18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sønderjyske – AaB: Odds og optakt den 24.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Der er to klubber i Superligaens nedrykningsspil, som stadig har noget at spille for… SønderjyskE og AaB ligger med et points forskel på 1. og 2.pladsen i den nederste halvdel af Superligaen, så det hele skal afgøres mandag eftermiddag i Haderslev. 1.pladsen giver direkte duel med AGF om europæiske billetter til næste sæson, bliver det Sønderjyske eller AaB, som forlænger sæsonen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sønderjyske – AaB. Der er kampstart mandag d. 24. maj 2021 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.  

GÅ TIL


Sønderjyske – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 13° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 12:03.


Optakt til Sønderjyske – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Mandag eftermiddag er der direkte duel om at ende som 1’er i nedrykningsspillet, Sønderjyske indtager den øverste position før sidste runde, med AaB lige i hælene. 1.pladsen i den nederste halvdel af Superligaen giver to playoff-kampe om europæisk fodbold mod AGF, som ender som 4’er i mesterskabsspillet.

SønderjyskE led et smerteligt nederlag i pokalfinalen kristi himmelfartsdag, den så vigtige kamp med europæiske billetter på spil, endte i en regulær afklapsning på Ceres Park. Skuffelsen har de dog lagt bag sig på rekordtid, og siden er det blevet til to kampe med 6 point til følge. Sønderjyderne har blot et enkelt point ned til AaB, så der skal stadig minimum et point på kontoen her, hvis de vil ud i en playoff om, at sikre europæisk fodbold til næste sæson. Riddersholms tropper har været godt kørende på det sidste, hvis man lige ser bort fra pokalfadæsen. Spillet har ikke været helt fantastisk i de sidste to kampe, men de har gjort nok til, at sikre sig fuldt udbytte.

AaB har haltet sig lidt igennem sæsonen, vi mangler stadig at se lidt kontinuitet fra nordjyderne. Man ved sgu ikke rigtig hvilken version, som indtager banen! Af de fire udekampe de har spillet i nedrykningsspillet er det blevet til to X’er, to nederlag og 0 sejre, det må bekymre dem lidt forud for en tur til Haderslev, hvor intet andet end en sejr tæller hvis de vil slutte, som det bedste af de dårlige hold. Træner Cifuentes kan dog glæde sig over en fuldkommen skadesfri trup, bemærkelsesværdigt, når man tænker på, at Lucas Andersen er en del af truppen.

SønderjyskE:

  • Rasmus Vinderslev (Midtbane, Fast) – Covid-19

AaB:

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Kanstrup, Schmiedl, Banggaard; Simonsen, Hassan, Ekani, Albæk, Dal Hende; Jacobsen, Wright

AaB forventet startopstilling: Rinne; Thelander, Ross, Granli; Pallesen, Christensen, Fossum, Ahlmann; Kusk, van Weert, Andersen


Odds på Sønderjyske – AaB

Oddsene indikere, at bookmakerne ser udeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Mål-bonanza i Haderslev

Det er en direkte duel vi får i Haderslev mandag eftermiddag. Hjemmeholdets forspring på 1 point, gør at de kan klare sig med uafgjort og stadig ende øverst på skamlen, mens AaB kun kan bruge en sejr.

Der er nærmest ingen af holdene i den nederste halvdel af Superligaen, som virkelig er godt kørende, og Sønderjyske og AaB er ingen undtagelse, på trods af deres placeringer som nummer 1 og 2. De kommer begge fra nogle halvsløje præstationer, som på en eller anden måde endte med sejr til begge mandskaber. Efter min mening var Sønderjyskes præstation imod Horsens senest, den mest bekymrende – så jeg spår egentlig AaB udmærkede chancer her. Jeg tror på, at vi får et åbent opgør i morgen. AaB skal op og jagte 3 point, så de kommer formentlig til at tage initiativet, og det står egentlig meget godt til Sønderjyskes spillestil, hvor Wright og AK. Jacobsen nyder godt at omstillingsspil. Det bliver målrigt i Haderslev, formentlig med mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,71
Over 2,5 mål
Besøg Comeon *


Sønderjyske – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • Med sejren over Horsens i weekenden har SønderjyskE lagt sig i spids af Superligaens nedrykningsspil, deres statistik lyder på 13-5-13 og en målscore på 45:44.

  • AaB er kun 1 point efter Sønderjyske i tabellen, nordjyderne har en statistik på 11-10-10 og en målscore på 41:41

  • Haji Wright er topscorer i Sønderjyske med 11 ligamål i denne sæson.

  • Hos AaB er det den norske midtbanemand, Iver Fossum, som har været mest målfarlig. Han står noteret for 8 ligamål.

  • AaB har vundet de to seneste opgør imod Sønderjyske, så det er ikke urealistisk, at nordjyderne kan stjæle 1.pladsen her i sidste spillerunde!


Expected Goals: Sønderjyske vs. AaB – de seneste tre kampe

SønderjyskEResultatxGAaBResultatxG
Horsens – SønderjyskE(1-2)1,29 – 1,11AaB – Vejle(2-1)1,46 – 0,46
SønderjyskE – Lyngby(2-0)1,21 – 2,32AaB – Horsens(1-1)1,55 – 0,66
Randers FC – SønderjyskE(3-3)4,25 – 0,82OB – AaB(1-0)1,96 – 1,06
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar