18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SønderjyskE – Viborg: Odds og optakt den 21. maj 2022

Mads Albæk og SønderjyskE skal i næste sæson prøve kræfter med den næstbedste danske række. (Foto: Bildbyrån)
Mads Albæk og SønderjyskE skal i næste sæson prøve kræfter med den næstbedste danske række. (Foto: Bildbyrån)

Sidste spillerunde af Superliga-sæsonen løber af stablen lørdag eftermiddag, og mens Sønderjyske ikke kæmper for andet end æren, så skal Viborg sikre minimum 1 point for at være sikker på 1.pladsen i nedrykningsspillet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SønderjyskE – Viborg. Der er kampstart lørdag d. 21. maj 2022 kl. 17:00. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


SønderjyskE – Viborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Sydbank-Park, Haderslev
Vejret: 15° og svag vind

Optakt til SønderjyskE – Viborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Superligaen er på vej på sommerferie, men først skal vi lige have klaret den sidste spillerunde, som løber af stablen på lørdag. Sønderjyske kan ikke længere redde skærene i Superligaen, og må indstille sig på en sæson i den næstbedste række til næste sæson. Oprykkerne fra Viborg har til gengæld gjort en god figur, og står på tærsklen til en playoff-kamp om europæisk deltagelse til næste sæson, så der går formentlig ikke helt ‘sommerferiekamp’ i den i Haderslev.

SønderjyskE har haft en lille opblomstring på det seneste. Sønderjyderne er uden nederlag i de seneste fire ligakampe, men kun én af dem er endt i sejr, og det er altså ikke nok, når man ligger og roder i bunden af rækken. Sønderjyskes skæbne er afgjort, det bliver en tur ned i 1.division, så der er kun ære og kosmetik at spille om lørdag eftermiddag. Der er lidt fraværskvaler hos hjemmeholdet, som må undvære Banggaard, Berggren, og Gartenmann.

Viborg har gjort et virkelig flot comeback til den bedste danske række! De når godt nok ikke bronzemedaljer som Silkeborg, men mindre kan også gøre det. Ikke nok med at endnu en sæson i Superligaen er sikret for længst, så kan den nuværende 1.plads i nedrykningsspillet også ende med at give europæisk fodbold til næste sæson. Forspringet ned til OB er på 3 point inden sidste spillerunde, så 1 point vil være nok til med sikkerhed at ende øverst blandt de seks nederste i rækken. Viborg er uden nederlag i de seneste fire kampe, så det lover godt.


SønderjyskE:

  • Patrick Banggaard (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Daniel Prosser (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
  • Emil Berggreen (angreb, Fast) – Skadet
  • Stefan Gartenmann (Forsvar, Fast) – Karantæne


Viborg:

  • Mikkel Andersen (Mål, Fast) – Skadet
  • Tobias Bech (Kant, Fast) – Skadet
  • Ibrahim Said (Kant, Fast) – Skadet

SønderjyskE forventet startopstilling: Flø; Vinderslev, Soulas, Sanneh, Dal Hende; Kornvig, Albæk, Gallegos, Thomsen, Frederiksen; Christiansen

Viborg forventet startopstilling: Lund Pedersen; Anyembe, Bürgy, Kramer, Sørensen; Zamburek, Grønning, Bonde; Lonwijk, Grot, Bakiz


Odds på SønderjyskE – Viborg

Oddsene peger på Viborg som kampens favoritter. 


Odds-forslag: X’et er nok for Viborg

En sejr til Sønderjyske vil sende dem væk fra sidstepladsen og op på 11.pladsen, men det ændrer altså ikke ved at den står på 1.divisionsbold i næste sæson. Selvfølgelig vil sønderjyderne gerne på sommerferie med en sejr i bagagen, men motivationen kan altså ikke være tårnhøj. Viborg skal bruge minimum 1 point for at sikre sig playoff-pladsen i den nederste del af rækken, så gæsterne har altså lidt på spil her.

De indbyrdes opgør i sæsonen har været ganske tætte med to X’er og en et-målssejr til Viborg. Det er altså to rimelig jævnbyrdige mandskaber vi har med at gøre her, to hold, som ynder at spille med musklerne, og som ikke er kendt for smukt angrebsspil. Ingen af de to har tabt i de seneste fire kampe, hvor det er blevet til tre X’er og en sejr til hver. Hverken Sønderjyske eller Viborg vælter sig altså i sejre, og med tanke på, at X’et vil være nok for Viborg, så virker det som et sandsynligt bud på et udfald her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
3,55
Uafgjort
Gå til nordicbet *


SønderjyskE – Viborg: Statistik, topscorer og H2H

  • SønderjyskE skraber bunden med 23 point, en statistik på 4-11-16 og en målscore på 28:52.

  • Viborg topper nedrykningsspillet med 41 point. Statistikken er på 9-14-8 og 43:43.

  • Emil Berggren er topscorer for hjemmeholdet med 4 scoringer.

  • Jakob Bonde er topscorer hos gæsterne med 6 kasser.

  • Sæsonens første to indbyrdes opgør endte begge uafgjort, mens Viborg vandt det seneste opgør med 2-1.

     


Expected Goals: SønderjyskE vs. Viborg de seneste tre kampe:

SønderjyskEResultatxGViborgResultatxG
OB – SønderjyskE(1-1) 2,29 – 0,55Viborg – AGF(1-0) 1,17 – 0,8 
SønderjyskE – Nordsjælland(1-1) 1,24 – 1,28 OB – Viborg(1-1) 2,15 – 1,27 
AGF – SønderjyskE(1-1) 1,3 – 1,23 Viborg – Vejle(2-2) 1,38 – 1,04 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Hvornår spilles SønderjyskE – Viborg?

SønderjyskE – Viborg spilles lørdag den 21. maj 2022 klokken 17:00.

Hvor spilles SønderjyskE – Viborg?

SønderjyskE – Viborg spilles på Sydbank-Park i Haderslev

Skriv første kommentar

Skriv et svar