18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg – OB: Odds og optakt den 28. august 2022

Andreas Alm og OB fik en tiltrængt sejr i mandags mod Horsens. Foto: Bildbyrån

Silkeborg skal forsøge at rejse sig efter deres skuffende nederlag i kvalifikationen til Europa League. På den anden side står OB, som skal forsøge at bygge videre på mandagens sejr. Kan Silkeborg spille sig op på førstepladsen med en sejr eller bliver det OB som jubler efter 90 minutter? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg – OB. Der er kampstart søndag den 28. august 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Silkeborg – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads Kristoffer Kristoffersen
Stadion: JYSK Park, Silkeborg
Vejret: 21° og mulighed for regn

Optakt til Silkeborg – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Den må have været tung at sluge for Silkeborg-spillerne, at det blot blev til Conference League og ikke Europa League. Silkeborgenserne kan dog trøste sig med at deres gruppe nærmest ligner en Europa League gruppe, hvor belgiske Anderlecht, østrigske Sturm Graz og West Ham fra den engelske Premier League blev trukket ud. Udover de europæiske kvalkampe, så har Silkeborg haft en rigtig fin åbning på sæsonen, hvor det kun er blevet til et nederlag til Viborg. Kent Nielsens tropper har mulighed for at sætte sig på førstepladsen med en sejr.

OB fik en virkelig tiltrængt sejr i mandagskampen mod Horsens. Det kan de takke deres tidligere angriber AK Jacobsen for, da han brændte 2-3 kæmpe chancer, som kunne have gjort at udslaget blev anderledes. I stedet dukkede Kadrii frem som en trold i en æske og skabe eufori i Odense. Kan Kadrii komme i gang, så vil det være en kæmpe gevinst for OB. Afhængigt af de andre resultater, så kan en sejr til OB faktisk betyde at de avancere hele tre pladser i Superligaen og i første omgang spiller sig væk fra de truende nedrykningspladser.

Silkeborg jagter point til toppen. OB jagter point til bunden. Game on!


Silkeborg:

  • Gustav Dahl (Back, Reserve) – Skadet
  • Robert Golani (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet


OB:

  • Aske Adelgaard (Back, Reserve) – Karantæne
  • Mihajlo Ivancevic (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Mads Frøkjær (Kant, Fast) – Tvivlsom
  • Emmanuel Sabbi (Kant, Fast) – Tvivlsom

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Sonne, Salquist, Calisir, Engel; Kaalund, Brink, Klynge; Jørgensen, Helenius, Vallys

OB forventet startopstilling: Hansen; Mickelson, Paulsen, Skjelvik, King; Thrandarsson, Tverskov; Svendsen, Jebali, Breum; Kadrii


Odds på Silkeborg – OB

Oddsene indikerer, at bookmakerne tror mest på Silkeborg.


Odds-forslag: Attack, attack, ATTACK, ATTACK, ATTACK

Silkeborg prøvede forgæves at dirke en virkelig solid finsk defensiv op i torsdagens kamp i Europa League kvalifikationen. Finnerne stod konstant med ni mand bag bolden og stod utrolig dybt, hvilket gjorde det svært for Silkeborg at få gang i det gode kombinationsspil i nærheden af modstanderens felt. Alligevel formåede Silkeborg at producere en håndfuld chancer, som primært blev skabt via indlæg fra det backs. Det kunne meget vel være at de skulle finde samme opskrift i kampen mod OB, som i periodevis også vil stå dybt. Silkeborg bør dog have kvalitet nok til at få udfordret OBs defensiv, som ikke har set prangende ud starten af sæsonen.

OB må komme med en god portion selvtillid efter det lykkedes dem at vinde i mandags mod Horsens. Bashkim Kadrii fik scoret og Jebali fik tiltrængt kamptræning. To spillere som begge kan gøre ondt på de fleste Superliga-hold, hvis de rammer dagen. OB har ikke mandskabet til at stå og parere over 90 minutter, så de bliver nød til også at komme frem af banen.

Udover 6-0 sejren til Silkeborg i 2020, så har begge hold scoret i de seneste fem indbyrdes opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,84
Begge hold scorer
Gå til unibet *


Silkeborg – OB: Statistik, topscorer og H2H

  • Silkeborg tabte skuffende samlet med 2-1 til HJK Helsinki efter 1-1 i torsdags på hjemmebane.

  • OB fik sæsonens første sejr i sidste spillerunde, da de slog Horsens med 1-0.

  • Nicklas Helenius er Silkeborgs topscorer med fire mål.

  • Bashkim Kadrii er OBs topscorer med to mål.

  • Sidste sæsons indbyrdes kampe endte begge 1-1.


Expected Goals: Silkeborg vs. OBde seneste tre kampe:

SilkeborgResultatxGOBResultatxG
Silkeborg – HJK(1-1) 1,61 – 0,38OB – Horsens(1-0) 1,67 – 1,78
FC Nordsjælland – Silkeborg(0-2) 0,47 – 1,32Brøndby – OB(2-0) 1,51 – 0,75
HJK – Silkeborg(1-0)0,66 – 0,73OB – AGF(1-2) 1,59 – 1,68
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Silkeborg – OB?

Silkeborg – OB spilles søndag den 28. august 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Silkeborg – OB?

Silkeborg – OB spilles på JYSK Park i Silkeborg.

Skriv første kommentar

Skriv et svar