18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg – FC Midtjylland: Odds og optakt den 20. marts 2022

Kampen om håneretten i Midtjylland

Anders Dreyer er tilbage i FC Midtjylland. Mon han kommer på banen søndag? Foto: Bildbyrån

Silkeborg er kommet ned på jorden igen med to nederlag i træk ovenpå en blændende start på foråret. FC Midtjylland kommer også lidt med det i øjeblikket. Kan Silkeborg komme tilbage på sejrssporet eller er FC Midtjylland for stærkt et bekendtskab? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg – FC Midtjylland. Der er kampstart søndag d. 20. marts 2022 kl. 14:30. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Silkeborg – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion: JYSK Park, Silkeborg
Vejret: 9° og svag vind

Optakt til Silkeborg – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Der har været god lir for skillingen, hvis man har fulgt med på Silkeborgs SoMe-kanaler i ugens løb. Hvad er egentlig det ægte Midtjylland? Det har Silkeborg prikket lidt til. Og mon ikke, at de også gerne vil prikke til FC Midtjylland på banen? Mens sæsonen primært har peget i en positiv retning for oprykkerne fra Silkeborg, så har det været anderledes for FC Midtjylland. Særligt i foråret. Først et skuffende exit i Europa og siden et par skuffende resultater i Superligaen.

Silkeborg har virkelig vist godt spil i foråret, men resultaterne er i de seneste par udeblevet. Derfor vil det også være en ekstra stor skalp, hvis de sætter en god præstation sammen med tre point.

FC Midtjylland fik en ordentlig spand vand i hovedet i sidste weekends topbrag mod FCK. Selve kampen var skuffende, men heldigvis kan vi se frem flere møder blandt topholdene, når slutspillet starter i april. FC Midtjylland skal forsøge at sikre sig det bedst mulige udgangspunkt forud for de 10 afgørende kampe, som er definerende for sæsonen og om Bo Henriksen er en succes eller en fiasko på den jyske hede.


Silkeborg:

  • Joel Felix (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Gustav Dahl (Back, Fast) – Skadet
  • Mads Kaalund (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet


FC Midtjylland:

  • Erik Sviatchenko (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Marrony (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Calisir, Engel; Klynge, Brink, Thordarsson; Jørgensen, Helenius, Vallys

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Høegh, Thychosen; Andersson, Evander, Onyedika, Dyhr; Isaksen, Brumado, Sisto


Odds på Silkeborg – FC Midtjylland

Bookmakerne har svært ved at udpege en vinder og oddsene er stort set helt lige på de to hold.


Odds-forslag: VHS kan godt drille ulvene

VHS. Valleys, Helenius, Sebastian (Jørgensen) har virkelig gang i en forrygende sæson. På trods af nederlag til Randers FC i sidste weekend, så var det alligevel Sebastian Jørgensen der fik scoret – på oplæg fra Valleys, fristes man til at sige. Det betyder, at fronttrioen står noteret for: Valleys, 8 mål og 6 assists – Helenius, 10 mål og 1 assist – Sebastian Jørgensen, 9 mål og 7 assists. Vanvittige tal og en god forklaring på, at Silkeborg er det tredjemest scorende hold i rækken.

Det andenmest scorende hold er FC Midtjylland. To mere end Silkeborg. Og faktisk er det heller ikke fordi, at FC Midtjylland har haft problemer med at producere chancer. Det er mere bagtil, at det har knebet. Tvivlen omkring Sviatchenko gør selvfølgelig ikke betingelserne bedre for titeludfordrerne.

Det hurtige kunstgræs bør være en fordel for Silkeborg, og selvom de ikke fik scoret i deres seneste hjemmekamp (mod Brøndby), så var der rigeligt med chancer til det. FC Midtjylland skal frem og jagte tre point og det vil give plads til den føromtalte VHS-trio.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,67
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


Silkeborg – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • Silkeborg er nummer seks i Superligaen med 31 point.

  • FC Midtjylland må tage til takke med tredjepladsen i Superligaen med 39 point.

  • Silkeborgs topscorer er Nicklas Helenius med 10 kasser.

  • Junior Brumado har scoret syv, hvilket gør ham til FC Midtjyllands topscorer.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte med en 3-0 sejr til ulvene.
     


Expected Goals: Silkeborg – FC Midtjylland de seneste tre kampe:

SilkeborgResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
Randers – Silkeborg(2-3) 1,29 – 1,80FC Midtjylland – FCK(0-1) 1,45 – 1,15
Silkeborg – Brøndby(0-1) 1,87 – 0,87FC Midtjylland – Viborg(3-1) 2,22 – 0,59
AaB – Silkeborg(1-4) 1,00 – 1,99OB – FC Midtjylland(2-2) 0,91 – 2,42
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Silkeborg – FC Midtjylland?

Silkeborg – FC Midtjylland spilles søndag den 20. marts 2022 klokken 14:30.

Hvor spilles Silkeborg – FC Midtjylland?

Silkeborg – FC Midtjylland spilles på JYSK Park i Silkeborg, Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar