18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sønderjyske – AaB: Odds og optakt den 22. november 2021

Iver Fossum var topscorer i sidste sæson for AaB. Og han er holdets flittigste målscorer i denne sæson også indtil videre. (Foto: Bildbyrån)

Umiddelbart var der ikke meget bedring over Sønderjyske i den første kamp uden den nu fyrede træner Michael Boris, Med vikaren Simon Poulsen i trænersædet tabte Sønderjyske 3:1 på udebane til det eneste hold, der pointmæssigt har været ringere end dem selv i efteråret, Vejle Boldklub. Mandag aften får Superligaens sydligst placerede mandskab besøg af det nordligste, AaB. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sønderjyske – AaB. Der er kampstart mandag d. 22. november 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Sønderjyske – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 5° og let vind

Optakt til Sønderjyske – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Hvis man nu for alvor forsøger at se positivt på situationen i Haderslev, lykkedes det jo at halvere modstandernes mål fra det afsluttende nederlag på 6:0 hjemme mod Silkeborg IF til den følgende kamp mod Vejle Boldklub, der kun blev tabt 3:1. Og Sønderjyske var endda på tavlen. Men dén slags minimale forbedringer er ikke nok, når man aktuelt er placeret seks point efter FC Nordsjælland på 10. pladsen. Og der er da slet ingen grund til at nævne, at der aktuelt er 14 point op til top 6. Det skulle da kun være for at tvære det ud over sønderjyderne. 

Men det er der ingen grund til, for de har rigeligt at slås med for tiden. I denne uge kom der dog en form for godt nyt, da klubben kunne fortælle, de har tilknyttet den tidligere spiller Esben Hansen som sportsdirektør, der godt nok først officielt træder til 1. december, men mon ikke han allerede er godt i gang med at finde en ny mand til trænerposten. 

Ny mand til trænerposten var der også mange, der sukkede efter i Aalborg i begyndelsen af træner Marti Cifuentes tid i spidsen for AaB. Men det er blevet en hel del bedre med tiden, og nordjyderne er aktuelt på Superligaens tredjeplads. Og det endda med superstjernen Lucas Andersen på skadeslisten. Det har ikke været deciderede festfyrværkerier, AaB har sendt af sted, men det har – bortset fra smutteren hjemme mod Viborg FF, der blev tabt 5:2 – været solidt og pålideligt, og mandskabet virker mere og mere trygt i Cifuentes’ hænder. 

Norske Iver Fossum fra midtbanen fortsætter med at score mål, og han er allerede på seks træffere i denne sæson, og det råder jo lidt bod på, at der ikke kommer så vældig mange scoringer fra offensiven, hvor Makaric og Prip med fire hver er nærmeste konkurrenter til nordmanden på den interne topscorerliste. De har Ferreira i karantæne, og Granli sidder stadig ude.

Sønderjyske:

  • Patrick Banggaard (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Maxime Soulas (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Rasmus Vinderslev (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

AaB:

  • Daniel Granli (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Pedro Ferreira (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
  • Lucas Andersen (Angreb, Fast) – Skadet

Sønderjyske forventet startopstilling: Flø; Simonsen, Gartenmann, Tchamba, Dal Hende; Albæk, Ekani, Eskesen; Holm, Taiwo, Hassan.

AaB forventet startopstilling: Rinne; Ross, Thelander, Hagelskjær; Pallesen, Christensen, Højholt, Prip, Fossum; Makaric, Kusk.


Odds på Sønderjyske – AaB

Oddsene til kampen er i gæsternes favør. 


Odds-forslag: Sårede sønderjyder vil forgæves forsøge at sænke tempoet 

Træneren er fyret. Assistenten tager midlertidigt over. Første kamp med assistenten som chef taber mandskabet 3:1 mod ligaens absolutte bundhold. Der vil ikke være noget som helst at sige til, hvis Sønderjyske til denne kamp går lidt forsigtigt til værks. Som man ville sige i en Tinder-samtale: “Jeg er blevet såret før”, og så ville man opdatere sin status på Facebook til “It’s complicated”. Sådan må de have det i Sønderjyske. 

Omvendt må de jo i Aalborg have en forrygende fornemmelse, for en tredjeplads i tabellen er indtil videre præcis den oprejsning, de havde håbet på efter sidste sæsons tur i nedrykningsspillet. Og de plejer at være meget begejstrede for at besøge Haderslev. Seks af de seneste ni indbyrdes møder i Haderslev er endt med sejr til AaB og blot en enkelt gang har Sønderjyske vundet – samlet score for de ni kampe: 16:6 i nordjysk favør. 

Og anbefalingen tror, det bliver til endnu en skuffelse for Sønderjyske. AaB er solide. De har slået FC Nordsjælland, Viborg FF og Vejle Boldklub på udebane. De har spillet uafgjort i Parken mod FC København og ligeledes delt i Randers og i Silkeborg. Og så plejer de altså at vinde i Haderslev. Seneste møde endte 4:0 til AaB i Aalborg, og seneste møde i Haderslev var tilbage i maj, hvor den nordjyske bus trillede tilbage mod nord med en 4:0-sejr i taskerne. Det bliver også sejr til AaB denne gang.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,12
AaB
Gå til Nordicbet *


Sønderjyske – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • Sønderjyske er på Superligaens 11. plads med 9 point efter 15 kampe.

  • Tallene for Sønderjyske siger 2-3-10 med scoren 9:29.

  • Gæsterne fra AaB er på tabellens 3. plads med 25 point efter 15 runder. 

  • AaBs statistik er nydelige 7-4-4, og deres målscore er 23:16.

  • Sønderjyskes topscorere hedder Emil Holm og Daniel Prosser, som begge står på 2 scoringer.

  • Hos AaB er norske Iver Fossum topscorer med foreløbig 6 mål.


Expected Goals: Sønderjyske vs. AaB de seneste tre kampe:

SønderjyskeResultatxGAaBResultatxG
Vejle Boldklub – Sønderjyske (3-1) 1,43 – 1,65AaB – Randers FC (1-1) 1,42 – 0,71 
Sønderjyske – Silkeborg IF(0-6) 0,28 – 1,85FC Nordsjælland – AaB(0-2) 1,94 – 1,83 
AGF – Sønderjyske (0-2) 0,79 – 2,79 FC Midtjylland – AaB (3-1) 2,45 – 1,10 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Sønderjyske – AaB?

Sønderjyske – AaB spilles mandag 22. november 19:00.

Hvor spilles Sønderjyske – AaB?

Sønderjyske – AaB spilles Sydbank Park i Haderslev.

Skriv første kommentar

Skriv et svar