18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SpilXperten lancerer Lynholdet-pulje med 6.000 kr. i præmier

Deltag i “SpilXpert-ligaen” på Lynholdet og kæmp med om førstepræmien på 3.000 kroner, når Superligaens slutspil afvikles over de næste 10 runder.

SpilXpert-ligaen på Lynholdet: Sådan deltager du

Det er slet ikke så svært at være med. Følg blot trinnene herunder:

 1. Login på Lynholdet eller opret en bruger på Lynholdet.dk
 2. Vælg “SpilXpert-ligaen” i lobbyen*
 3. Tryk “Ny kupon”
 4. Vælg 11 spillere til dit hold

*Når du kommer til Lynholdet-lobbyen kan du opleve, at SpilXpert-ligaen ikke er synlig ved første øjekast, fordi kun et udpluk af de mange spil vises. Hvis du opretter en konto eller logger ind, kan du imidlertid navigere dig frem til SpilXpert-ligaen og tilmelde dig.

Rangliste, præmier og struktur

Til hver runde af Superligaen kommer der et nyt spil på Lynholdet. Spillene hedder “SpilXpert-ligaen”, og hver kupon koster 25 kroner.

Du kan oprette op til fem hold til hver runde, men kun pointene fra dit bedste hold tæller med i ranglisten.

Den samlede vinder løber med 3.000 kroner – og der er præmier til top 3.

 1. præmie = 3.000 kroner
 2. præmie = 2.000 kroner
 3. præmie = 1.000 kroner

Vinderne får direkte besked via email, efter sidste runde er færdigspillet, hvilket er i starten af juni. Præmierne udbetales som GoGift-gavekort.


Rundepræmier

Du kan også vinde rundepræmier for hver af de 10 runder i Superligaen, slutspillet består af. Præmiepuljen i runderne varierer med deltagerantallet (det gælder både det samlede beløb og antallet af præmierede placeringer).

Psst… vores dygtige skribent, Jesper Carstens (aka. Damiano på Lynholdet), vandt rundepræmien sidste gang, så det er måske ikke helt skidt at holde øje med hans tips og tricks til Lynholdet her på SpilXperten. Hop direkte til hans seneste artikel her.

Runder i SpilXpert-ligaen

 1. runde: 31. marts
 2. runde: 9. april 
 3. runde: 14. april 
 4. runde: 21. april
 5. runde: 28. april
 6. runde: 6. maj
 7. runde 12. maj 
 8. runde: 21. maj
 9. runde: 26. maj
 10. runde: 3. juni

Datoerne for runderne i “SpilXpert-ligaen” kan ændres, hvis Superligaen programsætter anderledes. Spillene vil som udgangspunkt indeholde alle Superliga-kampene i en weekend.

Det vil sige, at kampe fra både kvalifikation og mesterskabspuljerne er inkluderet. 

Spillene vil som udgangspunkt være tilgængelige tirsdag eftermiddag – og spilstart er når første kamp i Superliga-runden fløjtes i gang – det vil sige typisk fredag kl. 19.00.

Hvad er Lynholdet?

Se videoen nedenfor for at blive klogere på Lynholdet, eller gå til Lynholdet.dk for at læse mere om regel- og pointsystemet i spillet.

Læs desuden Lynholdets startguide for at blive klogere på spillet.

I samarbejde med Expekt

Expekt er SpilXperten-partner på konkurrencen.

Se Expekts odds på den kommende runde i Superligaen her:

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Unfortunately, no events are available at this point. Please check back later.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 5. jun. 22:27.

Har du ikke allerede en konto hos Expekt, kan du læse mere om bookmakerens velkomsttilbud herunder.

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

1 Kommentar

Skriv et svar