18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Silkeborg – SønderjyskE: Odds og optakt den 19. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Silkeborg er tilbage i Superligaen, nærmest vanen tro… Silkeborg er virkelig gode til at rykke op i Superligaen, men i de seneste par år har de ikke været sindssygt gode til også at forblive i den bedste danske række. Nu får de igen chancen for at bide skeer med de bedste danske mandskaber, og hvis de rammer det niveau som de gjorde i foråret i 1.division, så er overlevelse ikke urealistisk! Silkeborg byder mandag aften velkommen til SønderjyskE, som siden årsskiftet har haft gang i svingdøren på de indre linjer, hvor både sportsdirektør og trænerteam er skiftet ud. Der er muligheder for hjemmeholdet her, men kan de leve op til favoritværdigheden? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg – SønderjyskE. Der er kampstart mandag d. 19. juli 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.

GÅ TIL


Silkeborg – SønderjyskE: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion: Jysk Park, Silkeborg
Vejret: 20° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 19. juli 2021 19:38.


Optakt til Silkeborg – SønderjyskE: Skader, karantæner og startopstillinger

Silkeborg flyver op og ned fra Superligaen i ren elevatorstil i disse år. Nedrykning, oprykning, nedrykning, oprykning… Nu får de endnu engang chancen i den bedste danske række, og selvom de hjertens gerne vil etablere sig som fast inventar i Superligaen, så ligner det på forhånd endnu en overlevelseskamp i Silkeborg. Kent Nielsen og co. måtte tage til takke med 2.pladsen i Nordicbet Ligaen blot 3 point efter vinderne fra Viborg, men som foråret skred frem, så var der aldrig tvivl om, at det var lige netop de to hold, som skulle tage billetten op i Superligaen. Nu skal de endnu engang prøve, med næb og klør, at blive i det fineste danske selskab, men arbejdsbetingelserne er ikke blevet lettere efter salget af holdets største profil, Magnus Mattson, mens Anders Hagelskjær samtidig er blevet skippet videre til AaB. Silkeborg har vist igennem hele foråret, at de kan spille fremragende offensiv fodbold, især hjemme på deres snorlige kunstgræsbane. Det er et mandskab, som uden tvivl kommer med selvtillid og vilje for igen at bevise sig mod de bedste danske hold, men udover de to salg af Mattson og Hagelskjær, er der også skader til Helenius og Thordason, som normalt indtager pladser i startelleveren. Det bliver spændende om reserverne kan løfte det tunge læs her i første kamp, og sikre Kent Nielsen en fornem start.

Udefra set ser det lidt kaotisk ud i SønderjyskE for tiden, i vinters sagde de farvel til sportsdirektør Hans Jørgen Haysen, mens det lige efter sidste sæson blev offentliggjort, at trænerteamet i Niels Lodberg og Glenn Riddersholm også er fortid i klubben. Det sammenhold, og den kultur som har bragt SønderjyskE op som en etableret del af Superligaen, virker til at være forduftet med en tvivlsom styring af klubben fra familien Platek, som ejer den sønderjyske klub. Sidste sæson var slet ikke så ringe endda for Sønderjyskes vedkommende, de endte med en sikker margin til nedrykningsstregen, og spillede sig tilmed i pokalfinalen, som de dog endte med at tabe. Men det som springer mest i øjnene er uroen på de indre linjer, hvor der nu også er ballade med en af sidste sæsons profiler, Haji Wright, som prøver at fremtvinge et skifte til tyrkisk fodbold, mens der i går kom meldinger om, at en anden af sidste sæsons profiler, Emil Holm, står over for et skifte til italiensk fodbold. Hovedpinen stoppet ikke her for Sønderjyskes tilhængere, for Jeppe Simonsen og Anders K. Jacobsen meldes begge tvivlsomme til dette opgør. Der er stadig kvalitet i Sønderjyskes trup, meeeen det ser lidt halvamputeret ud her til første kamp. Man må håbe for den nye træner, tyske Michael Boris, at han kan sætte hans spillere mere op til kamp her, end tilfældet har været i træningskampene, som har budt på lutter nederlag, blandt andet 4-1 nederlag til både Brøndby og Viborg. Der er risiko for en forfærdelig sæson i Sønderjyske, som tingene ser ud i skrivende stund.

Silkeborg:

 • Nicklas Helenius (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Stefan Thordarson (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Milan Massop (Back, Reserve) – Skadet
 • Joel Felix (Forsvar, Fast/Reserve) – Covid-19

SønderjyskE:

 • Haji Wright (Angreb, Fast) – Ikke med(udeblev fra træning)
 • Emil Holm (Back, Fast) – Muligvis fraværende grundet transfer
 • Anders K. Jacobsen (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Jeppe Simonsen (Back, Fast) – Tvivlsom

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Calisar, Dahl; Kaalund, Brink, Klynge; Jørgensen, Vallys; Lind

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Simonsen, Gartenmann, Kanstrup, Dal Hende; Vinderslev, Mpindi, Albæk; Frederiksen, Jacobsen, Finne


Odds på Silkeborg – SønderjyskE

Oddsene peger på, at bookmakerne har oprykkerne fra Silkeborg som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 19. juli 2021 19:38.

Odds-forslag: Der deles!

Mandag aften går det igen løs for Silkeborg i Superligaen, efter en sæson i den næstbedste danske række. Det bliver formentlig endnu en omgang med overlevelseskamp i Superligaen for Silkeborg, men her til første kamp er der gode muligheder for at komme godt fra land, for det sejler nede i Haderslev! På forhånd ligner det to hold, som kommer til at bejle til nedrykningspladserne, men lad os nu ikke male fanden på væggen allerede. Faktum er dog, at her til første kamp ser begge mandskaber lidt amputeret ud i forhold til hvad der var deres foretrukne startellevere i sidste sæson. Hos Silkeborg kommer de helt sikkert til at savne sidste sæsons topscorer Magnus Mattson, Helenius og Thordason, mens Sønderjyskes fravær af Haji Wright, Emil Holm, og muligvis Jeppe Simonsen og Anders K kan blive fatale for deres chancer.

Holdenes niveau står endnu lidt hen i det uvisse, transfervinduet er stadig åbent, og trupperne virker ikke til at være helt intakte endnu. Med tanke på, at det er første kamp tilbage i Superligaen for Silkeborg, og at de mangler noget af den offensive pondus, som de havde i sidste sæson, så kunne jeg godt forestille mig, at hjemmeholdet ville være tilfredse med blot at komme på pointtavlen her. Og det burde Sønderjyske i min optik også prise sig lykkelige over, det er Michael Boris første betydende kamp som træner for Sønderjyske, og med de spillere han har til rådighed til kampen, så giver det måske også meget god mening for dem, blot at komme på tavlen med et enkelt point. Det bliver formentlig Silkeborg, som kommer til at sidde på initiativet hjemme på eget græs, men uden de mest to scorende spillere fra sidste sæson, kan det vise sig svært at komme igennem den sønderjyske defensiv. Jeg tror på, at vi slutter Superliga-runden af med et mandags-X, som ingen af de to hold formentlig vil være så kede af. Det er en lang sæson, og vigtigst af alt, skal de to nedrykningskandidater ikke starte ud med nederlag.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,60
X
Gå til Bet365 *


Silkeborg – SønderjyskE: Statistik, topscorer og H2H

 • Silkeborg er endnu engang tilbage i det fineste danske selskab, efter de sluttede på 1.divisions 2.plads i sidste sæson. Et fremragende forår sikrede Silkeborg en stensikker oprykning, og nu skal der holdes fat med næb og klør for at blive i Superligaen.

 • SønderjyskE endte sidste sæson på Superligaens 8.plads, men med komfortabel afstand til Horsens og Lyngby under stregen. Sæsonen bød endnu engang på et pokaleventyr i Sønderjylland, som dog endte uden triumf i denne omgang.

 • Magnus Mattson var fremragende i sidste sæson, og endte som Silkeborgs topscorer med 19 mål – han er dog skippet videre til hollandsk fodbold, og meget vil i denne sæson afhænge af Helenius’ målnæse. Han må dog sidde ude i første sæsonkamp, og Vallys, som blev noteret for 8 mål i 1.division i sidste sæson kommer dermed til at lede angrebet på mandag.

 • Haji Wright endte som den mest scorende Sønderjyske spiller i sidste sæson med 11 træffere i Superligaen, han har dog nægtet at træne nu her i håbet om et skifte til tyrkisk fodbold. Ansvaret for målscoringen hænger dermed på Anders K., som blev noteret for 10 mål i sidste sæson, men han meldes tvivlsom til dette første opgør. Hvem skal så lave målene på mandag?

 • Sidste gang Silkeborg var i Superligaen krydsede de klinger med SønderjyskE to gange, i begge tilfælde blev det til snævre sønderjyske sejre.


Expected Goals: Silkeborg vs. SønderjyskE – de seneste tre kampe

SilkeborgResultatxGSønderjyskEResultatxG
Horsens – Silkeborg(0-0)1,22 – 0,39SønderjyskE – Viborg(1-4)0,79 – 0,74
Silkeborg – Fredericia(2-1)0,98 – 0,95SønderjyskE – AaB(0-4)1,31 – 1,96
Helsingør – Silkeborg(3-3)1,22 – 2,1Horsens – SønderjyskE(1-2)1,1 – 1,29
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar