afslutning på sæsonen. (Foto: Bildbyrån)

Der er tre spillerunder tilbage af Superliga-sæsonen, så det er ved at være sidste udkald for Vejle, som fra deres position under stregen har 6 point op til AGF lige over stregen. En hjemmesejr vil sørge for en nervepirrende afslutning på nedrykningskampen, mens point til AGF formentlig vil sikre aarhusianerne endnu en sæson i den bedste danske række. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle – AGF. Der er kampstart torsdag d. 12. maj 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Vejle – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
Stadion: Vejle Stadion
Vejret: 12° og frisk vind

Optakt til Vejle – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er tre spillerunder tilbage af Superliga-sæsonen, og dermed 9 point tilbage at spille om. Vejle befinder sig lige under nedrykningsstregen med 23 point, mens torsdagens modstander fra Aarhus befinder sig lige over stregen med 29 point. Man skal ikke have haft matematik på a-niveau for at regne ud, at det selvfølgelig godt kan lade sig gøre for Vejle at redde skindet, men så skal der altså også en sejr til i dette direkte indbyrdes opgør mod netop AGF.

Det var meget meget tæt på, at AGF’s forspring efter weekendens kampe var nede på 3 eller 4 point, men med sene mål i både Vejle og AGF’s respektive kampe var marginalerne altså med aarhusianerne. Vejle førte med 2-1 ude over Viborg indtil dommerens tredje tillægsminut, hvor hjemmeholdets Jatta satte bolden i kassen til 2-2, mens AGF var bagud 1-0 hjemme mod SønderjyskE indtil kampens 87.minut, hvor Frederik Tingager sted til vejrs og sikrede ‘De Hviii’e’ et enkelt point. Usandsynligt vigtige scoringer, som begge gik AGF’s vej, og dermed skal de ‘blot’ have et enkelt point med fra dette opgør for at sikre overlevelsen. Der bliver eftersigende godt med med fans på lægterne, når de to jyske traditionsklubber tørner sammen torsdag aften i denne nervepirrende affære. Der bliver fuld knald på Nørreskoven!

Hjemmeholdet må undvære en af sine bedste spillere i Arbnor Mucolli, som scorede senest, men samtidig pådrog sig en rød billet ti minutter før tid. En klar svækkelse af offensiven, som skal levere denne gang, hvis det skal blive til endnu en sæson i Superligaen.


Vejle:

  • Arbnor Mucolli (Midtbane, Fast) – Karantæne


AGF:

  • Benjamin Hvidt (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Eric Kahl (Back, Fast) – Tvivlsom

Vejle forventet startopstilling: Brunst; Kolinger, Albentosa, Opoku; Mølgaard, Hetemi, Ofori, Albornoz; Sousa, Djordjevic, Babayan

AGF forventet startopstilling: Hansen; Munksgaard, Kristensen, Tingager, Lund; Wilshere, Poulsen, Anderson; Links, Mortensen, Thorsteinsson


Odds på Vejle – AGF

Oddsene peger på Vejle som kampens favoritter. 


Odds-forslag: Hverken Vejle eller AGF kan vinde fodboldkampe

Det er ikke ligefrem to knivskarpe mandskaber, som stiller til start klokken 18 torsdag aften i Nørreskoven. Formen er virkelig skidt i både Vejle og AGF, og det er selvfølgelig også derfor de ligger og roder rundt hvor de gør. Hjemmeholdet har vundet én af deres senest syv kampe, mens gæsterne er uden sejr i hele elleve kampe. Det er virkelig virkelig skidt, og især af AGF, som der trods alt var højere forventninger til fra sæsonens start.

Altså har vi at gøre med to hold, som nærmest aldrig vinder. Problemet for Vejle er, at det kun er en sejr, som tæller denne gang. 1 point vil sikre AGF endnu en sæson i den bedste danske række, da de har en laaaangt bedre målscore. Det betyder at Vejle skal frem at jagte sejren, og dermed må man gå ud fra at kampen åbner sig op på et eller andet tidspunkt. Vejle har bare ikke rigtig fået offensiven til at spille i denne sæson, og med fraværet af topscorer Mucolli, kunne jeg godt frygte for om de har nok fire power til at overmande AGF. Der er en grund til at de to klubber er fedtet ind i nedrykningskampen. De vinder simpelthen ikke nok kampe, så selvom det kun er en sejr, som tæller for Vejle, så kunne jeg godt se ‘De Hviii’e’ liste et vigtigt X i hus.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,60
Uafgjort
Gå til bet365 *


Vejle – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • Vejle er næstsidst i Superligaen med 23 point, en statistik på 5-8-16 og en målscore på 27:57.

  • AGF indtager positionen lige over Vejle med 29 point, en statistik på 6-11-12 og en målscore på 29:39

  • Arbnor Mucolli er topscorer for Vejle med 5 mål. Han afsoner dog karantæne i dette opgør.

  • Mikael Anderson og Patrick Mortensen deler topscorerværdigheden for AGF, ligeledes med 5 mål.

  • De tre indbyrdes opgør mellem Vejle og AGF i denne sæson har været helt tætte. De har vundet én hver, mens det senest endte 0-0.

     


Expected Goals: Vejle vs. AGF de seneste tre kampe:

VejleResultatxGAGFResultatxG
Viborg – Vejle(2-2) 1,38 – 1,01AGF – SønderjyskE(1-1) 1,3 – 1,23
Midtjylland – Vejle(3-1)1,61 – 0,63 OB – AGF(1-0) 1,92 – 1,12
Vejle – SønderjyskE(0-3) 2,04 – 1,45 AGF – OB(1-2) 0,53 – 2,35
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Vejle – AGF?

Vejle – AGF spilles torsdag den 12. maj 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Vejle – AGF?

Vejle – AGF spilles på Vejle Stadion i Vejle

Skriv et svar