18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SønderjyskE – OB: Odds og optakt den 2. maj 2021

Foto: Bildbyrån

SønderjyskE tager hjemme på Sydbank Park mod OB. Det er nummer to mod nummer tre i nedrykningsspillet, og de spiller altså om, hvem der skal være førsteudfordrer til AaB i kampen om at slutte øverst blandt de nederste. Det er OBs eneste mulighed for at kvalificere sig til europæisk bold, mens SønderjyskE har en pokalfinale midt i maj, som kan sende dem ud i verden efter sommerferien. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SønderjyskE – OB. Der er kampstart søndag d. 2. maj 2021 kl. 14:00. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


SønderjyskE – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 11° og svag vind samt risiko for nedbør

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

SoenderjyskE
OB
Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 13:59.


Optakt til SønderjyskE – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

SønderjyskE har scoret et mål i hver af deres seneste tre kampe. Det har givet dem syv point, og det er jo tæt på maksimalt udbytte af et relativt sølle antal scoringer. De tre kampe har sendt holdet fra betænkelighed nærhed af nedrykningskampen til nu at have 10 point ned til de farlige pladser med fem runder igen. De kan i stedet vende blikket op i tabellen, hvor der lige nu er bare ét point op til AaB på nedrykningsspillets førsteplads. 

Men sønderjyderne kan selvfølgelig også så småt begynde at skimte endnu en pokalfinale i horisonten. 13. maj møder de Randers FC i Aarhus i årets pokalfinale, og for SønderjyskE er det andet år i træk, de er nået til finalen, som de endda vandt sidste sæson. Så der er vel ikke noget at sige til, hvis de sparer en spiller eller to her og der for at være i optimal tilstand til finalen om halvanden uge?

Der er til gengæld ingen som helst grund til at spare noget som helst i Odense. OB vandt i sidste runde 2-0 over Lyngby i en 6-pointskamp, og nu har fynboerne otte point ned til de grimme pladser og bare tre point op til AaB. Men fynboerne har ikke en pokalfinale at falde tilbage på, så de kan gå all-in på ligaen og de resterende fem runder, hvor de med lutter sejre simpelthen kan sørge for, de ender øverst i tabellen og får en kamp mod mesterskabsspillets nummer fire om en plads i Europa. 

Siden sportschef Michael Hemmingsen fyrede træner Jacob Michelsen og indsatte sig selv om midlertidig træner, er det nu ellers ikke, fordi det har været ren optur og baghjul til de andre nede i nedrykningsspillet. To uafgjorte og to nederlag var det blevet til forud for sidste rundes sejr over Lyngby, så reelt gør de nok klogt i stadig at have i hvert fald det ene øje på nedrykningsstregen i Odense.  

SønderjyskE:

 • Marc Dal Hende (Back, Fast) – Skadet
 • Mads Albæk (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

OB:

 • Oliver Christensen (Mål, Fast) – Skadet
 • Janus Drachmann (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Aron Thrandarsson (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Oliver Lund (Back, Fast/Reserve) – Karantæne

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Gartenmann, Banggaard, Kanstrup; Simonsen, Vinderslev, Ekani, Holm; Hassan, Wright, Jacobsen.

OB forventet startopstilling: Mandé; Andersen, Tverskov, Larsen; Østrøm, Kløve, Okosun, Thomasen, Skjelvik; Kadrii, Jebali.

Odds på SønderjyskE – OB

Skæver vi til oddsene, fortæller de os, at bookmakerne tror mest på sejr til SønderjyskE i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 13:59.


Odds-forslag: Tilsyneladende intet skiller uafgjort-eksperterne

SønderjyskE har spillet seks hjemmekampe i ligaen i 2021. Det er blevet til to sejre, en uafgjort og tre nederlag. Sejrene er kommet mod AC Horsens og Vejle Boldklub, mens de har tabt til AC Horsens, Vejle Boldklub og Lyngby. Endelig har de spillet uafgjort mod søndagens modstander fra OB. 

Fynboerne har spillet syv udekampe i 2021. De har vundet to – mod FC Nordsjælland og AaB – og så har de tabt to i opgør mod Vejle Boldklub og AaB. Endelig er det blevet til tre uafgjorte. To gange mod AC Horsens og så en enkelt mod SønderjyskE. I tabellen har OB 33 point, mens SønderjyskE har 35, og de sigter begge efter to ting: Undgå at blive hentet af Lyngby med aktuelt 25 point og at hente AaB, som har 36 point. 

Derfor er det absolut ikke et ligegyldigt opgør for nogen af holdene, og de vil formentlig gøre et bravt forsøg på at nappe alle tre point. Men efterhånden som kampen skrider frem, vil de nok nå frem til, at det er helt ok at undgå nederlag her. Det holder begge hold inde i kampen – uanset resultatet af AaB-Lyngby, som spiller allerede fredag – og så er det i øvrigt ved at ligne en vane, at de to mandskaber deler med hinanden. Seks af de seneste syv indbyrdes møder (inklusive en træningskamp) er endt 1-1. Og 9 af de seneste 11 møder er endt uafgjort. Det ligner et kryds. Anbefalingen bliver i hvert fald pointdeling i Haderslev. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
3,45
Uafgjort
Besøg Cashpoint *


SønderjyskE – OB: Statistik, topscorer og H2H

 • SønderjyskE er nummer 2 i nedrykningsspillet med 35 point efter 27 kampe. 

 • Statistikken for SønderjyskE er 10-5-12 og målforskellen 37:39. 

 • På tabellens tredjeplads finder vi OB, som har 33 point efter 27 runder. 

 • Fynboernes statistik siger 8-9-10 og 31:34. 

 • Anders K. Jacobsen er topscorer for SønderjyskE med foreløbig 10 sæsonmål.

 • OBs topscorer hedder Issam Jebali, og tuneseren står for 8 pletskud. 

 • I det første møde i nedrykningsspillet delte de to hold 1-1 i Odense 18. april.
 • Seneste møde i Haderslev var 4. marts 2020, og også det opgør endte 1-1. Faktisk er det endt 1-1 de seneste fire gange, de to hold har stået over for hinanden.


Expected Goals: SønderjyskE – OB – de seneste tre kampe

SønderjyskEResultatxGOBResultatxG
SønderjyskE – Vejle Boldklub(1-0)1,38 – 1,68OB – Lyngby(2-0)1,04 – 0,63
Lyngby – SønderjyskE(0-1)0,40 – 1,08AaB – OB(3-2)3,07 – 1,98
OB – SønderjyskE(1-1)0,93 – 0,79OB – SønderjyskE(1-1)0,93 – 0,79
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar