18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
13:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Silkeborg skal bryde den negative stime


Silkeborg tager imod AGF i en kamp, de to hold ikke kan tåle at tabe, hvis de stadig skal have noget at spille for i Superligaen.. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg IF – AGF. Der er kampstart mandag d. 1. april 2024 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.

Silkeborg IFAGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jacob Karlsen
Stadion: Jysk Park, Silkeborg i Danmark
Vejret: 9° tåget og svag vind

Silkeborg IF vs FC Nordsjælland
Silkeborg IF

Uafgjort

FC Nordsjælland

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Silkeborg IFAGF preview

Det er to hold, der vender tilbage til Superligaen efter at have spillet i pokalturneringens semifinale fredagen før denne kamp. Det var en god oplevelse for begge hold, da det gav en sejr til dem begge.

Det er en ny oplevelse for Silkeborg at vinde igen. De ti seneste kampe i Superligaen er ikke blevet vundet. Det er blevet til to uafgjorte og otte nederlag i denne periode for Kent Nielsens tropper.

Tonni Adamsen. Odds og optakt til Silkeborg - AGF

Tonni Adamsen scorede et hattrick i pokalsemifinalen mod Fredericia. Silkeborg kan godt bruge nogle mål fra ham i Superligaen. Foto: IMAGO / Gonzales Photo

Gæsterne AGF har ikke tabt de tre seneste kampe i Superligaen. I de tre kampe har holdet scoret præcist et mål i dem alle. Det har givet to sejre og en uafgjort. AGF har ikke tabt de seks seneste udekampe i træk i Superligaen.

Forventede startopstillinger Silkeborg IF – AGF

Silkeborg IF: Skader og karantæner

AGF: Skader og karantæner

Odds-forslag: Det bliver nervøst og målrigt

Det er nr. 5 mod nr. 6 i mesterskabsspillet, der mødes. Det er ved at være sidste udkald for hjemmeholdet Silkeborg, hvis de skal kunne spille med om en højere placering end 6. pladsen. Der er ni point op til netop AGF på 5. pladsen.

AGF kan kæmpe med om 4. pladsen, men der er langt op til de tre hold, der kæmper om medaljer og mesterskabet. AGF har ni point op til FC København på 3. pladsen. FC Nordsjælland på 4. pladsen har et point mere end AGF, og det virker som et mere realistisk mål.

Begge hold ligner pokalfinalister, og det må være der, fokusset er. Det er begge holds bedste chance for at komme med i en europæisk turnering i næste sæson.

Silkeborg har i de fire seneste betydende hjemmekampe tilladt mål imod. De har omvendt scoret i fire af de seneste betydende hjemmekampe. Fire af deres seneste fem hjemmekampe på tværs af turneringer har haft mindst tre mål i.

AGF har ikke tabt deres seks seneste udekampe i Superligaen. I den periode er det blevet til fire clean sheets, og kun en gang har de spillet en udekamp i Superligaen i de seks seneste udekampe med mere end to mål i.

Selvom AGF ikke spiller kampe, hvor de tillader mål, specielt ofte, fik Silkeborg hul på målbylden i deres pokalkamp mod Fredericia. AGF fik også tilladt mål imod i deres pokalkamp mod FC Nordsjælland, og det lurer vi på fortsætter her.

Vi lurer på, at begge hold får scoret i denne kamp, da de begge scorer ofte og skal bruge en sejr, hvis ikke de to hold skal blive hægtet af i kampen om en højere placering.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,90
Begge hold scorer
Gå til Unibet *

Silkeborg IF – AGF live stream

Du kan se Superliga opgøret mellem Silkeborg IF – AGF på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles Silkeborg IFAGF?

Silkeborg IF – AGF spilles mandag den 1. april 2024 klokken 18:00.

Hvor spilles Silkeborg IFAGF?

Silkeborg IF – AGF Jysk Park, Silkeborg i Danmark.

Forventede startopstillinger Silkeborg IF – AGF

Silkeborg IF: Skader og karantæner

AGF: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar