18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SønderjyskE – Vejle Boldklub: Odds og optakt den 25. april 2021

SønderjyskE tager mod Vejle i en af de tidlige kampe søndag. Holdet fra Haderslev stirrede kortvarigt ind i afgrunden med truende exit fra DBU Pokalen og risiko for kraftig involvering i nedrykningskampen. Men det har de løst fremragende, og nu ser verden igen dejlig ud i Sønderjylland. Men Vejle vandt senest, de var på besøg på Sydbank Park, og de kommer med en frisk sejr i benene. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SønderjyskE – Vejle Boldklub. Der er kampstart søndag d. 25. april 2021 kl. 14:00. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+.

GÅ TIL


SønderjyskE – Vejle Boldklub: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 11° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 10. juni 2021 10:20.


Optakt til SønderjyskE – Vejle Boldklub: Skader, karantæner og startopstillinger

Det lignede en kort stund et paradoks, at SønderjyskE skal spille pokalfinale 13. maj mod Randers FC og så samtidig lignede et mandskab, der skulle kæmpe hårdt for at undgå at havne i nedrykningsrisiko. Men to flotte kampe mod OB og Lyngby har givet positivt udbytte, og nu ligner det igen en klassisk stabil sæson for SønderjyskE i ligaen, som bliver krydret med finale i DBU Pokalen for andet år i træk – og som forsvarende pokalmestre. 

Det kan blive et ret fornøjeligt forår for træner Glen Riddersholm og hans hårdtarbejdende mandskab. De viste forrygende modstandskraft i Odense, hvor de ellers blev reduceret til 10 mand, og de var endda bagud 1-0, men de fik kæmpet sig tilbage, udlignet og holdt fast ved det ene point. Et par dage senere rejste de så til Lyngby og mødte tidens formhold – i hvert fald i nedrykningsspillet – som de besejrede 1-0. Ganske vist med en lidt defensiv udgangsposition og et kontroversielt rødt kort til Lyngby undervejs, men det står ingen steder i tabellen, og SønderjyskE har nu syv point ned til Lyngby under nedrykningsstregen med seks runder igen. 

Vejle Boldklub må have følt den fæle ånde af nedrykning, mens Lyngby kom buldrende bagfra, men det har de tacklet fint, og med 3-0 over AC Horsens er de nu pludselig i spil til en topplacering i nedrykningsspillet. To sejre og to uafgjorte har de foreløbig indkasseret siden grundspillet, og de har nu – ligesom værterne – syv point til Lyngby under nedrykningsstregen. Faktisk har de jo bare fire point op til aaB på 1. pladsen, som giver en mulighed for europæisk kvalifikation. Det ville være noget af et plot twist i Nørreskoven. 

De sluttede grundspillet med en ørefigen i Herning, hvor de tabte 5-0 til FC Midtjylland, men i de fire kampe i nedrykningsspillet har Vejle Boldklub bare lukket ét enkelt mål ind. De må formentlig stadig undvære den unge angriber, Wahid Faghir, men i hans fravær er Allan Sousa gået i gang med at score mål igen, og den unge franskmand Hugo Ekitike har også stemplet ind og scorede to gange mod AC Horsens i seneste kamp. Det pibler, spirer og blomstrer på alle måder lige nu, og foråret er for alvor kommet til Nørreskoven, hvis de endnu engang henter alle tre point med hjem fra Haderslev.  

SønderjyskE:

  • Mads Albæk (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Vejle Boldklub:

  • Tobias Mølgaard (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Wahid Faghir (Angreb, Fast) – Tvivlsom

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Gartenmann, Kanstrup, Banggaard; Simonsen, Hassan, Mpindi, Vinderslev, Dal Hende; Wright, Jacobsen.

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Brunst; Yamga, Ojala, Kolinger, Bengtsson; Schoop, Ezatolahi, Ramadani; Sousa, Ekitike, Engel.

Odds på SønderjyskE – Vejle Boldklub

Oddsene indikerer, at hjemmeholdet er meget kneben favorit i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 10. juni 2021 10:20.


Odds-forslag: To hold i form – men er nedrykningsspøgelset helt væk?

Det er to hold i helt enorm medvind, der kommer til opgøret her. SønderjyskE har både i pokalen og ligaen vist øget stabilitet, og de to ligakampe i Odense og Lyngby har været disciplinerede indsatser krydret med hårdt arbejde. Dét ved vi, de kan. Spørgsmålet er, om ikke SønderjyskE vurderer, at chancen for europæisk bold er større i pokalfinalen end ved at vinde nedrykningsspillet? Dét kan betyde, at sønderjyderne stadig holder mere øje med bunden end sigter mod AaB i toppen. Dermed skal de stadig tage vare på alle tænkelige muligheder for point frem for at fare frem uden omtanke for nødvendigvis at sætte en stribe sejre sammen. 

Dén tilgang kender de allerede i Vejle. I deres seneste fire kampe er der i alt scoret 1,5 mål pr. kamp, og de har selv stået for 3 af de i alt 6 mål i seneste kamp mod bundproppen AC Horsens. Det betyder, de første tre kampe i nedrykningsspillet bød på 1 (ét) mål i snit. Selv om der er medvind lige nu for Vejle Boldklub, er der ingen tvivl om, at deres sæsonmål handler om overlevelse. I den henseende er det rigeligt fint for dem, hvis de slipper fra udekampene med et point af gangen. Derfor bliver anbefalingen her, at de to hold låser hinanden fast i en taktisk og chancefattig affære, og så ender det med en forsigtig pointdeling. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
3,00
Uafgjort
Besøg Bwin *


SønderjyskE – Vejle Boldklub: Statistik, topscorer og H2H

  • SønderjyskE er på 2. pladsen i nedrykningsspillet med 32 point for 26 kampe.

  • SønderjyskEs statistik for hele sæsonen er nu på 9-5-12 og en målscore på 36:39. De foreløbig fire kampe i nedrykningsspillet har givet 4 point. 

  • Vejle Boldklub er nummer 3 i nedrykningsspillet med 32 point for 25 kampe. 

  • Statistikken for vejlenserne er 8-8-10 og målscoren 30:38. Deres første fire kampe efter grundspillet har givet dem imponerende 8 point.

  • Hos SønderjyskE holder Anders K. Jacobsen fast i æren som topscorer med 10 sæsontræffere.

  • Vejle Boldklubs topscorer er Allan Sousa, der har scoret 8 mål i sæsonen. 

  • Seneste indbyrdes møde i Haderslev var 7. februar 2021, hvor Vejle Boldklub hentede en 1-0-sejr.


Expected Goals: SønderjyskE – Vejle Boldklub – de seneste tre kampe

SønderjyskEResultatxGVejle BoldklubResultatxG
Lyngby – SønderjyskE(0-1)1,08 – 0,40Vejle Boldklub – AC Horsens(3-0)1,86 – 0,11
OB –
SønderjyskE
(1-1)0,93 – 0,79Vejle Boldklub – AaB(1-1)0,25 – 1,45
SønderjyskE –
FC Midtjylland
(3-1)1,08 – 1,98OB – Vejle Boldklub(0-1)0,79 – 1,20
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar