18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SønderjyskE – Lyngby: Odds og optakt den 17.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Torsdag eftermiddag fik SønderjyskE sig en gigantisk pokalskuffelse, da de tabte finalen i Sydbank Pokalen med 4-0 til Randers FC. I Superligaens nedrykningsspil, kan de dog stadig nå at spille sig på 1.pladsen, formår de at rejse sig hjemme imod Lyngby, som allerede er rykket ned i 1.division? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SønderjyskE – Lyngby. Der er kampstart mandag d. 17. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport.  

GÅ TILSønderjyskE – Lyngby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aydin Uslu
Stadion: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 13° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 20:02.


Optakt til SønderjyskE – Lyngby: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev ikke til et forsvar af pokaltitlen for Glen Riddersholm og hans Sønderjyske mandskab, den så betydningsfulde pokalfinalen, var blot lige gået i gang da Sønderjyske kom bagud, og det skulle vise sig, at blive en lang kristi himmelfartsdags for sønderjyderne. Der kom aldrig spænding i det opgør, og det bliver spændende at se om de kan ligge 4-0 skuffelsen bag sig, og finde fokus til sæsonens sidste tre kampe. 1.pladsen i nedrykningsspillet kan potentielt betyde europæisk fodbold til næste sæson, og Sønderjyske kan med en sejr mandag aften bringe sig alene i spidsen af den nederst halvdel i Superligaen.

Det var en imponerende slutspurt Lyngby satte ind for et par måneder siden, pludselig væltede pointene ind på kontoen, og selv spillemæssigt var det ganske imponerende fodbold, der blev leveret. Men, men, men.. De kongeblå fra Nordsjælland kunne altså ikke holde kadencen, med fire nederlag i de seneste fire spillerunder, er det nu sikkert og vist, at Lyngby må en tur ned i 1. division. Der er spået lidt ændringer i Lyngby truppen til de sidste kampe, ikke alle spillere fortsætter i klubben efter sommerferien, så nu er der mulighed for at give spilletid til nogle af de spillere, som tager turen med ned i den næstbedste danske række.

SønderjyskE:

  • Stefan Gartenmann (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Rasmus Vinderslev (Midtbane, Fast) – Covid-19

Lyngby:

  • Brian Hamalainen (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Frederik Gytkjær (Angreb, Fast) – Skadet

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Kanstrup, Schmiedl, Banggaard; Simonsen, Hassan, Ekani, Albæk, Dal Hende; Jacobsen, Wright

Lyngby forventet startopstilling: Schram; Jørgensen, Enghardt, Tshiembe, Crone; Hebo, Rømer, Kornvig; Kaastrup, Nielsen, Warming


Odds på SønderjyskE – Lyngby

Oddsene indikere, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Ære er en ting i Sønderjylland!

Sønderjyske satte virkelig turbo på i Superligaens nedrykningsspil for en håndfuld runder siden, fra at have været en smule nervøse for Lyngby, som kom buldrende bagfra, står de nu med en rigtig fin mulighed for at ende som det bedste af de dårligste hold. Med en kamp i hånden er der i skrivende stund kun to point op til AaB, som kun formåede et X søndag imod Horsens, så den her ligger lige til det Sønderjyske højreben!

Med det niveau som Lyngby har vist i de seneste fire spillerunder, så er det ikke rigtig et hold man kan bakke op. De virker helt møre efter den flotte slutspurt, som de aldrig nåede at fuldende. Der er varslet rotationer hos nedrykkerne, så det er værd at holde øje med deres startellever. Sønderjyske har som et af de få hold i nedrykningsspillet, faktisk stadig noget at spille for, så hvis Riddersholm og co. får pakket pokalskuffelsen væk, så tror jeg, at der venter 3 nemme point her. Tilskuerne er tilbage på Sydbank Park, og efter den skuffelse som de blev sendt hjem fra Aarhus med i torsdags, så skal spillerne ud og give den en skalle her. Sønderjyske spillerne skylder fansene en sejr, så de kan redde lidt af æren efter pokalfadæsen og den kommer mandag aften!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,91
1-tallet
Besøg Comeon *


SønderjyskE – Lyngby: Statistik, topscorer og H2H

  • Sønderjyske ligger nummer 2 i nedrykningsspillet med sølle to point op til AaB på 1.pladsen, plus en kamp i hånden!

  • Lyngby klarede ikke skærene, efter sidste weekends nederlag til Horsens kan nordsjællænderne ikke længere sikre sig overlevelse i Superligaen.

  • Anders K. Jacobsen er topscorer i Sønderjyske med 10 ligamål i denne sæson.

  • Hos Lyngby er det Hebo, Warming og Emil Nielsen, som deler topscorerværdigheden med 5 kasser hver.

  • Sæsonens fire indbyrdes opgør er endt med to sejre til Sønderjyske, et X og en sejr til Lyngby.


Expected Goals: SønderjyskE vs. Lyngby – de seneste tre kampe

SønderjyskEResultatxGLyngbyResultatxG
Randers FC – SønderjyskE(4-0)4,25 – 0,82Lyngby – Horsens(3-4)1,42 – 1,28
Vejle – SønderjyskE(4-2)2,07 – 1,66AaB – Lyngby(4-0)2,88 – 0,35
SønderjyskE – OB(2-0)1,24 – 0,97OB – Lyngby(2-0)1,04 – 0,68
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar