18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SønderjyskE – Vejle: Odds og optakt den 22. april 2022

Efter 13 kampe uden sejr hentede SønderjyskE endelig 3 point, da de mandag slog AGF med 2-1. (Foto: Bildbyrån)
Efter 13 kampe uden sejr hentede SønderjyskE endelig 3 point, da de mandag slog AGF med 2-1. (Foto: Bildbyrån)

Det er et vaskeægte bundopgør, som løber af stablen fredag aften i Haderslev. SønderjyskE skraber bunden i Superligaen, mens Vejle indtager 11.pladsen. Efterhånden resterer kun et spinkelt håb om overlevelse for de to klubber, som død og pine skal bruge 3 point for at holde sig i live. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SønderjyskE – Vejle. Der er kampstart fredag d. 22. april 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay. 

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


SønderjyskE – Vejle: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 12° og let vind

Optakt til SønderjyskE – Vejle: Skader, karantæner og startopstillinger

Der resterer 6 spillerunder af Superliga-sæsonen, og der er dermed 18 point tilbage at spille om. Både SønderjyskE og Vejle har desperat brug for point, for lige nu hænger de altså med røven i vandskorpen. SønderjyskE skraber bunden af tabellen med 17 point, mens Vejle på 11.pladsen står noteret for 19 point, de to klubber har henholdsvis 9 og 7 point op til FC Nordsjælland over stregen, så håbet lever altså stadig, men der er ikke råd til at træde forkert særlig mange gange før det vil være endegyldigt slut.

SønderjyskE hentede en enorm vigtig sejr i mandagens opgør mod AGF, som blev vundet med 2-1. Det var tæt på at ende uden sejr for 14.kamp i træk for sønderjyderne, men i overtiden stangede Nicolai Thomsen bolden i nettet på fremragende vis, og sørgede dermed for at holde et spinkelt overlevelseshåb i live. På trods af sølle 5 kampe i SønderjyskE-trøjen er Emil Berggren allerede topscorer for hjemmeholdet med 4 mål, så det må ærgre alle i og omkring Haderslev, at angriberen ragede et torskedumt rødt kort til sig i tillægstiden mod AGF.

Vejle havde en gylden mulighed for at gøre overlevelseschancerne større, da de mandag tog imod FC Nordsjælland hjemme i Nørreskoven. Med en sejr kunne Vejle mindske nordsjællændernes forspring til blot 4 point, men på trods af +80 minutter i overtal, på eget græs, med kniven for struben, lykkedes det ikke Prelecs mandskab at hive sejren i land. 0-0’eren mod FCN var den fjerde kamp i streg uden sejr for gæsterne, og hvis det fortsætter sådan, så bliver det selvsagt svært at kravle længere op i tabellen.


SønderjyskE:

  • Emil Berggreen (Angreb, Fast) – Karantæne


Vejle:

  • Luka Djordevic (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Holm, Gartenmann, Sanneh, Dal Hende; Kornvig, Albæk, Thomsen; Frederiksen, Buch, Gallegos

Vejle forventet startopstilling: Brunst; Albentosa, Kolinger, Okopu; Mølgaard, Ofori, Drammeh, Albornoz; Sousa, Djordjevic, Mucolli


Odds på SønderjyskE – Vejle

Oddsene peger på Sønderjyske som kampens favoritter. 


Odds-forslag: Jagten på overlevelse kaster mål af sig

Der er ikke så meget at rafle om, der skal 3 point på bordet fredag aften i dette ekstremt vigtige bundbrag i Superligaen. Hverken Sønderjyske eller Vejle er i en position, hvor et X vil gavne dem særlig meget, så det må forventes at begge mandskaber sætter alt ind på sejren. Hjemmeholdet er selvfølgelig værst stillet ved en uafgjort, men Vejle er simpelthen også nødt til at vinde nogle fodboldkampe, hvis de vil spille med i den bedste danske fodboldrække til næste sæson.

Det fordrer udmærket for underholdningen, at uafgjort ikke stiller hverken Sønderjyske eller Vejle tilfredse. De to bundhold skal op og vove pelsen på et eller andet tidspunkt i kampen, og det må da kaste mål af sig. Det er ikke sikkert, at der bliver angrebet med hovedet under armen fra første fløjt, men opgøret bør åbne sig op nå tættere vi kommer på slutfløjtet. Vi har godt nok ikke at gøre med de mest sindsoprivende offensive mandskaber i ligaen, men kampscenariet gør at det aldrig kommer til at gå i stå. Anbefalingen lyder på mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,83
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


SønderjyskE – Vejle: Statistik, topscorer og H2H

  • SønderjyskE skraber bunden af Superligaen med 17 point, en statistik på 3-8-15 og en målscore på 22:48.

  • Vejle er næstsidst med 19 point, en statistik på 4-7-15 og en målscore på 24:52.

  • Emil Berggren har kun spillet 5 kampe for SønderjyskE, men er allerede holdets topscorer med 4 kasser. Desværre for hjemmeholdet afsoner han karantæne denne gang.

  • Arbnor Mucolli er topscorer for gæsterne, ligeledes med 4 mål.

  • Sæsonens første to indbyrdes opgør er endt i en sejr til hver. Hjemme i Haderslev vandt Sønderjyske med 1-0, mens de måtte se sig slået med 3-1 i Nørreskoven.

     


Expected Goals: SønderjyskE vs. Vejle de seneste tre kampe:

SønderjyskEResultatxGVejleResultatxG
SønderjyskE – AGF(2-1) 0,82 – 0,76Vejle – Nordsjælland(0-0) 1,41 – 0,31 
Nordsjælland – SønderjyskE(2-0) 1,57 – 1,01 OB – Vejle(2-1) 0,46 – 1,03 
SønderjyskE – OB(2-2) 0,77 – 1,38 Vejle – Viborg (2-2) 1,18 – 2,79 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Hvornår spilles SønderjyskE – Vejle?

SønderjyskE – Vejle spilles fredag den 22. april 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles SønderjyskE – Vejle?

SønderjyskE – Vejle spilles på Sydbank Park i Haderslev

Skriv et svar