18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vejle – AaB: Odds og optakt den 16. april 2021

NØJ! De luner de 3 point Vejle skaffede i Odense i seneste runde. Men det er ikke ovre endnu, der skal flere point på kontoen for at spille sig ud af nedrykningskampen. Tager Vejle 3 mere når AaB kommer på besøg fredag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle – AaB. Der er kampstart fredag d. 16. april 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.

Odds på Vejle – AaB

Oddsene peger, at værterne fra Vejle er smalle favoritter i dette opgør.

Vejle – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Vejle Stadion
Vejret: 10° og svag vind

Optakt til Vejle – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Det må have varmet gevaldigt i Vejle-lejren, da de sidste fredag kunne gå fra banen i Odense med 3 rigtig vigtige point til kontoen. Forspringet før den kamp var på blot 4 point ned til Lyngby under stregen, det blev mandag aften til et forspring på 6 point efter Lyngbys sene pointtab imod AaB. Så der må være liv og glade dage i Nørreskoven i denne uge, for det lugter måske mere af at Sønderjyske kunne blive indhentet end dem selv. Vejle er kommet fint ud til nedrykningsspillet, det er blevet til fire point i de første to kampe, og de har stadig ikke indkasseret mål. Det er primært på det gode defensive fundament, at Vejle skal hente deres point, for de er et af de hold i ligaen, som skaber flest åbne chancer. Hvis de sørger for at holde nullet, så har de heldigvis spillere som Sousa og Faghir, som kan blive farlige selv på halve chancer.

AaB topper den nedre halvdel af Superligaen efter fire point i de to første kampe. De har spillet to vanvittigt åbne kampe imod Sønderjyske og Lyngby, hvor det i begge opgør har været mere held end forstand, at pointhøsten er blevet så fin. Der har været fuldkommen åbent hus i begge deres første opgør, men med 3 og 2 scorede mål, så er chancerne for point jo gode. Det virker til at Hiljemark og Lucas Andersen nærmer sig comeback for AaB, og hvis de kommer i gear inden for den nærmeste fremtid, så vil nordjydernes chance for at ende som det bedste af de dårlige hold øges betydeligt. Men der skal sættes en prop i defensivt for AaB, for marginalerne kan de ikke forvente at have med dem i hver kamp.

Vejle:
Wahid Faghir (Angreb, Fast) – Tvivlsom

AaB:
Lucas Andersen (Kant, Fast) – Tvivlsom
Oscar Hiljemark (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Vejle forventet startopstilling: Brunst; Mølgaard, Greve, Kolinger, Bengtsson; Ezatolahi, Ramadani, Schoop; Sousa, Engel, Ekitike.

AaB forventet startopstilling: Rinne; Pallesen, Thelander, Ross, Ahlmann; Granli Ferreira; Kusk, Fossum, Samuelsen; Prica.

Odds-forslag: NU må heldet være sluppet op

Det bliver et uhyre tæt opgør i Vejle, hvis vi skal tro på bookmakerne. Som de fleste kampe i nedrykningsspillet er det ikke nemt at udpege en vinder her, alle hold i den nederste del af tabellen kan slå hinanden, det har vi allerede set. AaB topper den nederste halvdel, men de viser altså ikke skræmmende styrke i Aalborg. I første kamp imod Sønderjyske var sejren mest af alt et udtryk for modstanderens kritisable niveau, mens de i Lyngby skal prise sig lykkelig for at de fik et point med dybt inde i dommerens overtid.

Der er ikke meget der tyder på, at vi får endnu et åbent opgør denne gang. Vejle de er ekstremt påpasselige, der satses ikke unødvendigt, og det bliver spændende at se om AaB har værktøjerne til at bryde et defensivt orienteret mandskab op. Det er ikke lykkedes hverken Lyngby eller OB at komme på tavlen imod Vejle i de seneste to kampe, de virker ekstremt solide med deres defensive udgangspunkt. Lige meget hvordan man vender og drejer det, så er der altså mest på spil for hjemmeholdet i dette opgør. AaB vil selvfølgelig gerne tage 7.pladsen, men at kæmpe for at undgå nedrykning, må give hjemmeholdet en motivationsfordel. Vi tror, at AaB’s marginaler er sluppet op, efter fire point i to middelmådige kampe. Anbefaling bliver en snæver sejr til hjemmeholdet.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Vejle – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • Vejle indtager pladsen lige over nedrykningsstregen med en statistik på 7-7-10 og en målscore på 26:37. De fik senest 3 tiltrængte point imod OB.

  • AaB ligger solidt i toppen af nedrykningsspillet, de har ti point ned til Lyngby under stregen. Nordjyderne har en statistik på 8-8-7 og en målscore på 29:34.

  • Allan Sousa har været varmeste mand for Vejle i denne sæson, den vævre kantspiller står noteret for 7 mål i ligaen. Han blev matchvinder i seneste opgør ude imod OB.

  • Norske Iver Fossum er topscorer for AaB med foreløbig 8 sæsonscoringer. Han var på pletten mandag aften med en sen udligning imod Lyngby.

  • De to første indbyrdes opgør i sæsonen er endt med en sejr til hver, begge gange er det udeholdet, som er løbet med 3 point. Så det betyder vel at AaB løber med alle 3 point denne gang?

Skriv et svar