18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg – Viborg: Odds og optakt den 30. oktober 2022

Silkeborgs Sebastian Jørgensen er helt varm for tiden. Kantspilleren har scoret hele 6 mål i de seneste tre kampe. (Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Silkeborgs Sebastian Jørgensen er helt varm for tiden. Kantspilleren har scoret hele 6 mål i de seneste tre kampe. (Henning Bagger/Ritzau Scanpix)


Sidste sæsons to oprykkere til Superligaen overraskede positivt i 21/22, og i denne sæson har de da for alvor etableret sig i den bedste danske række. Silkeborg indtager 4.pladsen og jonglerer samtidig med Conference League, mens Viborg har sneget sig helt frem på Superligaens 2.plads. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg – Viborg. Der er kampstart søndag den 30. oktober 2022 kl. 16:00. Se kampen på Canal 9 eller Discovery+.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Silkeborg – Viborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads Kristoffer Kristoffersen
Stadion: JYSK Park, Silkeborg
Vejret: 14° og skyet

Optakt til Silkeborg – Viborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Man kan næsten ikke andet end bare at løfte på hatten for Silkeborg og Viborg. Før sidste sæson rykkede de op i Superligaen, og blevet begge spået et kompliceret gensyn med den bedste danske række, men Silkeborg snuppede altså 3.pladsen, og spiller nu med i deres første europæiske gruppespil nogensinde, mens Viborg også leverede på så stabilt et niveau, at de fik lov at spille Conference League-kval i denne sæson. Hvis man troede, at det var rent oprykker-held i sidste sæson, så kan man godt tro om igen. I skrivende stund er Silkeborg nemlig nummer 4 i Superligaen, mens Viborg har sneget sig helt frem på 2.pladsen.

Silkeborg kommer fra en skuffelse i sidste weekend, hvor det blev til et 3-2 nederlag til Horsens. Et resultat man måske ikke skal ligge for meget i, da Kent Nielsens mandskab spillede en 45 minutter i undertal efter Salquist’ udvisning efter få minutter af 2.halvleg. Hjemmeholdet har været helt fantastiske i Conference League-kampene mod FCSB, som begge blev vundet med 5-0, og nu øjner midtjyderne altså avancement fra gruppespillet. Torsdag aften venter en stor og vigtig kamp ude mod West Ham, noget som godt kunne tære lidt på kræfterne. Både Salquist og Thordarson er i karantæne til dette opgør mod Viborg, mens Sonne og Brink formentlig også må se til fra tribunen.

Viborg måtte give fortabt mod netop West Ham i Conference League-kvalen, og kan dermed koncentrere sig fuldt ud om Superligaen, hvor de spiller med i den helt sjove ende af rækken. Igen i denne sæson leverer de grønne på et virkelig stabilt niveau. Bundniveauet hører til Superligaens højeste, og derfor får Viborg også skrabet mange point til sig. Jacob Friis’ tropper har været suveræne hjemme, hvor de som det eneste hold i ligaen endnu ikke har tabt. Helt lige så godt går det ikke på fremmed græs, men som nævnt, så er niveauet så stabilt, at de altid er med i kampene til det sidste. Viborg kommer fra en fin udesejr over AaB i mandags, og vil håbe på endnu en udebanesucces her.


Silkeborg – skader:

 • Gustav Dahl (Back, Reserve) – Skadet
 • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Oliver Sonne (Back, Fast) – Skadet
 • Martin Brink (Midtbane, Fast) – Skadet

Silkeborg – karantæner + karantænefare:

 • Tobias Salquist og Stefan Thordarson har karantæne.
 • Anders Klynge får karantæne ved næste gule kort.


Viborg – skader:

 • Daniel Anyembe (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Lamin Jawara (Forsvar/Back, Reserve) – Skadet
 • Marokhy Ndione (Angreb, Reserve) – Skadet

Viborg – karantæner + karantænefare:

 • Viborg har ingen spillere i karantæne.
 • Jeppe Grønning og Jay-Roy Grot får karantæne ved næste gule kort.

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Østrøm, Calisir, Felix, Klitten; Klynge, Gojani, Oggesen; Jørgensen, Kusk; Helenius

Viborg forventet startopstilling: Lund; Gaaei, Bürgy, Zaletel, Bundgaard; Bonde, Grønning, Leemans; Mortimer, Grot, Said.Odds på Silkeborg – Viborg

Bookmakerne har Silkeborg som favoritter.


Odds-forslag: Silkeborg er møre

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,52
Viborg vinder
Gå til marathonbet *

Det er imponerende, hvordan Silkeborg og Viborg på rekordtid har etableret sig i Superligaen. Begge hold ligger fint til i den top-6, som alle rækkens hold drømmer om at være en del af, når den splittes op i to. Silkeborg er stærke hjemme på eget kunstgræs, hvor det er blevet til fire sejre ud af seks mulige i sæsonen, men søndag kunne jeg forestille mig et sjældent nederlag.

Hvis Viborg skal slå Silkeborg på JYSK Park, så bliver mulighederne ikke ret meget bedre end de gør på søndag. Hjemmeholdet er ramt både karantæner og skader til faste startere, og så har de som nævnt i optakten en vigtig og stor kamp torsdag aften ude mod West Ham, og en måske endnu vigtigere kamp i ugen efter, hvor de muligvis skal spille om avancement med Anderlecht. Udebaneturen mod et hold fra selveste Premier League lyder som noget, der godt kunne tære på kræfterne, og det kan et så skarpt mandskab som Viborg altså godt udnytte. Gæsterne er ikke ramt af karantæner, har ingen profiler på skadeslisten, og har i modsætning til Silkeborg, god tid til at forberede sig på opgøret. Anbefalingen går på en udesejr, og så håber vi, at Silkeborg i stedet leverer europæisk.

Silkeborg – Viborg: Statistik, topscorer og H2H

 • Silkeborg er nummer 4 i Superligaen med 21 point for 14 kampe.

 • Viborg er nummer 2 i Superligaen med 25 point for 14 kampe.

 • Silkeborg har blot tabt én af seks hjemmekampe i sæsonen.

 • Viborg har blot hentet 8 af sæsonens 25 point på udebane.

 • Sebastian Jørgensen er virkelig kommet i gang på det seneste. Kantspilleren er topscorer hos Silkeborg med 6 kasser.

 • Jay-Roy Grot er topscorer hos gæsterne, ligeledes med 6 kasser.

 • Dommeren Mads-Kristoffer Kristoffersen har dømt Silkeborg 18 gange. Her har Silkeborg vundet 3, spillet 3 uafgjorte og tabt 12. I de 18 kampe har Kristoffersen uddelt 27 gule kort, men hverken dømt straffespark eller givet røde kort.

 • Dommeren Mads-Kristoffer Kristoffersen har dømt Viborg 14 gange. Af de 14 kampe har Viborg vundet 3, spillet 2 uafgjorte og tabt 9 kampe. 25 gange har han uddelt et gult kort, 3 gange røde kort og dømt 3 straffespark.


Expected Goals: Silkeborg vs. Viborg – de seneste tre ligakampe:

SilkeborgSilkeborgResultatxGViborgViborgResultatxG
Horsens – Silkeborg(3-2)2,32 – 1,08AaB – Viborg(1-3)0,62 – 1,73
Silkeborg – Randers(3-3)0,58 – 1,38Viborg – OB(0-0)1,2 – 0,62
FCSB – Silkeborg(0-5)0,74 – 2,68Lyngby – Viborg(1-1)1,4 – 1,64

Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
København FC København27.118 (#8)
Viborg Viborg FF24.825 (#2)
Midtjylland FC Midtjylland22.121 (#5)
Nordsjælland FC Nordsjælland19.728 (#1)
Lyngby Lyngby BK19.35 (#12)
AGF AGF19.318 (#7)
Randers Randers FC19.123 (#3)
Brøndby Brøndby IF17.817 (#10)
Silkeborg Silkeborg IF17.521 (#4)
Horsens AC Horsens16.718 (#9)
OB OB1519 (#6)
AaB AaB14.114 (#11)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Hvornår spilles Silkeborg – Viborg?

Silkeborg – Viborg spilles søndag den 30. oktober 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Silkeborg – Viborg?

Silkeborg – Viborg spilles på JYSK Park i Silkeborg

Skriv første kommentar

Skriv et svar