18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.97
3/10
Lyngby
Hvidovre
Tipped at 1.97
BettingGuru-avatar
3. mar.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

1.89
3/10
Brøndby IF
Vejle Boldklub
Tipped at 1.89
MJN1999-avatar
3. mar.
16:00

Karantæner og skader: Superliga marts 2024

Se alle skader og karantæner for Superliga-klubberne her. Komplet liste, der opdateres automatisk hver eneste dag. Du finder på denne side skadesinformation for alle Superliga-klubberne, samt hvilke spillere der er i karantæne. Der kan også læses om karantænereglerne og dommerne i Superligaen.

Karantæner i Superligaen

Der er nye karantæner i Superligaen hver uge, og tabellen nedenfor opdaterer automatisk når en ny spiller er røget i karantæne.

Skader i Superligaen

Superligaspillere vil typisk ikke nå helt op i nærheden af 60-70 kampe per sæson, som spillerne i Europas største ligaer kan. 32 Superligakampe og 5-6 pokalkampe og måske et eventyr i Europa kan give op mod 45-50 kampe. Stadig mange. Men det burde betyde, at danske spillere ikke er lige så meget i farezonen for overbelastning som de større europæiske ligaer. 

Dansk fodbold har andre udfordringer. Vejret risikerer at give hårde baner, og det kan være belastende for ankler og knæ. De udgør til sammen 30-35% af alle fodboldskader, og det vil også typisk være det, der rammer spillere i Superligaen. 

Og så slipper Superligaspillere trods alt heller ikke for forstrækninger og muskelspræninger, der kan være påvirket af træthed, årstid, vejr og mere eller mindre god opvarmning og forberedelse.

Spillere i fare for karantæne

Du kan finde de spillere, der er i karantænefare i vores optakter til Superliga-kampene. Her gennemgår vi både skader, karantæner og karantænefare.

Klubber med flest kort

Hvis du er interesseret i hvilke klubber, der trækker flest advarsler i Superligaen, eller hvor mange frispark de begår, så kan dette findes nedenfor. Du skal blot klikke på den dropdown lige under til venstre og vælge “disciplinære statistikker”.

Dommere i Superligaen

Herunder finder du listen af hoveddommere i Superligaen for den indeværende sæson.

Jakob Kehlet
Mads-Kristoffer Kristoffersen
Morten Krogh
Jakob A. Sundberg
Mikkel Redder
Jørgen Daugbjerg Burchardt
Peter Kjærsgaard
Aydin Uslu
Sandi Putros
Jens Maae
Jacob Karlsen
Jonas Hansen
Michael Tykgaard
Lasse Læbel Graagaard
Menelaos Antoniou
Chrysovalantis Theouli
Kyriakos Athanasiou

Karantæneregler i Superliga

Reglerne for karantæne i Superligaen er ganske lige til. Alle advarsler inddeles i tre kategorier som enten mild, middel eller grov forseelse. De giver enten tre, fire eller seks strafpoint. 

Ender man med to gule kort i samme kamp giver det et tillæg på 13 strafpoint, og får man direkte rødt udløser det 30 points straf. 

Det er mange point, for så snart man har 19 point, udløser det en karantænedag. Det gør det også, når man passerer 36, 52, 69, 84, 100, 116, 132 og 148 strafpoint. 

Får man samlet mere end 148 strafpoint sammen i en sæson, har man vundet retten til en individuel sagsbehandling, og selv om det jo ‘bare’ er fem røde kort, så sker det trods alt temmeligt sjældent, at spillere samler så mange point. 

Røde kort giver altid mindst én spilledags karantæne og afhængigt af forseelsen og andre omstændigheder kan røde kort give yderligere straf.

FAQ

Hvem har karantæne i Superligaen?

Du kan finde den opdaterede liste over karantæner i Superligaen her.

Hvem er skadet i Superligaen?

Der kommer hele tiden nye skader i Superligaen, men vi opdaterer kamp for kamp her.