18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SønderjyskE – Horsens: Odds og optakt den 11. april 2021

Det er to formsvage mandskaber, som duellere søndag eftermiddag når Sønderjyske tager imod Horsens. Løbet er ved at være kørt for udeholdet, men de kæmper bravt. Kan Horsens sende Sønderjyske tættere mod nedrykningsstregen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SønderjyskE – Horsens. Der er kampstart søndag d. 11. april 2021 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.

Odds på SønderjyskE – Horsens

Oddsene peger, at værterne fra SønderjyskE er favoritter i dette opgør.

SønderjyskE – Horsens: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jørgen Daubjerg Burchardt
Stadion: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 5°, regn og let vind

Optakt til SønderjyskE – Horsens: Skader, karantæner og startopstillinger

Guld-Glen må hænge lidt med mulen over i Haderslev, for det kører sgu ikke rigtig for Sønderjyske for tiden. De har haft et sløjt forår, hvor de kun har vundet to ud af ti kampe og tabt hele syv. Drømmen om top-6 er blevet byttet ud med noget der ligner en overlevelseskamp, de har godt nok stadig 7 point ned til Lyngby under stregen men der er altså 27 point tilbage at spille om, så de kan på ingen måde vide sig sikre på overlevelse hvis de fortsætter med det ringe pointsnit de har vist i foråret. Sydbank Pokalen har været et erklæret mål hos Sønderjyske, og de kom også flot fra Herning med et 1-0 nederlag i første opgør imod FCM torsdag. Returopgøret venter i næste uge, så der kan være fare for et mindre fokus på dette opgør, for de har stadig chancen for at spille sig i pokalfinalen.

Horsens er den absolutte bundskraber i Superligaen, de har 12 point op til Vejle over stregen, så overlevelsen virker efterhånden som en umulighed. De har dog ikke givet fortabt i Horsens, selvom de kun har vundet to kampe i hele sæsonen, så ligger de sig altså ikke fladt ned. I foråret ti kampe har de fået point i fem af dem, så der er altså forbedring at spore for ’den gule fare’. Senest leverede de en god indsats imod OB, og de må ærgre sig gevaldigt over OB’s udligning på et kludemål i de døende minutter. De gode indsatser er kommet inden for de seneste otte runder, hvor det er blevet til fire gange X og en enkelt sejr. De laver stadig ikke et hav af mål, men med en forbedret defensiv kan mindre også gøre det.

SønderjyskE:
Mads Albæk (Midtbane, Fast) – Karantæne

Horsens:
Magnus Jensen (Forsvar, Reserve) – Skadet
Jannik Pohl (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Simonsen, Gartenmann, Banggaard, Dal Hende; Vinderslev, Albæk, Guira; Eskesen, Jacobsen, Wright.

Horsens forventet startopstilling: Delac; Gomez, Ludwig, Reese; Buus, Jacobsen, Hansson, Gemmer, Dyhr; Prip, Brock-Madsen.

’Den Gule Fare’ er vågnet op til dåd

Det begynder at se en anelse farligt ud for Sønderjyske, 7 point ned til stregen er ikke meget når man tænker på Lyngbys pointsnit i foråret og Sønderjyskes ditto. Torsdag var de ude i en hård fight i Sydbank Pokalens semifinale imod FCM, her leverede de en helt godkendt indsats, så de er bestemt i live til returopgøret i næste uge.

Glen Riddersholms mandskab er forsvarende pokalmestre og det ville være en fremragende bedrift at vinde den for 2.sæson i træk. Udover mere trætte ben end Horsens, så er der også mulighed for en smule rotation i Sønderjyskes startellever til dette opgør, for pokaleventyret betyder rigtig meget for hjemmeholdet. De har ellers været virkelig ringe i Superligaen i foråret, de ellers stærke angribere Wright og Anders K. virkede ualmindelig ufarlige imod AaB i sidste weekend, så det kan blive svært at trænge igennem et defensivt Horsens mandskab. Samtidig viste de bekymrende tendenser i defensiven i seneste kamp, hvor det ikke ligefrem var AaB’s fortjeneste at de formåede at komme på tavlen 3 gange.

Der har været forbedring at spore i Horsens over de seneste otte runder, hvor de har vist sig besværlige at overvinde. Hjemmeholdet har været det dårligste hold i foråret, og med et fokus på pokalsemifinalen torsdag, så tror vi på at udeholdet får minimum et point med herfra.

SpilXperten.com anbefaler: X2 til odds 1,78 – SPIL HER >>*

SønderjyskE – Horsens: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdet indtager 3.pladsen i nedrykningsspillet med 7 point ned til Lyngby under stregen. Sønderjyske har en statistik på 8-4-11 og en målscore på 32:35.

  • Horsens skraber bunden i Superligaen med en statistik på 2-7-14 og en målscore på 16:38.

  • SønderjyskE har et par målfarlige herrer i front, Anders K. Jacobsen topper den interne topscorerliste med hans 10 scoringer i Superligaen.

  • Horsens vælter sig ikke ligefrem i mål i denne sæson, det kan også aflæses på topscorerlisten, hvor deres mest målfarlige spiller er Louka Prip med sølle 3 scoringer.

  • Sønderjyske har vist sig stærkest i sæsonens første to indbyrdes opgør, som de har vundet med 3-0 og 2-0.

Skriv et svar