18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SønderjyskE – FC Nordsjælland: Odds og optakt den 2. august 2021

Foto: Bildbyrån

Mandag aften runder vi 3.spillerunde i Superligaen af i Haderslev, hvor SønderjyskE tager imod FC Nordsjælland. Der plejer at være godt gang i målscoringen når de to hold mødes, men ingen af dem har rigtig fået gang i offensiven i de to første kampe. Bliver der åbnet op for målsluserne, eller bliver det en langgaber i Sønderjylland? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SønderjyskE – FC Nordsjælland. Der er kampstart mandag d. 2. august 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.

GÅ TIL


SønderjyskE – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 18° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. august 2021 16:10.


Optakt til SønderjyskE – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

Før sæsonstart var der ikke stor tiltro til Sønderjyske fra særlig mange fodboldeksperter rundt om i DK. Sønderjyderne har sagt farvel til både sportsdirektør, træner og assistenttræner inden for de seneste 6 måneder, og sidste sæsons topscorer Wright er rykket videre, ligesom Bah gjorde det i vinters. Men det ser nu meget solidt ud i Haderslev her efter to spillerunder. De har ikke indkasseret mål i de to første spillerunder, og er sluppet afsted med fire point i de to kampe. Det må siges at være en helt godkendt start for den nye træner, Michael Boris. Der er masser af Superliga-rutine på holdet, de er solide, godt organiseret og bliver helt sikkert svære at lirke op for de fleste hold i ligaen, offensiven ser dog en anelse tandløs ud indtil videre.

Traditionen tro har der været gang i svingdøren i Farum henover sommeren, en trio af mere rutinerede kræfter i Djorou, Yttergård og lejesvenden fra Ajax, Victor Jensen, er alle fortid i klubben, mens salget af den absolutte profil fra sidste sæson, Kamaldeen Sulemana, blev offentliggjort i den uge, for en eftersigende historisk stor pose penge. Så forudsætninger i FC Nordsjælland er som de plejer at være, de skal endnu engang have implementeret et nyt kuld af unge talenter på holdet. FCN er startet ud med to hjemmekampe, men har ikke rigtig fået nok ud af deres offensive potentiale. I første kamp tabte de 2-1 til oprykkerne fra Viborg, mens de senest spillede 0-0 mod AGF, hvor de egentlig gjorde en god figur, men manglede den afgørende skarphed. Det tager nok lidt tid før de nye unge gutter på holdet har fundet sig helt til rette på i Superligaen.

SønderjyskE:

  • Patrick Banggaard (Forsvar, Fast) – Skadet

FC Nordsjælland:

  • Jonathan Amon (Kant, Reserve) – Skadet
  • Ibrahim Sadiq (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Tochi Chukwuani (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Holm, Gartenmann, Tchamba, Dal Hende; Albæk, Ekani, Vinderslev; Simonsen, K. Jacobsen, Frederiksen

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Vindahl; Døhr Thychosen, Hansen, Nagalo; Villadsen, Kofod Andersen, Diomande, Frese; Coulibaly, Antman, Schjelderup


Odds på SønderjyskE – FC Nordsjælland

Oddsene peger på, at bookmakerne har SønderjyskE som smalle favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 3. august 2021 16:10.

Odds-forslag: Målfesterne stopper her

Sønderjyske vs. FC Nordsjælland er et opgør, som har været garant for mål igennem de sidste par år. I de seneste ti indbyrdes opgør er begge hold kommet på måltavlen, alle ti kampe er gået over 2.5 mål, fem af dem er faktisk også gået over 3.5 og kun én gang er det endt uafgjort. Vanvittigt underholdende!

MEN, vent lige lidt med at spil alle lommepengene på målfest… For fra hvad vi har set fra de to hold indtil videre i denne sæson, så synes jeg ikke umiddelbart, at der burde ligge en målfest at vente her. Sønderjyske har været involveret i to halvtørre kampe mod Silkeborg og Vejle, den første endte helt uden mål, og imod Vejle skulle de bruge 80 minutter på at få gang i scoringen. Så farligere er hjemmeholdet altså heller ikke, men deres defensiv har stået snorlige! FCN har ikke rigtig fået gang i de nye offensive kræfter endnu, der mangler endnu lidt skarphed og selvtillid hos de offensive spillere, og de kunne godt få det svært mod en rutineret Sønderjyske defensiv. De to klubbers indbyrdes målfester skal jo stoppe på et tidspunkt, og det kunne meget vel blive i morgen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,20
Under 2.5 mål
Gå til Unibet *


SønderjyskE – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

  • Sønderjyske er kommet fint i gang med den nye sæson, hvor de har skaffet 4 point i de to første kampe, og stadig ikke har indkasseret mål.

  • FC Nordsjællands unge gutter er ikke kommet så hurtigt ud af starthullerne til denne sæson, og står kun med 1 point efter to kampe.

  • Anders K. Jacobsen får lov at lede det sønderjyske angreb i denne sæson, han stod for 10 træffere i Superligaen i sidste sæson, og mon ikke, at der stadig er lidt mål tilbage i ham?

  • FC Nordsjælland har sagt farvel til sidste års topscorer Sulemana, så nu skal de hive en ny kanin op ad hatteni Farum! Sæsonens eneste mål blev sat ind af Oliver Antman, som også er forventet at starte i front i morgen.

  • Sønderjyske og FCN var i direkte duel to gange i sidste sæson, og begge gange endte det 2-1 – en sejr til Sønderjyske og en til FCN.


Expected Goals: SønderjyskE vs. FC Nordsjælland – de seneste tre kampe

SønderjyskEResultatxGFC NordsjællandResultatxG
SønderjyskE – Vejle(1-0)1,23 – 1,58FC Nordsjælland – AGF(0-0)0,74 – 0,41
Silkeborg IF – Sønderjyske(0-0)1,06 – 1,15FC Nordsjælland – Viborg(1-2)2,53 – 1,39
Sønderjyske – Viborg FF(1-4)0,79 – 0,74Antwerp – FC Nordsjælland(1-1)0,58 – 0,63
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar