18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg IF – Vejle Boldklub: Odds og optakt den 20. februar 2022

Silkeborg IF har fået mange modstandere til at sætte sig på halen i efterårets løb. (Foto: Bildbyrån)

Efterårssæsonens store positive overraskelse i Superligaen var Silkeborg IF, der har overvintret på sjettepladsen og imponeret alle med frisk og offensivt pasningsspil. Godt skuldret af en oprykker. De indleder foråret med et besøg fra bundproppen Vejle Boldklub.
Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg IF – Vejle Boldklub. Der er kampstart søndag d. 20. februar 2022 kl. 14:00. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Silkeborg IF – Vejle Boldklub: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonas Hansen
Stadion: JYSK Park, Silkeborg
Vejret:  2° og frisk vind

Optakt til Silkeborg IF – Vejle Boldklub: Skader, karantæner og startopstillinger

Silkeborg IF har fået optimale forudsætninger for at fortsætte de flotte takter fra efteråret, for de møder i deres forårspremiere Superligaens bundprop fra Vejle Boldklub. Silkeborg IFs største præstation i vintervinduet er, at de har holdt sammen på Jørgensen, Vallys og Helenius, og de kan sådan set fortsætte i samme spor med praktisk talt uændret trup i foråret.  

AGFs sejr i Haderslev fredag har med det samme lagt pres på Silkeborg IF, men de viste ved flere lejligheder i efteråret, at de ikke vakler. Der er et koncept, så fast som Kent Nielsens manglende tro på mobiltelefoner og farvede fodboldstøvler, og det holder de ved. Og hvorfor egentlig ikke, når det nu har vist sig at give ganske fint udbytte indtil nu. Bare to nederlag i de første 17 runder er mere end godKen(d)t for en oprykker. 

Godkendt er der til gengæld ikke meget, der er for Vejle Boldklubs efterår. Der er spæde forsøg på den samme form for oprydning, som også har fundet sted i Haderslev i vinterpausen, hvor en stribe lykkeriddere er sendt videre ud i verden, men i Vejle Boldklub har det blandt andet betydet et farvel til anfører Jacob Schoop, Ezatolahi, Hansson og Engel på midtbanen, mens Steen Grytebust ikke længere vogter målet for vejlenserne. Det er ikke lykkeriddere, der er sendt videre. Det er stærke folk, der har fundet bedre græsgange. 

Ind er så kommet en ny flok lykkeriddere fra blandt andet finsk, svensk, cypriotisk og chilensk fodbold. Om det er lige dét, der skal til for, at træner Peter Sørensen kan få tingene i flow og føre holdet mod redning, vil jo så vise sig. Tilgangen af Babayan er i hvert fald et kendt ansigt for træner Sørensen, så ham har han måske en plan med. Men det ser meget svært ud for Vejle Boldklub at få noget fornuftigt ud af denne sæson.


Silkeborg IF:

  • Milan Massop (Back, Reserve) – Skadet


Vejle Boldklub:

  • Ali Adnan (Back, Reserve) – Skadet

Silkeborg IF forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Calisir, Engel; Klynge, Brink, Gojani; Jørgensen, Vallys; Helenius.

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Hägg Johansson; Mølgaard, Albentosa, Kolinger, Albornoz; Hetemi, Ofori, Mucolli; Sousa, Djordjevic, Babayan.


Odds på Silkeborg IF – Vejle Boldklub

Kampens odds viser, at Silkeborg IF er ganske store favoritter her. 


Odds-forslag: Silkeborg IF kværner Vejle Boldklub endnu engang

Tilbage i september mødtes de to i sæsonens første duel, og Silkeborg IF vandt i Nørreskoven med 4:2 – alle kasser signeret Jørgensen, Vallys og Helenius. Et af Vejle Boldklubs mål stod Lukas Engel for, og han er nu skiftet til Silkeborg IF. Værterne har vist fin form i optaktskampene, og henter de tre point her, er de snublende tæt på en sensationel plads i top 6. 

Vejle Boldklub har reelt ikke travlt. De skal hente mindst et halvt point hver runde de kommende 15 runder på FC Nordsjælland, så kan de redde sig. Men det gør de ikke. Selv om det er tydeligt, at træner Sørensen gør et kæmpe arbejde med materialet, så er det næsten lige så tydeligt, at de ikke er stærke nok. 

Anbefalingen tror ikke på vejlenserne og tror omvendt en hel del på Silkeborg IF, som ikke kun har spillet på gejst og oprykker-ånd. De har spillet som Silkeborg IF. Boldbesiddende. Pasningsstærke. Og selvtillidsfulde. Det er imponerende. Og de vinder også denne kamp med mindst to overskydende scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,31
Silkeborg IF – 1,5
Gå til Nordicbet *

Silkeborg IF – Vejle Boldklub: Statistik, topscorer og H2H

  • Silkeborg IF indtager 6. pladsen i tabellen med 25 point for 17 runder. 

  • Tallene for Silkeborg IF er 5-10-2 og 26:16. 

  • Bundproppen Vejle Boldklub er på sidstepladsen med 9 point efter 17 kampe. 

  • Vejle Boldklubs statistik er 2-3-12 med en målforskel på 16:41

  • Nicolai Vallys er Silkeborg IFs topscorer med 7 kasser. 

  • Hos Vejle Boldklub er 2 scoringer stadig nok til at være blandt klubbens flittigste målskytter i sæsonen, og det har blandt andre Wahid Faghir, Lukas Engel og Dimitrios Emmanouilidis noteret sig for.


Expected Goals: Silkeborg IF vs. Vejle Boldklub de seneste tre kampe:

Silkeborg IFResultatxGVejle BoldklubResultatxG
Silkeborg IF – Fremad Amager(3-0) 2,90 – 0,31OB – Vejle Boldklub(0-0) 1,38 – 0,80 
Silkeborg IF – Sønderjyske(1-0) 0,29 – 0,25Kolding IF – Vejle Boldklub (2-1) 1,28 – 0,83 
Silkeborg IF – OB(2-0) 0,75 – 1,67 Vejle Boldklub – Kolding IF (5-1) 2,66 – 1,67 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Silkeborg IF – Vejle Boldklub?

Silkeborg IF – Vejle Boldklub søndag den 20. februar 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Silkeborg IF – Vejle Boldklub?

Silkeborg IF – Vejle Boldklub spilles på JYSK Park i Silkeborg i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar