18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sønderjyske – Brøndby IF: Odds og optakt den 19. september 2021

Foto: Bildbyrån

Sønderjyske lægger søndag eftermiddag græs til et opgør mod de forsvarende mestre fra Brøndby IF. Gæsterne kommer fra europæisk opgave i torsdags, hvor de delte 0:0 på Vestegnen med tjekkiske Sparta Prag, mens Sønderjyske har haft endnu en midtuge til at træne deres presspil. Det har ikke siddet helt i skabet endnu. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sønderjyske – Brøndby IF. Der er kampstart søndag d. 19. september 2021 kl. 16:00. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Sønderjyske – Brøndby IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 16° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

SønderjyskE
Brøndby IF
Odds are subject to change. Last updated 19. september 2021 16:05.

Optakt til Sønderjyske – Brøndby IF: Skader, karantæner og startopstillinger

Med ankomsten af tyske Michael Boris var det meningen, der skulle komme et helt nyt udtryk til Sønderjyske. Det positive må siges at være, at der ikke har været lige så mange opsigtsvækkende historier om Boris, som der var om hans landsmand, Hyballa, i Esbjerg, men på minussiden må være, at det blot er blevet til en enkelt sejr i otte forsøg, og de seneste seks kampe har givet fem nederlag og en enkelt uafgjort, og det er bare blevet til fire scoringer i de første otte opgør i sæsonen. 

Nu har Daniel Prosser scoret i de seneste tre kamp, mens den unge nigerianer Anthony Taiwo sendte tre kasser i nettet i 5:0-sejren i DBU Pokalen mod Hillerød Fodbold, som kom i hus kort før landskampspausen. Men nu skal de spirende mål også snart begynde at udmønte sig i sejre og point på kontoen, så holdet kan bevæge sig i det mindste en anelse op i tabellen. De kommende kampe i Superligaen byder på AGF, AaB, FC København og FC Midtjylland, og giver de heller ikke en sejr, kan det se meget tungt ud for sønderjyderne.

Tungt er det vel også at være fan af de blågule fra Vestegnen for tiden, for efter 15 års tørke kom mesterskabet endelig tilbage til Brøndby IF i sidste sæson, og det har klubben så forvaltet ved at sælge ud af profilerne og tilføre en stribe spillere med potentiale, men de har endnu ikke formået at løfte holdet til toppen af tabellen. Derfor er Brøndby IF efter otte runder placeret på ligaens ottendeplads med blot en enkelt sejr, og torsdag indledte de gruppespillet i Europa League med en hjemmekamp mod Sparta Prag, som endte 0:0. 

Det var trods alt kun anden gang i sæsonen, at de blågule måtte forlade banen uden at score, men de har så også revanche til gode i Haderslev, hvor de har tabt de seneste to gange, de har været på besøg. Senest faktisk 2:0 og altså uden at komme på tavlen. I den kommende uge spiller Brøndby IF kamp i DBU Pokalen mod Allerød, og ugen efter gælder det så en udekamp mod franske Lyon, som formentlig er den stærkeste modstander i en i øvrigt meget vanskelig gruppe for Brøndby IF. Men lige nu er det klogt at fokusere på den direkte modstander, for der skal flere sejre ind på kontoen i Superligaen, hvis ikke det skal ende med, at de forsvarende mestre skal en tur i nedrykningsspillet i denne sæson.  

Sønderjyske:

  • Patrick Banggaard (Forsvar, Fast) – Skadet

Brøndby IF:

  • Rasmus Wikström (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Blas Riveros (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Peter Bjur (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Sønderjyske forventet startopstilling: Thomas; Holm, Gartenmann, Reese, Dal Hende; Kornvig, Ekani, Albæk; Hassan, Taiwo, Prosser.

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Børkeeiet, Maxsø, Tshiembe; Bruus, Slimane, Radosevic, Frendrup, Mensah; Hedlund, Uhre.


Odds på Sønderjyske – Brøndby IF

Bookmakernes odds viser, de forventer et jævnbyrdigt opgør, hvor gæsterne tager de tre point med østpå, hvis der skal findes en vinder. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 19. september 2021 16:05.

Odds-forslag: To sløve maskiner skal i omdrejninger

Sønderjyske indledte sæsonen med blot at score i én af de første seks kampe, og det var altså blot ét enkelt mål, som så til gengæld var nok til at slå Vejle Boldklub. Nu har de scoret tre kampe i træk med 2:2 i seneste hjemmekamp mod Viborg FF, 5:0 i DBU Pokalen og en enkelt scoring, da de tabte 2:1 i Odense senest. Dét skal de holde fast i, for vejen til sejre er brolagt med scoringer. 

Det ved de også godt i Brøndby IF, og de har noget mere godkendt nettet 11 gange i deres første otte kampe i sæsonen, men også for dem har det blot ført til en enkelt sejr. I midtugens Europa League-kamp spillede de 0:0, men det er altså ganske atypisk for Brøndby IF ikke at komme på måltavlen. 

Anbefalingen sender lange kærlige blikke til “Begge hold scorer”, og krydser fingre for at Sønderjyskes duo Prosser/Taiwo fortsætter de positive takter og sender de lyseblå på måltavlen, mens man næsten altid kan stole på Mikael Uhre, når der er brug for en blågul scoring. Buddet i Haderslev hedder, begge hold kommer på måltavlen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,72
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Sønderjyske – Brøndby IF: Statistik, topscorer og H2H

  • Sønderjyske ligger næstsidst og aktuelt til nedrykning i Superligaen. På 11. pladsen har de 5 point efter sæsonens første 8 runder. 

  • Statistikken for Sønderjyske lyder på 1-2-5, og deres måldifference er 4:11.

  • De forsvarende mestre fra Brøndby IF indtager aktuelt 8. pladsen i tabellen med 8 point efter 8 runder.

  • Brøndby IFs tal er 1-5-2, og scoren er 11:12.

  • Daniel Prosser er flittigste måltyv hos Sønderjyske med foreløbig 2 mål. 

  • Brøndby IFs topscorer er Mikael Uhre, som indtil videre har ramt plet 4 gange.


Expected Goals: Sønderjyske vs. Brøndby IFde seneste tre kampe:

SønderjyskeResultatxGBrøndby IFResultatxG
OB – Sønderjyske(2-1)1,07 – 1,33Brøndby IF – Silkeborg IF(1-1)1,56 – 1,62
Sønderjyske – Viborg FF(2-2)1,82 – 3,55Brøndby IF – FC Midtjylland(2-0)0,73 – 1,30
FC København – Sønderjyske  (2-0)3,99 – 0,41Brøndby IF – Salzburg(1-2)1,31 – 2,26
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar