18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sønderjyske – OB: Odds og optakt den 10. april 2022

Fremgangen hos fynske OB sender Sønderjyske tættere på afgrunden

Issam Jebali er i sprudlende spillehumør, og tuneseren er topscorer hos OB. (Foto: Bildbyrån)

Sønderjyske tager hjemme på Sydbank Park i Haderslev mod OB tidligt søndag eftermiddag. Det er anden runde i Superligaens nedrykningsspil, og det ser ærlig talt meget sort ud for sønderjyderne. De er allersidst med otte point op til redning, og der er ni kampe tilbage at spille. Er det muligt at redde sig? Ja da. Er det realistisk? Njaeh, det ser vanskeligt ud efterhånden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sønderjyske – OB. Der er kampstart søndag d. 10. april 2022 kl. 14:00. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Sønderjyske – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 7° og frisk vind

Optakt til Sønderjyske – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Tre uafgjorte på stribe kunne måske godt have varslet en form for fremgang for Sønderjyske, men i seneste runde tabte de 2:1 i Viborg, og de leverede en jammerlig omgang. Så på mange måder er de tilbage ved udgangspunktet, da de bragte Henrik Hansen ind på trænerposten. Den tidligere assistent fra søndagens modstander, OB, har tydeligt sat aftryk på holdet, men det er næppe nok til at afværge en tur i den næstbedste række. 

Da de mødtes for knap en måned siden, kom fynboerne hurtigt på 2:0, og det lignede en afklapsning af Sønderjyske, men en indskiftning af Emil Berggreen og en solid pausesnak sendte et forvandlet sønderjysk hold til anden halvleg med tro på tingene, og så scorede Berggreen to gange, og det kunne snildt have endt med sejr til de sønderjyske værter. Det gjorde det ikke, og dermed har de stadig ikke vundet en Superliga-kamp siden midten af september, hvor de slog Brøndby IF.

OBs seneste sejr kom i deres seneste kamp, hvor de resultatmæssigt hentede en kneben sejr på 2:1 mod FC Nordsjælland. Men i spillet på banen viste fynboerne sig flot frem, og sejren kunne godt have været større, uden at nogen ville have løftet et øjenbryn over det. Unge Jakob Breum scorede begge de stribede mål, og strategien i Ådalen om flere spillere af egen avl slår fint igennem på holdet for tiden. 

Med Breum, Bernat i målet, anfører Thomasen, Frøkjær og Fenger blandt de udvalgte 11 ser det lovende ud for fremtiden, hvis OB kan holde fast i den stamme. Måske kan den svenske indflydelse på trænerpost og ledelsesgang inspirere til noget tiltrængt kontinuitet. De to hold kan i øvrigt se frem til et forår, hvor de render hinanden gevaldigt på dørene. De mødtes i grundspillets tredjesidste runde. De skal mødes to gange i nedrykningsspillet. Og de mødes i DBU Pokalens semifinaler med første kamp om godt to uger. 


Sønderjyske:

  • Patrick Banggaard (Forsvar, Fast) – Skadet


OB:

  • Ryan Johnson Laursen (Back, Reserve) – Skadet
  • Ayo Simon Okosun (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
  • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet

Sønderjyske forventet startopstilling: Thomas; Soulas, Gartenmann, Tchamba; Dal Hende, Albæk, Thomsen, Schouten; Christiansen, Hassan; Berggreen.

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Tverskov, Larsen, King; Thomasen, Thrandarson; Breum, Frøkjær, Jebali; Fenger.


Odds på Sønderjyske – OB

Oddsene peger på en meget lige kamp med et lille plus til de fynske gæster.  


Odds-forslag: Stimer er til for at brydes – men hvilken en ryger mon?

Der er tre stimer, som arbejder ganske meget mod hinanden forud for dette opgør. Som nævnt har Sønderjyske ikke vundet en Superligakamp siden midten af september. Aha, men så vinder OB vel den her? Ja, det virker jo oplagt, men fynboerne har ikke vundet i Haderslev siden oktober 2013. De følgende 12 kampe er alle endt uden fynsk sejr. 

Og endelig er fem af de seneste seks møder i Haderslev endt uafgjort – og tre af dem er endt præcis 1:1. Så måske ligner det i virkeligheden allermest endnu et remis, så OB fortsætter med ikke at vinde i Haderslev, og så Sønderjyske fortsætter med ikke at vinde i det hele taget, og så de to hold fortsætter med at dele, når de mødes. Som de har gjort i ni af de seneste 13 indbyrdes møder, hvis vi også tæller kampene i Odense med – og ekskluderer to testkampe, hvor den ene i øvrigt også endte uafgjort. 

Men anbefalingen tror ikke på uafgjort her. Sønderjyske har god og fornuftig indstilling. Træner Hansen ser ud til at motivere mandskabet og få dem til at yde, men de er ikke stærke nok til at sikre endnu en sæson på øverste hylde. Omvendt ser OB bedre og bedre ud. De har endelig ramt en blanding af hardhitters og offensiv ynde, som gør, de kreerer chancer og senest endda også udnytter chancerne. OB lægger endegyldigt diskussionen om deres overlevelse til hvile med sejr i Haderslev søndag eftermiddag.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,55
OB vinder
Gå til ComeOn *


Sønderjyske – OB: Statistik, topscorer og H2H

  • Sønderjyske er på sidstepladsen i nedrykningsspillet med 13 point efter 23 runder. 

  • Tallene for Sønderjyske er 2-7-14 og 18:43.

  • OB er nummer 3 i nedrykningsspillet med 24 point for 23 kampe. 

  • OBs statistik siger 5-9-9, mens deres målforskel lyder på 33:36.

  • Hos Sønderjyske hedder hyppigste mand på måltavlen Emil Holm, som har scoret 3 gange.

  • OBs topscorer er tunesiske Issam Jebali, der er noteret for 6 pletskud. 


Expected Goals: Sønderjyske – OB de seneste tre kampe:

SønderjyskeResultatxGOBResultatxG
Viborg FF – Sønderjyske(0-0) 1,20 – 0,85OB – FC Nordsjælland (2-1) 2,07 – 1,08 
Sønderjyske – Randers FC (1-1) 0,61 – 1,22Vejle Boldklub – OB (2-0)1,58 – 0,42 
FC Nordsjælland – Sønderjyske(1-1) 1,96 – 0,93 OB – AaB(2-3) 1,38 – 1,34  
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Sønderjyske – OB?

Sønderjyske – OB spilles søndag den 10. april 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Sønderjyske – OB?

Sønderjyske – OB spilles på Sydbank Park i Haderslev i Danmark.

Skriv et svar